Здравей Гост

Help

• 48 Отговора
  • 5536 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Help
« Отговор #20 -: Юни 07, 2012, 09:03:45 pm »
Защото, лили, ако мъжът й доведе трима свидетеля да кажат, че са я виждали с друг мъж интимно, върви доказвай, че нямаш сестра

По принцип е възможно, ако реши да блъфира.
Не се ли искат доказателствени материали за това или се вярва на "честната" дума на нагласените свидетели?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #21 -: Юни 07, 2012, 09:06:23 pm »
+ Сатурн в ЛЪВ - ще ти ограничава личното творчество (децата). Има го като даденост това. Така, че без паника, трябва да разбереш дълбоките причини, за ситуацията, на което си абсолютно способна с изгряващ Плутон и Слънце в рак (+ Слънце в кардинален дом - много силно съзнание).
« Последна редакция: Юни 07, 2012, 09:11:33 pm от Anabell »
When One Door Closes Another Door Opens

*

Papy

• 4343
« Отговор #22 -: Юни 07, 2012, 09:13:09 pm »
Ето:
Цитат
Ограничаване на родителските права
. 74. (1) Когато поведението на родителя представлява опасност за личността, възпитанието, здравето или имуществото на детето, районният съд служебно или по искане на другия родител или на прокурора взема съответни мерки в интерес на детето, като при нужда го настанява в подходящо място.
(2) Такива мерки се вземат и когато родителят поради продължителна физическа или душевна болест или поради продължително отсъствие или други обективни причини не е в състояние да упражнява родителските си права.
Лишаване от родителски права
Чл. 75. (1) Родителят може да бъде лишен от родителски права:
1. при особено тежки случаи по предходния член;
2. когато без основателна причина трайно не полага грижи за детето и не дава издръжка;
3. (изм. - ДВ, бр. 63 от 2003 г.) когато е оставил детето за отглеждане в специализирана институция и не го е потърсил в шестмесечен срок от деня, в който е трябвало да го вземе.
(2) Производството за лишаване от родителски права се образува служебно от районния съд или по искане на другия родител или на прокурора. Делото се разглежда по исков ред с участие на съдебни заседатели.
(3) По делото задължително се изслушват прокурорът и родителят, чието лишаване от права се иска,освен ако той не се яви без уважителни причини

*

Papy

• 4343
« Отговор #23 -: Юни 07, 2012, 09:31:21 pm »
Ако всичко е ок с майката, е почти невъзможно бащата да вземе децата. Четох до сега по форумите. Освен ако не подкупва наред, свидетели и т.н. Все пак сме в бг

« Отговор #24 -: Юни 07, 2012, 09:36:07 pm »
Няма как да ми вземе децата по-честен път. Не че се хваля, но наистина съм добра и всеотдайна като майка, по думи и на други хора.
Лощото е, че съпругът ми е доста озлобен и отмъстителен.
Надявам се този път астрологията да греши. :-\

*

Lillie

• 30532
« Отговор #25 -: Юни 07, 2012, 09:37:34 pm »
Ако всичко е ок с майката, е почти невъзможно бащата да вземе децата.

Да, освен ако майката не е трайно безработна, т.е. няма лични доходи и възможност да осигури издръжка на децата.
В такава ситуация често се озовават жените, които са били само домакини в брака, не са работили и са разчитали изцяло на съпруга. Но мисля, че в БГ и в такъв случай децата остават при майката, освен ако бащата не тръгне да настоява децата да останат при него и той да се грижи за тях (но общо взето това са редки случаи).

Надявам се този път астрологията да греши. :-\

Астрологията може и да не греши, но се случва да грешат астролозите.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #26 -: Юни 07, 2012, 09:39:50 pm »
Ами...я дай карта на мъжа-да видим колко е гаден

И ще се повторя-намери си добър адвокат

« Отговор #27 -: Юни 07, 2012, 09:44:25 pm »
А и за съпруга ми е важна целта, а не средствата за постигането й. Отмъстителен скорпион е той. :(
Да, Lillie, бащата твърдо настоява да вземе поне по-голямото дете, въпреки че за всичките тези години една книжка не му е прочел, веднъж не го е изкарал на площадките, и нито един път не си е поиграл на някаква детска игра с него.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #28 -: Юни 07, 2012, 09:45:51 pm »
Аз не виждам причина за астрологична паника в случая. Съгласна съм с Лили. Някои от тези позиции ги имам и аз в наталната си карта и нито за миг не ми е минало през акъла, че ако ще и цялата Вселена да се обърне нагоре с краката, ще ми навреди, ако аз не го допусна. Ако трябва да съм напълно откровена, и като човек, който е минал през развод, последното нещо което бих гледала е астрологията в случая. Това беше моят избор. Съдът е изключително внимателен по отношение на децата, дори и в БГ.

Уф, с тая отмъстителност на Скорпионите... И аз съм Скорпион. Пък съм се развела по най-цивилизования възможен начин с моите съзнателни усилия. Въпрос на двустранна комуникация.

« Отговор #29 -: Юни 07, 2012, 09:47:46 pm »
Ще му кача картата. :angry:
И по картата личи, че е гаден.
Ама да бях знаела по рано. :(

*

Papy

• 4343
« Отговор #30 -: Юни 07, 2012, 09:53:52 pm »
Аз логически не виждам никаква причина за паника
Астрологически обаче - да, и затова си пея за адвоката...

« Отговор #31 -: Юни 07, 2012, 09:56:10 pm »
Ето я

« Отговор #32 -: Юни 07, 2012, 09:59:22 pm »
У5 - Луната му е в края на 12 дом, значи в първи. И е добре аспектирана.

*

Papy

• 4343
« Отговор #33 -: Юни 07, 2012, 10:01:01 pm »
Уф, може да е доста изобретателен-меркурий съвпад с уран в скорпион

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #34 -: Юни 07, 2012, 10:03:00 pm »
Ми за теб може и да е гаден, но аз с Луна на асц, Асц в Риби и тронова Венера по дом и знак не бих го определила точно така. Всеки човек е гаден за един и ценен за друг. Даже и Хитлер. Що се отнася до деца, Сатурн в 5ти не го поставя в по-лесно положение, но и го прави отговорен. Аз имам Сатурн в Лъв и не съм имала проблеми с попечителство. Затова за мен астрологията в случая е последното нещо, което бих гледала. Успех.

« Отговор #35 -: Юни 07, 2012, 10:04:20 pm »
Ама картата не е ректифицирана, даже и часът не е от Общината, а изцяло по спомен от майката. Тази Луна ако е в 12 дом ще е доста по-добре май.
Papy, много е изобретателен.

« Отговор #36 -: Юни 07, 2012, 10:06:58 pm »
Ами незнам дали е гаден или не, но съм подложена на дългогодишен психически тормоз, по мнение на всичките ни познати, та дори и родителите му са съгласни с това твърдение.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #37 -: Юни 07, 2012, 10:07:29 pm »
Според мен тоя човек може да действа доста подмолно, особено ако изпадне в емоционален афект.

Тежките транзити вече отминават, но сигурно тази ситуация в брака не е от вчера.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #38 -: Юни 07, 2012, 10:12:56 pm »
Ами незнам дали е гаден или не, но съм подложена на дългогодишен психически тормоз, по мнение на всичките ни познати, та дори и родителите му са съгласни с това твърдение.

Хмм, да не се опита да ги изведе в чужбина?
Пък и с тоя марс-плутон-радвай се, че е само психически тормоз

« Отговор #39 -: Юни 07, 2012, 10:16:12 pm »
Точната дума, която го описва е страшен манипулатор, за него е супер важно нещата да стават по неговия начин и точно както той е казал. И всичко за Хирон в 1 дом - едно към едно се отнася за него.