Здравей Гост

ниво на преработка

• 89 Отговора
  • 9958 Прегледи
*

Papy

• 4343
Re: ниво на преработка
« Отговор #60 -: Май 18, 2012, 04:09:46 pm »
нищо няма да дефинираме  :blink:
щом я знаем всички, значи хороскопът е преработен

ето ви карта

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #61 -: Май 18, 2012, 04:14:54 pm »
Ха...По сидерал МЦ отива в Дева... :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Grace

• 2257
« Отговор #62 -: Май 18, 2012, 04:17:30 pm »
разбирам философията на Козирога, че само това дето можеш да го видиш и пипнеш означава да създадеш нещо, но има и много успели хора, оставили след себе си "нематериални" неща. Айнщайн успял ли е?
А Коко Шанел ? няма деца, няма и земя в хороскопа си, но е " оставила нещо " след себе си.  А за Опра, Марая добре го е казала :
Цитат
Това е избрала Опра...това прави...
Освен собствени деца..,може да се грижи и за милионите гладуващи по света...и да направи нещо в пъти по-ценно и стойностно от това да сменя памперси и да създаде поколение.
или според Анабел, ако нямаш деца, не си успял.

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #63 -: Май 18, 2012, 04:39:51 pm »
разбирам философията на Козирога, че само това дето можеш да го видиш и пипнеш означава да създадеш нещо, но има и много успели хора, оставили след себе си "нематериални" неща. Айнщайн успял ли е?
А Коко Шанел ? няма деца, няма и земя в хороскопа си, но е " оставила нещо " след себе си.  А за Опра, Марая добре го е казала :
Цитат
Освен собствени деца..,може да се грижи и за милионите гладуващи по света...и да направи нещо в пъти по-ценно и стойностно от това да сменя памперси и да създаде поколение.

Грейс на дребно ли ще се заяждаме? ;) Дадох за пример и Нютон и Борис I - аналогични примери на Айнщайн.

Коко Шанел е асц 29 градус Стрелец, и Козирогът е доминантен във философията и за дрехите - малката черна рокля. Тя има стотици материални обекти създадени от ръцете и.

Папи, ти кажи за картата, която качи, че ми е интересно.  ;D

Опра е също с 29 градуса стрелец асц, като Шанел. :)))
When One Door Closes Another Door Opens

*

Марая

• 28287
« Отговор #64 -: Май 18, 2012, 04:45:08 pm »
Цитат

Грейс на дребно ли ще се заяждаме? ;) Дадох за пример и Нютон и Борис I - аналогични примери на Айнщайн.

Коко Шанел е асц 29 градус Стрелец, и Козирогът е доминантен във философията и за дрехите - малката черна рокля. Тя има стотици материални обекти създадени от ръцете и.

Папи, ти кажи за картата, която качи, че ми е интересно.  ;D

Опра е също с 29 градуса стрелец асц, като Шанел. :)))

Не бих казала , че козирог е най-успешния знак... ;D ;)...Малката черна рокля не е на слънце в козирог , а на Венера в козирог... ;) :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Anabell

• 2022
« Отговор #65 -: Май 18, 2012, 04:49:07 pm »
ААААААА, Марайче, ще спорим, за малката черна рокля, сега за сватбата, за която писах съм си взела класическа малка черна рокля (е има и бяло и малко сиво, но идеята си е на Коко).  ;D :P ;)

Въпреки, че Луната ми в Лъв харесва ярки светли дрехи. Асц. Скорпион не излиза без бижута, черен очен молив и слънчеви очила (целогодишно), а Венерката в Риби все едни женствени роклички, поли, за лятото си харесва....да има "мекота", вълнички, плавност във формата.  ;) :P

*

Anabell

• 2022
« Отговор #66 -: Май 18, 2012, 04:51:48 pm »
Картата на Шанел

*

Марая

• 28287
« Отговор #67 -: Май 18, 2012, 04:54:10 pm »
ААААААА, Марайче, ще спорим, за малката черна рокля, сега за сватбата, за която писах съм си взела класическа малка черна рокля (е има и бяло и малко сиво, но идеята си е на Коко).  ;D :P ;)

Въпреки, че Луната ми в Лъв харесва ярки светли дрехи. Асц. Скорпион не излиза без бижута, черен очен молив и слънчеви очила (целогодишно), а Венерката в Риби все едни женствени роклички, поли, за лятото си харесва....да има "мекота", вълнички, плавност във формата.  ;) :P

Роклята е на Венера..черния цвят се свързва с Плутон преди всичко... ;D, но тъй като на Сатурн му е отрден сивия цвят ..то можем да приемем ,че сивото може да премине в много тъмно сиво...или сиво-черно...А венера в козирог е ценителка...пада си по изчистени и класически вещи..хора, отношения... ;D

*

Anabell

• 2022
« Отговор #68 -: Май 18, 2012, 04:55:38 pm »
Да, Шанел често казва, че прави "прости дрехи, за интересни хора", което е гениална философия, мъдростта на Сатурн.

