Имала съм, от Сатурн. Като се завърна в наталната си позиция тригонира Нептун, У2. Беше период на кариерен ръст, съответно и финансово се стабилизирах. Омъжих се също тогава, брак по разум, не по чувства, с общи планове/цели/материални виждания. После като транзитира в 8ми дом направи съвпад с У8, Меркурий, който си е в дома, но почти на К9. За този целия период на Сатурнов транзит през 8ми дом само ужасии ми бяха в главата, побърках се, като стигна съвпада с Меркурий, У8, вече бях на път да приключвам с много неща - и връзки, и местоживеене, и начин на живот. Но конкретно събитие не е имало, беше просто завършека на един период. И понеже Меркурий е на К9, последва ново местене на дълго разстояние. Някак бягах, бягах тогава, от много неща и хора.
Юпитер миналата година за трети път тригонира Нептун като се завърна в наталната си позиция. Първият път донесе много пътувания и запознанство с различни култури. Вторият - пари и кариера (началото й беше тогава). Сега донесе лекота в приключването, за което говорих горе, но откъм пари по-скоро олекоти бремето, отколкото да донесе приходи, просто успях по-лесно да съкратя разходите ни и да правя икономии. Тогава беше и опозе на Меркурий, тоест беше в тригон с У2 и опозе У8. Разправии за пари с другите и за другите и от другите, но с добър завършек за мен и сина ми.
Плутон е съвпаднал с Меркурий, когато съм била дете и едва не съм си заминала от задушаване след едно падане, което остави контузия доживот. А с Нептун, У2 е бил в съвпад по времето на второто Юпитерово завръщане и като У10 мисля е допринесъл за започването на кариерата ми и първите ми собствени приходи.
Уран е бил в квадрат с Меркурий, У8, в годината, в която разбрах, че де факто съм без родители, макар на теория да ми се водеше един зачислен (Близнаци между другото, случайно или не). Тоест, разбрах, че оотук нататък съм сама и трябва да разчитам на себе си. А пък е бил в съвпад с Нептун, У2 когато съм била втори-трети клас и никак не мога да си спомня нещо значимо за тогава.