Здравей Гост

ниво на преработка

• 89 Отговора
  • 9972 Прегледи
*

Papy

• 4343
Re: ниво на преработка
« Отговор #20 -: Май 17, 2012, 08:43:46 am »
Да чета и тълкувам аспекти ще се уча цял живот, но въпросът е друг-ще познаеш ли, че това е именно майка тереза?Да кажем, че ще познаем, че не е ескубар

Марая-за първи път чувам за златното сечение-много интересно
Благодаря!

*

Grace

• 2257
« Отговор #21 -: Май 17, 2012, 09:17:57 am »
много интересен въпрос Папи!

аз си разсъждавах по моят хороскоп, как така при три индикатора за смърт на баща в ранна възраст такова нещо няма. казват, че чрез осъзнаване и преработка не се проявяват на физическо ниво нещата - но какво можеш да осъзнаеш като си дете? и осъзнаването може да преработи един показател за дадено нещо в натала, но ако са три?

относно холивудските знаменитости, повечето за мен са марионетки, манипулирани задкулисно и плащащи жестока цена за известността си. Джоли конкретно не мисля, че е духовно извисена, има много сериозни проблеми тази жена.
Пит е само средство за известността и на Джоли, и на Анистън.

sladurka, извинявай, но наскоро гледах една карта в посока на това което казваш. би ли споделила, кои са трите индикатора, които според теб не са се проявили?

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #22 -: Май 17, 2012, 10:19:25 am »
слънце (управител на хороскопа) в 8ми дом, сатурн в лъв в 12-ти, уран в 4-ти (четвърти дом е в скорпион, слънчевия знак на баща ми).
имала съм го и като транзити и прогресии мисля, защото като пуснах картата си с транзити и прогресии към датата на развода на родителите ми, Марая даже предположи смърт на родител. Т.е. има го заложено и в натала, и с показатели чрез прогностични методи. ако искаш ще потърся темата в другия форум.

*

Grace

• 2257
« Отговор #23 -: Май 17, 2012, 10:23:40 am »
това сами по себе си не са индикатори за такова нещо. Слънцето ти в натала наранено ли е от тежки планети / с аспекти /?

*

Grace

• 2257
« Отговор #24 -: Май 17, 2012, 10:28:49 am »
слънце (управител на хороскопа) в 8ми дом, сатурн в лъв в 12-ти, уран в 4-ти (четвърти дом е в скорпион, слънчевия знак на баща ми).
имала съм го и като транзити и прогресии мисля, защото като пуснах картата си с транзити и прогресии към датата на развода на родителите ми, Марая даже предположи смърт на родител. Т.е. има го заложено и в натала, и с показатели чрез прогностични методи. ако искаш ще потърся темата в другия форум.

искам, да. ако искаш можеш и данните си да ми дадеш.

*

Papy

• 4343
« Отговор #25 -: Май 17, 2012, 10:31:35 am »
Да, пешън, искам като видя картата и да кажа- оо, това е световно известен човек, убил много хора, или пък помогнал на много, или пък - ще направи милиони
Не просто-силна агресия, много милостив или с нюх в бизнеса

Кое прави разликата между пешо и леонардо

« Отговор #26 -: Май 17, 2012, 10:43:39 am »
Ескобар за едни е убиец,за други светец
http://www.chudesa.net/bratat-na-pablo-eskobar-razkriva-tainite-na-narkobaron-1/

"Макар че по онова време  Пабло Ескобар е смятан за безжалостен убиец, той наред със злодействата срещу конкурентите си е помогнал на много хора. В Колумбия Пабло е известен сред населението със своята щедрост. Строи училища и стадиони в Меделин, Колумбия, дава пари на бедните и те го обичат затова."

Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Asol

• 4140
« Отговор #27 -: Май 18, 2012, 09:25:24 am »
Не може да се класифицират всички хора като начин изява само по отношение на някакъв аспект, просто защото е изваден от контекста  и то само като аспект. Значение имат и есенциалните и акциденталните характеристики на планетите включени в него, в какви конфигурации участват, какви са качествата на знака - кардинален, мутабелен, елементи и т.н.

