Здравей Гост

Внезапно изчезнал човек

• 9 Отговора
  • 1289 Прегледи
*

kris

• 2298
  • (:
Внезапно изчезнал човек
« -: Май 10, 2012, 10:39:21 pm »
Преди време ми бяха предоставени данните на човек, който е познат на мой приятел, и е изчезнал ненадейно преди около 5 години. Никой до ден днешен не знае какво всъщност се е случило с него.
 Самият човек е интересна личност.

Въпросът се състои основно: "Дали е жив човекът на когото принадлежи тази натална карта?".

Който има желание нека изрази мнение какво според него се е случило, че притежателят на радикса е изезнал. Каква е причината?

Моето мнение е, че е жив. И накратко причината най-вероятно е жена, забегнал е по любов.
Но ще съм благодарен на всяко мнение по въпроса.

Часът на раждане може да има отклонение, но едва ли е голямо.

За сверка - умрял е родител няколко години преди да изчезне(това се вижда с този час, в последствие бе потвърдено), и някоя друга година след изчезването умира и другият родител, но в момента не разполагам с конкретни дати.
« Последна редакция: Май 10, 2012, 10:58:35 pm от kris »

*

Stella

• 7765
Re: Внезапно изчезнал човек
« Отговор #1 -: Май 11, 2012, 07:42:55 am »
Да беше сложил транзитите към датата на изчезването.Важно е за изясняването на причината. Мислех, че слагаш хорарна карта, пък гледам, че е рождена.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2 -: Май 11, 2012, 01:49:52 pm »
Сидерален близнак...И като насложиш транзити...мисля, 50 на 50....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #3 -: Май 11, 2012, 03:21:32 pm »
Сидерална Дева, с голям стелиум в сидерален Рак.

Допускам, че е възможно да греша, заради някои от аспектите към К8 и Ас, както и транзитите преди около 5 години към К8. Положението на индийската точка на смъртта(точката на 8-и дом) му е във 2-ри дом, в същият дом са Луна и Сатурн, които са активирани от маха дашата, а по транзити тогава Сатурн му минава през всичката сбирщина в Рак, и е аспектирал наталните Луна и Сатурн с квадратура, но друго няма(а може пък да е достатъчно).
« Последна редакция: Май 11, 2012, 03:53:06 pm от kris »

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #4 -: Май 11, 2012, 03:51:26 pm »
Да беше сложил транзитите към датата на изчезването.Важно е за изясняването на причината. Мислех, че слагаш хорарна карта, пък гледам, че е рождена.

Ако беше хорарен въпрос щях да го задам в подходяща целта тема.

Не съм слагал транзитни и други карти, понеже не знам в конкретика(като дати) нищо на този етап. Затова който проявява интерес може сам да въведе данните в каквато програма и метод използва, и да разгледа какво се случва като направи ретроспекция назад във времето.

« Отговор #5 -: Май 11, 2012, 03:55:13 pm »
Поне месецът, в който е зачезнал?

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #6 -: Май 11, 2012, 08:19:09 pm »
Когато са ми давали информация явно ретроградието и дебилитацията на Меркурий са оказали влияние - 2005 януари е изчезнал човекът.
Около 20 януари. Това, което помни моят приятел е, че е било около 2 седмици след Ивановден.

1993 умира бащата, а 2010 умира майката.

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #7 -: Май 11, 2012, 08:23:08 pm »
Сега разбрах тези важни детайли. Мислех да изчакам малко, за да получа повече инфо преди да публикувам темата, но прибързах. ;D

« Отговор #8 -: Май 11, 2012, 08:38:51 pm »
Поставям карта за 20-ти януари 2005 - транзити плюс прогресии.
Не искам да се изказвам по неща, от които не разбирам или пък да те плаша, но транзитен Нептун в 5-тия му дом е активирал наталната му квадратура Марс/Сатурн, а транзитен Сатурн - квадратурите на Венера и Меркурий с Нептун. Падал ли си е по комар, хазарт, казина?

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #9 -: Май 12, 2012, 01:14:42 am »
Не знам, трябва да се пита. С питане до Цариград се стига. ;D
Може да е решил да проиграе живота си като на хазарт някак. Може да му е щукнала някоя идея, и само човек с повечко интелект да съумее да подреди така нещата, че примерно да го помислят за умрял.
В наталната карта се вижда, че човекът е много умел в говорът, както и в мисълта си.
Но вътрешният му мир е от огромно значение, съответно в момент на напрежение това би повлияло много, най-вече емоционално, което е ключът към действие при него, а Сатурн изисква поемане на отговорност, а не бягане(от каквото и да е). А при Меркурий във воден знак мисълта е емоционално замъглена.
 Изчезнал е в планината при една от разходките си. Бил е доста потаен. Правили са издирвания тогава, но не откриват нищо освен челник, който на теория може дори да не е неговият, но ако е неговият примерно може той самият да си го е подхвърлил, с цел да бъде намерен като "доказателство". ;D
Вярно, в района където е изчезнал има клек и човек лесно може да се оплете или пропадне в него.
Този човек е основателят(главен основател) на едно от най-авторитетните и популярни издателства в България. Цялата стойностна литература за времето си е минавала през него, още от миналото хилядолетие, тоест още от началото на 90-те години на 20-ти век.

Понеже издателството е със свой щанд на международните панаири и има издания, които са предназначени за международния пазар, притежателят на радикса е имал бизнес предложения от чужбина, най-вече заради луксозни албумни издания.
« Последна редакция: Май 12, 2012, 02:35:47 am от kris »