Здравей Гост

Транзит на транссатурнови планети в аспект със Слънцето

• 35 Отговора
  • 4509 Прегледи
*

Papy

• 4343
Пешън, ако някой близък се разболее, кое точно съм си направила сама? Звучиш като младо момиче в този пост, или като някой, който не е имал тежък транзит към слънце.

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
не става въпрос за нещо, което си му направила САМА, съзнателно, те нещата се решават на колективното подсъзнание. Аз много често се чудя когато стане поредната национална катастрофа - умрат малки деца,при автомобилна злополука и т.н., как се решават тези неща, кой точно да загине, за да може да се повдигне "обществен проблем" и това не са съзнателни решения, всичко се решава на някакво друго ниво.  ;)
When One Door Closes Another Door Opens

*

Papy

• 4343
Пешън, по прицип заставам твърдо зад "каквото си посееш, това ще пожънеш". Просто понякога има и външни фактори/събития, за които няма как и не трябва да се чустваме виновни и "посяли"

И също по принцип-единственото, за което претендирам е, че съм обективна. За транзитите споделих собствен опит, не ми е удобно да разказвам чужди драми, но наблюденията ми не са само в/у мойта карта. Плутон си остава за мен тежичък, въпреки че ми е на асц и като цяло му знам енергиите, нищо, че не е съвсем планета, нищо, че е далечен.
« Последна редакция: Май 15, 2012, 02:55:23 pm от Papy »

*

Papy

• 4343

Аз някъде използвала ли съм думичките -вина ,виновен?!? В моя "отговор" се крие -изборът,нищо повече.Между другото ,избор е и да се чувстваш виновен. ;)
А според теб какво са външните фактори? :blink:

"каквото човек сам си направи..." означава действие/бездействие със съответните последици, тоест човекът е причинител и носи отговорност/вина.

А външните-вече споменах-когато някой от семейството се разболее, всички страдат, нищо че лично ти си здрав и не си причинител

*

elfidka

• 3129
При мен в момента тр. Плутон прави пуреден сходящ квадрат с нат Слънце, а Урана сходяща опозиция на Слънцето , добре , че Сатурна се мръдна малко и е вече на почтено разстояние о Слънчо, че по едно време ми идеше да стрелям на месо  :97:
Осъзнаване,  да..... има такова, най–вече по тематиката на натален Плутон / във везни е / .
Убедих се за пореден път че в живота всеки гледа себе си .....
« Последна редакция: Май 15, 2012, 05:38:18 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

И мен ме чакат едни чудесии..  :lol: .. в момента тр. Плутон е на 4 гр. от стелиума ми в Козирог (с начална планета Меркурий) Отделно скоро очаквам уран да направи 6 квадрата.. в 9 дом... и се чудя дали заминаване за чужбина би било добър вариант..
:)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!

Аз някъде използвала ли съм думичките -вина ,виновен?!? В моя "отговор" се крие -изборът,нищо повече.Между другото ,избор е и да се чувстваш виновен. ;)
А според теб какво са външните фактори? :blink:

"каквото човек сам си направи..." означава действие/бездействие със съответните последици, тоест човекът е причинител и носи отговорност/вина.

А външните-вече споменах-когато някой от семейството се разболее, всички страдат, нищо че лично ти си здрав и не си причинител

Навлизаме в омагьосан кръг -нали точно в това се крие изборът,действаш или бездействаш,отговорен си или се чувстваш виновен.

Външните фактори не са "болестта " в семейството ,това е резултатът  ,когато не са в унисон с вътрешните фактори (ако мога така да се изразя)/вътрешния ни свят.

Факт..,но то не зависи от нас...Това не е нашия избор когато някой от близките ни заболее...Даа...,ще получа нееднозначен отговор  че е негов избор...,но когато неговия избор засяга нас самите...тогава какъв е отговора... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Papy

• 4343
Мне
Ако те блъсне кола какво избираш

Само да не влезем в ония "духовните" теми, дето ако си як, избираш да не те блъсне

Оглеждаш се, докато пресичаш улицата. ;) Наляво, надясно и пак наляво. Не пресичаш на червено, пиян или докато говориш по GSM-а.

*

Papy

• 4343
Оглеждаш се, докато пресичаш улицата. ;) Наляво, надясно и пак наляво. Не пресичаш на червено, пиян или докато говориш по GSM-а.

забраши ли как преди нчколко години един ш подлеза на ндк ш софия отнесе сумати народ от спирката

Да, добавям - и не стоиш близо до бордюра на спирката. Зад навеса на спирката е по-безопасно. Аз съм привърженик на приказките на Беър Грилз - някои нещастия могат да бъдат избегнати, ако имаш подготовка.

*

Papy

• 4343
Ооо-този ми е любимец :)
И да-по принцип си права, може би не измислям подходящи примери

*

vanilla

• **
  • 1578
Здравейте, в момента ме тресе квадратура на Уран към Слънцето......и все ак не съм сигурна дали сегашното ми странно състояние се дължи на тази квадратура ...или и ретро Венерата се е включила, а и затъмнението, което предстои....
всичко се върти по 1, 4 и 7 домове........Слънцето управлява 7-ми, Уран 1-ви...Венера 4-ти ......страх ме е от обвързване .......имам чувството, че живота ми ще спре и ще се заробя, а всичко вече е в разгара си........направо ще се побъркам, изпитвам разни неща, които ме плашат........не знам какво да правя.......как да преодолея всичко това......
дайте ми акъл, имам нужда от помощ......

*

Papy

• 4343
И аз бях така преди сватбата

Помни, че винаги можеш да се разведеш-докато сме живи и здрави-всичко е поправимо

Той чужденец ли е?
« Последна редакция: Май 19, 2012, 11:05:08 pm от Papy »

Викаш от Урана ще да е. Може и от Плутона и Урана. Чувстваш си прекалено притисната от грижи (Плутон в опозиция със Слънце) и искаш да избягаш (Уран квадрат Слънце). Но и Сатурн е близо до Луната ти, Саде Сати. Луната е У7. На обвързване ми изглежда, че отиват нещата. И прогресивна Луна скоро ще смени знака и ще бъде там. За октомври ли е планирата сватбата?

*

vanilla

• **
  • 1578
септември ......и точно в деня на сватбата имам възврат на прогресивна Луна.......знам си аз, че връщане назад няма, но не знам защо така се чувствам.....