Здравей Гост

Транзит на тежка планета към управителите на 2-8

• 26 Отговора
  • 4567 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Транзит на тежка планета към управителите на 2-8ми...

Имали ли сте такъв аспект? Помните ли нещо , по-интересно и по-значимо... :rolleyes:
Моля Ви споделете! :wub:
При мен предстои тригон към упр.на 8-ми и секстил към упр.на 2-ри...От Плутон...разбира се.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Ronia

• **
  • 1557
Имала съм, от Сатурн. Като се завърна в наталната си позиция тригонира Нептун, У2. Беше период на кариерен ръст, съответно и финансово се стабилизирах. Омъжих се също тогава, брак по разум, не по чувства, с общи планове/цели/материални виждания. После като транзитира в 8ми дом направи съвпад с У8, Меркурий, който си е в дома, но почти на К9. За този целия период на Сатурнов транзит през 8ми дом само ужасии ми бяха в главата, побърках се, като стигна съвпада с Меркурий, У8, вече бях на път да приключвам с много неща - и връзки, и местоживеене, и начин на живот. Но конкретно събитие не е имало, беше просто завършека на един период. И понеже Меркурий е на К9, последва ново местене на дълго разстояние. Някак бягах, бягах тогава, от много неща и хора.

Юпитер миналата година за трети път тригонира Нептун като се завърна в наталната си позиция. Първият път донесе много пътувания и запознанство с различни култури. Вторият - пари и кариера (началото й беше тогава). Сега донесе лекота в приключването, за което говорих горе, но откъм пари по-скоро олекоти бремето, отколкото да донесе приходи, просто успях по-лесно да съкратя разходите ни и да правя икономии. Тогава беше и опозе на Меркурий, тоест беше в тригон с У2 и опозе У8. Разправии за пари с другите и за другите и от другите, но с добър завършек за мен и сина ми.

Плутон е съвпаднал с Меркурий, когато съм била дете и едва не съм си заминала от задушаване след едно падане, което остави контузия доживот. А с Нептун, У2 е бил в съвпад по времето на второто Юпитерово завръщане и като У10 мисля е допринесъл за започването на кариерата ми и първите ми собствени приходи.

Уран е бил в квадрат с Меркурий, У8, в годината, в която разбрах, че де факто съм без родители, макар на теория да ми се водеше един зачислен (Близнаци между другото, случайно или не). Тоест, разбрах, че оотук нататък съм сама и трябва да разчитам на себе си. А пък е бил в съвпад с Нептун, У2 когато съм била втори-трети клас и никак не мога да си спомня нещо значимо за тогава.
« Последна редакция: Май 12, 2012, 11:37:00 am от Ronia »

*

Марая

• 28287
В наталната ми карта м/у Плутон управител на 12-ти и Луна -управител на 8-ми има тригон.
Не приемам опозицията м/у Плутон и Сатурн ..,тъй като Сатурн е бавна планета..и аспекта е 8 *...
Очаквам секстила , които ще образува транзитния Плутон към Сатурн и тригона към Луната да донесе трайни изменения по отношение на финансиите...
В наталната ми карта м/у Сатурн и Луна има много точен секстил...под минутка... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

eaglet

• *
  • 411
Наскоро се разделих с готиния аспект транзитен Плутон тригон към Венерка (намира се в 8 дом, а е управител на 2 и 9 дом). Мога да кажа, че си действаше през цялото време - това за последните градуси не важи според мен, все си действа  ;D Та: изкарах много-много-ама мнооого пари за 3-4 месеца (с тях плащах наем 520 лв. и спях спокойно две годинки), като срещнах и втория си партньор - все пак венерката управлява 9-ти. И между другото забременях без проблем и родих супер готино диване от женски пол  ;D 
The only distance is that which we create!