*

Grace

• 2257
« Отговор #69 -: Май 18, 2012, 05:02:47 pm »

Въпреки, че Луната ми в Лъв харесва ярки светли дрехи.
Цитат
Асц. Скорпион не излиза без бижута
, [/b] черен очен молив и слънчеви очила (целогодишно), а Венерката в Риби все едни женствени роклички, поли, за лятото си харесва....да има "мекота", вълнички, плавност във формата.  ;) :P

никакво заяждане Анабел  ;D
само малка поправка в интерес на астрологията - бижутата ти идват от Луната в Лъв, всичко останало е АСЦ-та ти, да  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #70 -: Май 18, 2012, 05:06:29 pm »
Да, Шанел често казва, че прави "прости дрехи, за интересни хора", което е гениална философия, мъдростта на Сатурн.

Mars..Merkurii в Дева/ до най-подробния детайл/ семпло , опростено...и лъФска венера в скорпионски дом... ;D Уникална позиция за сатурн в дом на Лъва и в знак на Меркурий... ;D

*

Anabell

• 2022
« Отговор #71 -: Май 18, 2012, 06:01:27 pm »

Цитат
, [/b] черен очен молив и слънчеви очила (целогодишно), а Венерката в Риби все едни женствени роклички, поли, за лятото си харесва....да има "мекота", вълнички, плавност във формата.  ;) :P

само малка поправка в интерес на астрологията - бижутата ти идват от Луната в Лъв, всичко останало е АСЦ-та ти, да  ;)

Бижута, свързани с някаква символика (носещи късмет, камъни според зодията, определени метали, които да пазят от уроки) са по Скорпион, по Лъв са бижута, които харесваш и слагаш за удоволствие, да тече купона.  ;)

Иначе красивите вещи са по Везни и Венера.

*

Марая

• 28287
« Отговор #72 -: Май 18, 2012, 06:06:24 pm »

Цитат

Бижута, свързани с някаква символика (носещи късмет, камъни според зодията, определени метали, които да пазят от уроки) са по Скорпион, по Лъв са бижута, които харесваш и слагаш за удоволствие, да тече купона.  ;)

Иначе красивите вещи са по Везни и Венера.

Тц... ;D :P
Вещите се притежават...земя, ТЕЛЕЦ и Венера... Оста на притежанията е 2-8ми... ;)
Въздуха не е по притежанията..

*

Asol

• 4140
« Отговор #73 -: Май 18, 2012, 06:31:02 pm »
Интересно, пишем си тук за Боно и за Цукерберг и само какво новина излиза.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #74 -: Май 18, 2012, 07:12:41 pm »
е нали акциите им още не са на борсата :-\

относно постиженията - Анабел, изброяваш хора, живели преди стотици години. Никой не знае след 200-300 години каква ще е оценката на създаденото през 20-ти век.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #75 -: Май 18, 2012, 07:21:53 pm »
Интересно, пишем си тук за Боно и за Цукерберг и само какво новина излиза.

hahahahh еми ние пишем, те живеят....

Сладурка, това, което ще остане ще е по Сатурн, той е управителят на времето и властелинът на дълготрайността.  ;) Но това, изобщо не означава, че хората създали този качествен продукт, тук и сега имат "щастлив" живот. Това се гледа по светилата и личните планети.  ;)

*

Papy

• 4343
« Отговор #76 -: Май 18, 2012, 07:41:39 pm »
Те май вчера са кешнали ...10%...нещо такова

*

Grace

• 2257
« Отговор #77 -: Май 18, 2012, 07:48:29 pm »
Papy, какво стана с картата на жената? хайде казвай

« Отговор #78 -: Май 18, 2012, 07:49:26 pm »
Или поне дай 3-4 възможни отговора, един от които е верният. ;)

*

Papy

• 4343
« Отговор #79 -: Май 18, 2012, 07:50:49 pm »
Уф-чакам пешън  :blink:

Ако не й се занимава-да каже-и веднага казвам
Ама съм тука-няма да ви оставя да не спите тая вечер

П.п. В темата за синастрията май рая беше пуснала една-карта питанка-разбра ли се, че не виждам отговор?