Ведическата астрология може да бъде по-прецизна по отношение на това, че например ние не познаваме лично Боно като характер, а само като музикант и ни е известно защото сме прочели някъде нещо като факт, че той е женен от много години. Това което някой вижда, изобщо не е задължително да кореспондира с това, което е всъщност.

*

Papy

• 4343
« Отговор #28 -: Май 18, 2012, 10:11:09 am »

Ведическата астрология може да бъде по-прецизна по отношение на това, че например ние не познаваме лично Боно като характер, а само като музикант и ни е известно защото сме прочели някъде нещо като факт, че той е женен от много години. Това което някой вижда, изобщо не е задължително да кореспондира с това, което е всъщност.

да- и на мен ми прави впечатление, че ведическата е доста прецизна, то зависи и кой я използва де, но за съжаление аз не я познавам. То беше хубаво да има някой министър поне сред нас, че да ги видим по-отвътре нещата, не да гадаем за боно що за птица е

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #29 -: Май 18, 2012, 11:23:14 am »
Луна/СЛВ,дава известност , но каква светец или престъпник,дава непредвидими хора

луна/слв +сатурн или марс - жестокост ,егоизъм,

при Ескобар е налице жестокостта- луна/слв с упр.марс съвпад сатурн дева
при Майка Тереза  липсва -луна/слв +сатурн в същият знак-телец

Стреличка, ще се включа в темата по въпроса за Луна в аспект със Сатурн - при мен са в квадрат, при най-близките ми приятели (и от двата пола) са в опозиция и квадрат, при единствените мъже, в които наистина съм била влюбена - опозиция и съвпад (като за сегашния си приятел, без колебание бих се омъжила, и знам, че ще имам прекрасен живот с него).

Може да бъдем изключително жестоки, но не за собствени цели и най-важното - имаме невероятна дисциплина. Засега и всичките сме някакъв тип шефове, преподаватели (но във ВУЗ-ове, или частна практика - примерно учител по рисуване - пак учи на някакъв контрол над материята) или хора, които имат достатъчно дисциплина да изискват и водят другите.

Жестокостта се проявява, когато другите не правят това, което според нас е правилно - и то винаги се свежда до принципите на Сатурн - да са организирани и РАЗУМНИ.

Винаги правим компромис, когато другият, дойде и разумно ти обясни, защо не си е свършил работата или не е изпълнил поетата отговорност.

И мога да потвърдя, че аз проблеми с държавата, ЕС, институциите, в които съм била, нямам, аз ги разбирам. Когато стане проблем, си чета законите, наредбите, правилниците, говоря,с който трябва да се говори и всичко ВИНАГИ до сега се е нареждало по благоприятен и за двете страни начин.

Колко гуши могат да станат в 3 през нощта, и до 8 сутринта да са прехвърлили половината АПК, да са извадили информацията, която им е нужна (да са я разпознали) и сами да отидат да си говорят с ректора на ВУЗ-а си? На мен ми се наложи, когато трябваше да заминавам за специализацията в чужбина. Точно 20 минутки разговор и бях "освободена" да правя каквото си искам в РАМКИТЕ на общоприетите, социални правила, на институцията, която тогава се грижеше за мен.

Така, че никой за нищо не съжалявам, системата е съвършена, само от теб зависи, да осъзнаеш правилата и.

И тук говоря за всякакъв тип система. И в "частната " си практика съм се оправяла винаги, защото знам какво се иска от мен, и то винаги е било, за доброто на обществото, в защита на публичния интерес. Публичният интерес е интересът на системата, който често действа срещу личните интереси на всеки един индивид (да се наспи, да се наяде) - кой иска да се мъчи по цял ден, за да се образова и да си развие съзнанието? Малко хора, го разбират това.

Ето картата на създателят на Facebook Цукенберг - Луна в съвпад със Сатурн, в скорпион - обслужва публичният интерес, да има мрежа/система, която да свързва хората и да не се чувстват "емоционално" сами.  ;)
When One Door Closes Another Door Opens

*

Anabell

• 2022
« Отговор #30 -: Май 18, 2012, 11:38:03 am »
Много е важно към твърдият аспект Луна/Сатурн дали има друг/и аспекти  и какви-тук винаги има нужда от "отдушник",за да се "реализира" ,онова за което споделяте какво дава аспекта. :blink:

