Здравей Гост

Печалбите от интернет

• 5 Отговора
  • 1722 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Печалбите от интернет
« -: Май 20, 2012, 06:00:34 pm »
Какви конфигурации и аспекти трябва да има в картата си даден натив , за да печели от интернет?
Планети,знаци... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Re: Печалбите от интернет
« Отговор #1 -: Май 20, 2012, 08:08:00 pm »
Няма натални такива,защото интернет не е създаден с такава цел.Има мунданни аспекти/конфигурации ,с участието на Уран ,които в даден момент активират натал ,с класическите индикации за търговия/комерсиализъм. :blink:

Интересно...
Аз имам в момента Уран в тригон  със сигнификатора на търговията Меркурий... ;D Уран управлява 3-ти и е в 10-ти. Меркурий управлява 7-ми и 10-ти....

А домовете? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Май 20, 2012, 09:35:44 pm »
Мунданни аспекти/конфигурации с участието на Уран ,към натални аспекти/планети ,индикиращи печалба от търговия.Не транзитен Уран към Меркурий .Знаеш,че само един Меркурий не прави даден човек търговец. :blink:

Например:Мунданнен аспект между Уран/Юпитер /Меркурий ;Уран/Нептун /Меркурий;Уран/Плутон/Венера и т.н. активиращи наталните "комерсиални" такива аспекти/конфигурации/планети . :blink:

В кой дом търсим търговията? :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #3 -: Май 20, 2012, 10:12:02 pm »
 :41:

Справка картата на автора на ФБ с транзитите при създаването на социалната мрежа.
Но както се казва, не всекиму е дадено.  :rolf:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Май 20, 2012, 10:39:41 pm »
Търговията може да я търсим по 3-ти дом ,всеки производен 3 -ти ,дом с връх Близнаци,Меркурий попадащ във финансови домове,упр.на финансови домове попадащ в 3-ти дом ,в Близнаци и още много комбинации между тези сигнификатори ,с участието и на Луна,и на Юпитер. :blink:

Ето защо ми върви.... :P И аз така мисля...Упр. на 3-ти Уран в трин Мерк...упр. 7-ми и 10-ти... :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Май 21, 2012, 09:30:32 am »
Търговията може да я търсим по 3-ти дом ,всеки производен 3 -ти ,дом с връх Близнаци,Меркурий попадащ във финансови домове,упр.на финансови домове попадащ в 3-ти дом ,в Близнаци и още много комбинации между тези сигнификатори ,с участието и на Луна,и на Юпитер. :blink:

Ето защо ми върви.... :P И аз така мисля...Упр. на 3-ти Уран в трин Мерк...упр. 7-ми и 10-ти... :P

"Вървите " в печалби от интернет ли?  :-\

Да.