Луната ти е в мъжки знак, не е силна, за да помогне в случая, Юпитер е в падение, а и имаш изгряващ Плутон + силен 8 дом, винаги акцентираните водни домове водят до загуби в материалния свят, за да се освободи душата. Марс е слаб в Телец в 8 дом (упр на 7 дом - партньори, бизнес взаимоотношения). Твоят личен сектор - (1,2,3, дом) е
СИЛЕН със транс сатурнови планети, но и секторът на другите (7,8,9) не е слаб. А където са трансатурновите планети, там очаквай жертва с личното за сметка на "универсалното". Реши нещо, какво ще пожертваш, за да си запазиш децата.
Съжалявам, че това виждам, но вселената си знае работата (имам Сатурн и Уран в 1 дом, както и повечето от неомъжените ми приятелки, работещи по 12 часа дневно....съм правила огромни "лични" жертви, защото така е избрано - тези като мен, имат по-различни лични програми). Колективното съзнание ти е отредило друга роля, особено с този Плутон в 1 дом. Не си свършила нещо, което е нужно на голям колектив - държавата, семейството, родът, работата, и ако не го свършиш ще се почне с кризите, докато не осъзнаеш нуждите на душата си, изборът който си направила, преди да се родиш (ПЛУТОН).
Така, че моят съвет е - остани сама, много сериозно си помедитирай, разрови се в спомените си, мечтите си като дете, и т.н. и ще разбереш какво трябва да свършиш. Ако от инат и его си решиш, че ще действаш както "прецениш рационално", а не както усещаш, Плутон ще е безкомпромисен.