има и други аспекти - секстили с Венера, тригон с Венера, тригони с Меркурий, във всичките карти, които съм разглеждала (на хора, чийто живот засега проследявам и са ми близки) има и някой "благоприятен" аспект, който действа като "одушник". Но Вселената не е зла  :P винаги те поставя в такива ситуации, за които имаш качествата, енергията да се справиш.  ;)

*

Asol

• 4140
« Отговор #31 -: Май 18, 2012, 11:41:12 am »

Ето картата на създателят на Facebook Цукенберг - Луна в съвпад със Сатурн, в скорпион - обслужва публичният интерес, да има мрежа/система, която да свързва хората и да не се чувстват "емоционално" сами.  ;)

Мотивицията на всеки човек по принцип и първоначално е най-вече лична.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #32 -: Май 18, 2012, 11:42:16 am »

при Сатурн в аспект с Луна - личната мотивация е да защитаваш системата.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #33 -: Май 18, 2012, 11:49:55 am »

Коя система??? :unsure:

е те системите са милиони - фирмата, в която работиш, държавата, в която живееш, всеки си избира някаква система, за която да се грижи.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #34 -: Май 18, 2012, 12:57:47 pm »

при Цукенберг коя система? ситемата на фейсбук или за контрол на цялата наложена обществена система?

*

Anabell

• 2022
« Отговор #35 -: Май 18, 2012, 01:03:58 pm »

при Цукенберг коя система? ситемата на фейсбук или за контрол на цялата наложена обществена система?

на FB. Създател на система от нов порядък, която не продава, а управлява и му харесва. Защото и това е интересно, защо не си вземе милионите и не си живее живота (пиене, ядене, жени, коли, почивки), а животът, който си избира е денонощно "бачкане".

*

Papy

• 4343
« Отговор #36 -: Май 18, 2012, 01:12:13 pm »
винаги като знаем кой е човека, е лесно да се каже какво, защо

слагам една карта- кажете как е реализиран човека - какво е нивото на преработка

после ще ви разкажа

« Отговор #37 -: Май 18, 2012, 01:50:52 pm »
Тоя Фейсбук не струва парите, на които е оценен. Един голям раздут балон. Цукен... какъвто беше ще се напечели здраво, ако са намери някой идиот да го купи и после шапка на тояга за него, а купувачът ще фалира. ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #38 -: Май 18, 2012, 01:53:19 pm »
Една сатурново оцветена Луна най-малкото принадлежи на дистанциран човек, който не се доверява лесно, трудно споделя и обича да контролира емоциите си и въобще да упражнява контрол и да демонстрира резервираност и привиден непукизъм за да получи необходимата му емоционална хармония и спокойствие. Също така ще гледа да не дава повод на някой отвън да го засегне т.е. да открие някаква негова слабост. Козирогатата Луна или "оцветената" от Сатурн не обича да изглежда слаба и да показва слабостите си, даже не иска да си ги признае, защото се получава така, че по този начин ще признае пред себе си, че чувства една вътрешна несигурност, която иначе се опитва да игнорира. Намира се в знака на екзалтация на Марс и  домицил на Сатурн и определено човекът с Луна в Козирог ще го привличат волевите и авторитетни личности, които могат да спомогнат за емоционалния комфорт на такава Луна. Отсрещните е необходимо да минат през доста сита, за да получат по-голям достъп до вътрешния свят на такъв човек. Все пак не става въпрос за взаимодействие между личните планети като Луна и Венера например, а Луната и Сатурн са два противоположни принципа. И ако няма някакъв отдушник за компенсация е кофти.

Много е важно към твърдият аспект Луна/Сатурн дали има друг/и аспекти  и какви-тук винаги има нужда от "отдушник",за да се "реализира" ,онова за което споделяте какво дава аспекта. :blink:

« Последна редакция: Май 18, 2012, 02:10:42 pm от Asol »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #39 -: Май 18, 2012, 02:16:37 pm »
винаги като знаем кой е човека, е лесно да се каже какво, защо

слагам една карта- кажете как е реализиран човека - какво е нивото на преработка

после ще ви разкажа

Мисля, че е реализирана личност с високо ниво на проработка. Уникален интуит и наред с това общественичка. Струва ми се , че талантите в тази карта със Сатурн и Меркурий...Работа в полза на другите...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците