Моята е Лъв в 9 дом, точен тригон с Мерк и квадрат Сатурн. Мога да мисля, и този дар ми е даден от Луната. Психически стабилна, концентрирана, упорита, уверена, творчески настроена, благородна и милостива. Имам МНОГО умни мъже, покровители в живота си. Докато средното образование ми беше скучно и натоварващо, в университета си отживях, и бях любимка на преподавателите си - имаме си общата страст - теорията, идеите.
Обичам животните, хубавите дрехи, бижута (не нося нещо, което не е скъпоценно) и имам стил (най-вече знам да се обличам подходящо за случая). Обичам мед, хляб, картофи, карамел, ванилия, канела, злато и ментов чай, жълтото е любимият ми цвят. Любимото ми животно е тигърът и любимата ми цивилизация - древен Египет. Обичам светлината, Слънцето, отворените пространства. Кожата ми е златиста, и косата ми е светла за цвета на веждите и кожата. Имам дълъг маникюр и не излизам без да съм с лакирани нокти. Най-редовно си купувам обувки на висок ток, които не мога да нося....
Свободолюбива съм, не обичам да съм във връзка, независима съм.
Най-важните връзки в живота ми са били с мъже с въздушно Слънце (които ме оставят да командеря, да съм ентусиазирана, да водя и да върша и тяхната работа....) Луните им са били водни или земни.