Здравей Гост

Чувствате ли се добре ?

• 72 Отговора
  • 9235 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: Чувствате ли се добре ?
« Отговор #20 -: Май 18, 2012, 10:59:12 pm »
Един познат го обибщи много добре-когато има криза, народът става ляв :)

Хаха, това не го е казал твоят познат, но и с източника не съм съгласна.  ;D ;D ;D

Най-голямата криза бе по времето на Жан Виденов (горкия, превърнаха го в изкупителна жертва и това беше краят в неговата политическа кариера - цялата история да свързва името му с най-голямата инфлация в страната).
« Последна редакция: Май 18, 2012, 11:03:59 pm от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Papy

• 4343
« Отговор #21 -: Май 18, 2012, 11:02:35 pm »
А били ли сте кръстени христиани-и това беше проблем

« Отговор #22 -: Май 18, 2012, 11:03:11 pm »
ВСИЧКИ ЛЕВИ - У ЛЕВО  ;D
Шот ше изпреварвам де
Марая сопри се с таа политика

*

Stella

• 7765
« Отговор #23 -: Май 18, 2012, 11:04:43 pm »
А били ли сте кръстени христиани-и това беше проблем

Да, всички сме кръстени, без проблем.  :blink:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #24 -: Май 18, 2012, 11:05:07 pm »
При моите родители, баби и дядовци е същото. Дори имам т. нар. "буржоазен" произход. В рода на баща ми са били революционери, адвокати и лекари. Кръстьо Сарафов има роднинска връзка с майката на моя баща. Имаме гръцки произход и мой прапрадядо е бил кмет на едно от селата на остров Тасос.
Родителите ми винаги са презирали всички форми на комунизъм и социализъм.
Като си разучих родословното дърво си обясних и откъде идват благинките ми на К4. Та исках да кажа, че в България освен копанари от работническото съсловие, все още има и представители на интелигентните и образовани хора.

У нас винаги се е празнувала Коледа, кръстени са и майка ми, и баща ми, и сестра ми, и аз. Майка ми и баща ми са се венчали в църква.
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Papy

• 4343
« Отговор #25 -: Май 18, 2012, 11:06:27 pm »
Оспамихме темата на марая-сори

Аз лично от политика не разбирам и не деля хората, просто спомени от детството

*

Papy

• 4343
« Отговор #26 -: Май 18, 2012, 11:08:22 pm »
Тук за пореден път срещам доза презрение към плебеите

« Отговор #27 -: Май 18, 2012, 11:09:45 pm »
Извинявам се, че съм красива, че предците ми са били авторитетни и успели хора и че имам произход, от който не се срамувам.

« Отговор #28 -: Май 18, 2012, 11:11:34 pm »
При моите родители, баби и дядовци е същото. Дори имам т. нар. "буржоазен" произход. В рода на баща ми са били революционери, адвокати и лекари. Кръстьо Сарафов има роднинска връзка с майката на моя баща. Имаме гръцки произход и мой прапрадядо е бил кмет на едно от селата на остров Тасос.
Родителите ми винаги са презирали всички форми на комунизъм и социализъм.
Като си разучих родословното дърво си обясних и откъде идват благинките ми на К4. Та исках да кажа, че в България освен копанари от работническото съсловие, все още има и представители на интелигентните и образовани хора.

У нас винаги се е празнувала Коледа, кръстени са и майка ми, и баща ми, и сестра ми, и аз. Майка ми и баща ми са се венчали в църква.
Това нещо убаво ли е?

*

Papy

• 4343
« Отговор #29 -: Май 18, 2012, 11:12:07 pm »
Извинявам се, че съм красива, че предците ми са били авторитетни и успели хора и че имам произход, от който не се срамувам.

И моите имат, ама не го вея

Я си дай снимката да те видя, всичко може да е бошлаф работа :)

И дано да си едрогърда, щото били по-умни  ;D

« Отговор #30 -: Май 18, 2012, 11:17:59 pm »

Ми вей го. Тук има хора, които са ме виждали. Ако някой не е съгласен с това, което съм написала - нека каже. Омръзна ми от хора, които се опитват да ме накарат да се чувствам виновна заради всичко, което съм и всичко, което имам. Бъдете и вие, имайте и вие.
Навсякъде по света хората си знаят корените и се гордеят с тях. На някой дядо му може да е открил първия магазин в Тексас, но този някой знае цялата история на дядо си и я разказва с гордост. Само у нас е срамно да кажеш чистосърдечно нещо хубаво за себе си. Трябва да сме смачкани, невзрачни и да ни е гадно. И това се приема за нормално състояние. Всичко извън него буди почуда и омраза у другите. Наистина не харесвам българите. И пак ще повторя - горда съм, че не съм чистокръвна българка. Ако бях сигурно и аз щях да съм смачкана.

« Отговор #31 -: Май 18, 2012, 11:22:48 pm »

Ми вей го. Тук има хора, които са ме виждали. Ако някой не е съгласен с това, което съм написала - нека каже. Омръзна ми от хора, които се опитват да ме накарат да се чувствам виновна заради всичко, което съм и всичко, което имам. Бъдете и вие, имайте и вие.
Навсякъде по света хората си знаят корените и се гордеят с тях. На някой дядо му може да е открил първия магазин в Тексас, но този някой знае цялата история на дядо си и я разказва с гордост. Само у нас е срамно да кажеш чистосърдечно нещо хубаво за себе си. Трябва да сме смачкани, невзрачни и да ни е гадно. И това се приема за нормално състояние. Всичко извън него буди почуда и омраза у другите. Наистина не харесвам българите. И пак ще повторя - горда съм, че не съм чистокръвна българка. Ако бях сигурно и аз щях да съм смачкана.

Оф, добре започна ... и както винаги се завършва, че човек НЕ ИСКА да е БЪЛГАРИН, шот е ужасно и и не пее в хора.
Ай измеслете нешо друго

*

Papy

• 4343
« Отговор #32 -: Май 18, 2012, 11:23:21 pm »
Не под общ знаменател, няма грам омраза в мен, към никой, провокира ме не произхода, а отношението към тия, дето не са с дядовци еди какви си-те какво да направят хората

« Отговор #33 -: Май 18, 2012, 11:26:16 pm »

Оф, добре започна ... и както винаги се завършва, че човек НЕ ИСКА да е БЪЛГАРИН, шот е ужасно и и не пее в хора.
Ай измеслете нешо друго
Пардон, ама кво СИ и кво имаш

« Отговор #34 -: Май 18, 2012, 11:29:13 pm »
Има достатъчно примери в историята за хора с добър произход, които са невероятни лекета. Това кой от предците ми какъв е нищо не говори за мен самата - човека си е свършил своето. Сега е мой ред да видя какви ще ги свърша. Но моят хъс, амбиция и желание не са дошли от въздуха. И изучавайки родословното си дърво се уверих, че случайни неща няма, че енергията се предава през поколенията. Затова споделих за дядо ми. И да - не съм срещнала пример с много успял човек, чиито предци кротко са отглеждали домати. Вероятно има и такива, но съжалявам - аз не ги знам. Нито пък останалата част от света е чувала за тях.

Цялото ми писание се изчерпва с баналната поговорка, че кръвта вода не става. Това, което го имам в чисто астрологичен план не ми е паднало от небето.

*

Papy

• 4343
« Отговор #35 -: Май 18, 2012, 11:33:28 pm »
Нищо не каза за бабите си, или каза?

По последни данни генът в отрочето е 85% от майка му  :P

« Отговор #36 -: Май 18, 2012, 11:37:37 pm »
Нищо не каза за бабите си, или каза?

По последни данни генът в отрочето е 85% от майка му  :P

Брей, колко били мъдри евреите - при тях фамилията и рода се предават по майчина линия. Например, ако баща ти е евреин, а майка ти не, теб не те признават за евреин.
Дядото на моята баба (майката на майка ми) е герой от Руско-турската война. Бил е офицер. Криел се е под труповете на войниците докато турците минавали и пронизвали всички със сабите, за да са сигурни, че никой няма да остане жив. Така дядото на баба губи пръстите на едната си ръка - една от сабите ги прерязва, но той успява да запази самообладание, за да не се издаде, че е жив. Други въпроси?

*

Papy

• 4343
« Отговор #37 -: Май 18, 2012, 11:40:14 pm »
Мда-това пак за дядото
Аз за бабите питам
Щото ако се окаже, че са копали домати, докато на мъжете са им рязали пръстите...смятай

« Отговор #38 -: Май 18, 2012, 11:45:23 pm »
Мда-това пак за дядото
Аз за бабите питам
Щото ако се окаже, че са копали домати, докато на мъжете са им рязали пръстите...смятай

Е, той нали е от родословното дърво на баба ми. Тя се е занимавала със счетоводство, ако това ще те успокои. В онези времена са се образовали само момчетата и много добре го знаеш затова ми задаваш един и същ въпрос. Ако всички в рода ми бяха герои, финансисти и учени, сега аз щях да съм ви кралица  ;D
Но засега не съм понеже баба ми не е била достатъчно упорита, за да стане академик. Дерзай  ;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #39 -: Май 18, 2012, 11:47:07 pm »
Еее-тука вече...туш

Добре, че не сме монархия