*

eaglet

• *
  • 411
Предстои ми(но чак август) съвпад на тр Юпитер с У2 и секстил на Уран към У8

При мен мина транзитния Юпитер през управителя на втори и не ми донесе нещо забележимо. Надявам се да споделиш какво се случва при секстил на Уран към У8 после  :blink: За моята си карта открих, че Уран ми действа най-силно, едва му издържам на стреса, но скоковете са огромни и си заслужават  :blink: 

*

Stella

• 7765
Сатурн - У2 в 12-ти дом ? опозе луна? Ще трябва някой да затегне колана временно.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

eaglet

• *
  • 411
Сатурн - У2 в 12-ти дом ? опозе луна? Ще трябва някой да затегне колана временно.

На един друг език е: някой ще язди таралежи  ;D  Ама после ще е по-устойчив на дразнители, аз поне така се успокоявам  :blink:

*

Марая

• 28287
Наскоро се разделих с готиния аспект транзитен Плутон тригон към Венерка (намира се в 8 дом, а е управител на 2 и 9 дом). Мога да кажа, че си действаше през цялото време - това за последните градуси не важи според мен, все си действа  ;D Та: изкарах много-много-ама мнооого пари за 3-4 месеца (с тях плащах наем 520 лв. и спях спокойно две годинки), като срещнах и втория си партньор - все пак венерката управлява 9-ти. И между другото забременях без проблем и родих супер готино диване от женски пол  ;D

А има ли в натала аспект м/у Плутон и Венера? И какви аспекти прави в натала Плутон? :blink:

*

eaglet

• *
  • 411
Да, има  :blink: Плутон - Венера точен куинконс (1-8 дом). Парите се спечелиха от преводи - Плутон управлява 3 дом и е в 1-ви (яко работех сам самичка), като е в секстил към луна и нептун в 3 дом (като получих поръчката на диск, нямах представа какъв екшън ми предстои). Има и квадратура към меркурий и сатурн в 10 дом и уж тригон към Слънце в 9 дом.
Докато е тригонирал към Венера, квадратираше към себе си - дълъг път извървях в този период  :blink:

*

Марая

• 28287
Да, има  :blink: Плутон - Венера точен куинконс (1-8 дом). Парите се спечелиха от преводи - Плутон управлява 3 дом и е в 1-ви (яко работех сам самичка), като е в секстил към луна и нептун в 3 дом (като получих поръчката на диск, нямах представа какъв екшън ми предстои). Има и квадратура към меркурий и сатурн в 10 дом и уж тригон към Слънце в 9 дом.
Докато е тригонирал към Венера, квадратираше към себе си - дълъг път извървях в този период  :blink:

Много благодаря за споделеното... :wub:

Аз както съм написала по-горе имам чудесни натални аспекти м/у Луна-Плутон и Луна-Сатурн...Мисля, да се похваля в скоро време...Все ми се струва обаче, че Плутон преди да даде прави на пух и прах всичко... :rolleyes:

*

eaglet

• *
  • 411

Много благодаря за споделеното... :wub:

Аз както съм написала по-горе имам чудесни натални аспекти м/у Луна-Плутон и Луна-Сатурн...Мисля, да се похваля в скоро време...Все ми се струва обаче, че Плутон преди да даде прави на пух и прах всичко... :rolleyes:

Да, така е - преди да ми даде, ме остави без постоянна работа, разби кариерата ми и от мениджър ме направи преводач. Майната му... бясна съм му, дано скоро Уран ми донесе по-доходен занаят от преводаческия  :blink: Днес превеждам, вместо да съм със семейството си ... При мен обаче той е в квадрат към планетите, управляващи кариерата и яка опозицийка им спретна  :blink:

Re: Транзит на тежка планета към управителите на 2-8
« Отговор #11 -: Септември 15, 2012, 07:45:31 am »
Съвсем случайно открих темата,и като проверих в мойта карта,какво да видя-тр.Плутон съвпад Нептун-У8.Това е най-болезненият ми период във финансово отношение. :-X Вече година след майчинството,все още съм безработна.Но поне разбрах истинската същност на някои хора,паднаха маските и лъжливата външност.

« Отговор #12 -: Септември 15, 2012, 08:58:35 am »
Плутон квадрат към Меркурий, упр.на 2-ри и 6-ти: Много интриги в службата, но все пак бях удовлетворена от заплащането и търпях. В крайна сметка явно решиха, че като не може по друг начин да ме махнат, ще ми резнат заплатата. Направиха го с около 60%. Тогава напуснах.
« Последна редакция: Септември 15, 2012, 09:02:56 am от piruette »

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #13 -: Септември 15, 2012, 05:16:37 pm »
ей, докато Ви чета преживяванията ми светна защо от влизането на Плутон в Козирог, емоционалният ми живот е такава драма. Секстилът с Венера, до сега го отдавах на съвпада със Слънце ....

Конкретно резултат - склонна съм да правя компромиси със себе си и да търпя и да прощавам и то много, в ущърб на интуитивните си усещания. Това резултатно се оказа, че води до загуба на финанси и духовна деградация на всички замесени личности (хората се самозабравят). Всеки компромис, който съм правила, отвъд границите, които усещам за правилни, буквално е застрашавал живота ми, оставял ме е без всякакви средства, водел е до загуба на сериозни възможности за работа и професионално развитие и лично за мен и за други личности.

Определено се научих, че трябва да изисквам и при мен това води до добър конструктивен резултат. Явно е трябвало да затегна колана и да извадя камшика (по Плутоновски  :P).

Иначе Плутон транзитира 2 дом, прави съвпад с упр 2 дом. Големите пари не ми ги е донесъл, но властова професия ми донесе, свързана със земя и държавни ресурси (телец - козирог). Дава, определено. В никакъв случай не е леко, но лично на мен ми е предоставил възможност да работя интересна, стойностна професия, защитавайки обществения интерес, 2-8 дом, се навързаха много сериозно и това ми носи лични дивиденти (плаща ми се хонорар).

Дава ми и много сериозни експертни позиции, осигуряващи добри референции. Срещи със забележителни личности, които ме обогатяват душевно. 
When One Door Closes Another Door Opens

*

Марая

• 28287
Някой нещо може ли да сподели по темата? :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
Някой нещо може ли да сподели по темата? :rolleyes:

Приемам Луната за съуправител на 8 дом, намира се там в собствен знак, но куспидата на дома е в Близнаци.

През последните няколко години беше аспектирана тежко от Сатурн, Плутон и Уран.

Загуба на близък, проблеми с лоялността и доверието (и силно разочароване в това отношение), проблем със събираемостта на вземанията, от няколко места бях измамена за пари - неплащане за добре свършена работа. Некоректно отношение от близък, свързано с неизпълнени обещания, за които впоследствие осъзнах, че са били чиста проба лъжа.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
Гледам транзитния Сатурн и Плутон в тригон към оста 2-8-ми.
Плутон аспектира управителите с тригон... :rolleyes:
Дали ретроградната фаза на Сатурн не ми спъва работата? :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
Чакам с нетърпение големия воден тригон върху Луната - Юпитер, Сатурн и Нептун.

Дотук загубите бяха много, време е аз да съм печелившата, заслужих си го с много години зор и труд.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Миналата година есента транзитен Сатурн направи квадрат с Венера,управител на втори дом,разположена в пети. Оттогава връзката ми се задълбочи.Обяснявам си го с това,че в същия момент Сатурн е образувал секстил с натален Нептун,управител на седми дом.  :blink:
« Последна редакция: Май 02, 2013, 03:20:45 pm от Just_a_Dream »
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

carmen

• *
  • 188
При квадрат на Сатурн към У8 финансово бях на нула,партньора ми също, интересно ми е тригона в края на годината какво ще донесе?..в момента имам и опозиция на Нептун към У2 ,мисля ,че имам доста очаквания пак в тази насока,но сега си давам сметка,че може да са пълни илюзии предвид Нептун..при тригон на Плутон към У2 получих доста,направо всичко,тогава се роди и детето ми,но при съвпада с Луната,която е и съ-У8 всичко стана на пух и прах..