Здравей Гост

Земна Луна

• 32 Отговора
  • 4386 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Земна Луна
« -: Юни 09, 2012, 02:12:25 pm »
Хайде разкажете как усещате земната си луна...В какви аспекти чувствате силата и...и в какви слабостите и...
Посочете в какви конфигурации присъства в картата Ви...и кой от аспектите в които участва е най-силно изразен...Посочете и най-точния аспект които прави луната..

Приятно писане земни...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

911

• *
  • 137
Re: Земна Луна
« Отговор #1 -: Юни 09, 2012, 03:45:27 pm »
хм как действа ... Ами обичам изключително много да ям сладки неща.И не само. Попринцип ме радва хубавата храна.Обичам  бижутата - най-вече пръстени и гривни ,особенно от сребро.
Природата ме зарежда и пречиства.Обожавам зелени прохладни гори ,планини ,езера.Дори само на снимка да ги гледам,се вдъхновявам.
Всичко що е изкуство ме влече.Прекалено много се вглеждам в детайлите.Обидчива съм,но лесно ми минава.Обикновено приемам много навътре нещата и ги изживявам по свой начин.Десет минути  мога да съм мрачна и ядосана,в следващите десет да се заливам от смях и да ми е весело.
Инат съм,малко съм мързелива.Обичам вкъщи да ми е спокойно.Майка ми рисува много добре.

Луна  :ta: 12дом
 :tri: Слънце.
 BQ Мерк ( най-точния аспект )
  квадрат и половина Юпитер
  :kva: Сатурн
  :kva: Хирон
  :soe: Асцендент.

« Отговор #2 -: Юни 09, 2012, 07:20:41 pm »
Луна в Дева в 6 дом
секстил Уран
квадрат Нептун
съвпад Сатурн
полусекстил с Плутон
 :rolleyes: много добре контролирам емоциите си, често дори околните ми изглеждат свръхемоционални. чувствам се добре когато съм сама със себе си, спазвам  уговорки и обещанията(включително за спазване на точен час. Понякога прикривам истинските си чувства; случва се да бъда подведена и излъгана(квадрат нептун), имах период в който пиех и съм пробвала опиати. Понякога  емоциите които изпитвам са неразбираеми дори за мен, а реакциите изненадващи за околните  ;D(секстил с уран) .

*

Asol

• 4140
« Отговор #3 -: Юни 11, 2012, 01:04:04 pm »
Земната Луна най-скромна.  ;D

« Отговор #4 -: Юни 11, 2012, 01:55:03 pm »
Земната Луна най-скромна.  ;D

И водната също. ;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #5 -: Юни 11, 2012, 02:20:09 pm »
Ми не се срамувайте, разкажете си :)
В темата за огнените коментирахме малко луна в козирог-няма ли някой с такава?

*

Grace

• 2257
« Отговор #6 -: Юни 11, 2012, 05:54:52 pm »
Луната в Козирог обича признанието, но не е по приказките. Тя знае колко струва и няма нужда да се излага на показ и да се обяснява.   :blink:

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #7 -: Юни 11, 2012, 06:41:42 pm »
зависи, едно Слънце в Риби със секстилна Луна в Козирог (чаровник от всякъде) дълги години се занимаваше с любителски театър, и съм го виждала с розова шопенка, чорапогащник черен на ромбчета (класическите) и руса перука ала Мерилин Монро, как си забавлява състудентите.  ;) И то с най-голямо удоволствие.  :confuse3:
When One Door Closes Another Door Opens

*

Grace

• 2257
« Отговор #8 -: Юни 11, 2012, 06:45:26 pm »
е, разбира се, Рибките са си Рибки  :P

ама питай жена му дали обича да говори за чувствата си и да се разкрива пред хората  ;)

*

Anabell

• 2022
« Отговор #9 -: Юни 11, 2012, 06:52:17 pm »

ама питай жена му дали обича да говори за чувствата си и да се разкрива пред хората  ;)

говори кратко и точно. Но винаги е съпричастен и успокоява всички, без значение от пола.  ;)

*

Papy

• 4343
« Отговор #10 -: Юни 11, 2012, 06:55:00 pm »

Grace,кажи ми колко "български" Луни без значение в кой знак са, говорят за чувствата си и се разкриват пред хората? :-\

А защо трябва? Емоциите са лично изживяване, дори и да се опиташ да ги обясняваш, може да не успееш

*

Anabell

• 2022
« Отговор #11 -: Юни 11, 2012, 06:58:20 pm »
абе, водата и трябват емоции. Нали гледам моя с тази Луна в Скорпион, постоянно трябва да му се налива. И мен честно си признавам взе да ми писва, не обичам такива преекспонации на чувствата. И някак при него в мъжка карта трябва и много да се набляга КОЛКО е ценен.  ;) Което при мъже с Луна в Рак или Телец не съм наблюдавала, не ти изсмукват така енергията (а при мен и Марс и Венера във вода...) ;)

*

Papy

• 4343
« Отговор #12 -: Юни 11, 2012, 07:10:04 pm »
Бившият ми мъж рак - съвпад слънце венера, ми обясняваше постоянно колко ме обича, рози ми носеше, супа ми готвеше, и пак не бях сигурна колко са силни чуствата му

Аз на думи не вярвам, само на действия

*

Grace

• 2257
« Отговор #13 -: Юни 11, 2012, 07:11:28 pm »
абе, водата и трябват емоции. Нали гледам моя с тази Луна в Скорпион, постоянно трябва да му се налива. И мен честно си признавам взе да ми писва, не обичам такива преекспонации на чувствата. И някак при него в мъжка карта трябва и много да се набляга КОЛКО е ценен.  ;) Което при мъже с Луна в Рак или Телец не съм наблюдавала, не ти изсмукват така енергията (а при мен и Марс и Венера във вода...) ;)

Водата чувства и дава много емоции, но има нужда от стабилност. "Наливането" е по Плутоново оцветената Венера - ненаситна е, все иска още и още ... Въобще изсмукването на енергията е по Плутон  ;)

А кой колко се разкрива и говори пред хората, Анабел, няма нужда да казвам. Всички четем форума, многооо Луни и Слънца има.. :blink: И добре че са те, че да върви приказката тук ..  ;D

*

Grace

• 2257
« Отговор #14 -: Юни 11, 2012, 07:12:27 pm »
Бившият ми мъж рак - съвпад слънце венера, ми обясняваше постоянно колко ме обича, рози ми носеше, супа ми готвеше, и пак не бях сигурна колко са силни чуствата му

;D  къде е Скорпионската окраска при теб ?  ;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #15 -: Юни 11, 2012, 07:14:55 pm »

Ми...не знам-имам един плутон в 1-ви във везни, уран в скорпион, ма...не е много

*

Anabell

• 2022
« Отговор #16 -: Юни 11, 2012, 07:30:22 pm »
аз не виждам проблем всеки да си се разкрива и т.н. личен избор.  ;)

класата се познава, по това дали разкритията вършат работа на другите (нали за това е форум) или са досадни...тънката граница;)

*

Grace

• 2257
« Отговор #17 -: Юни 11, 2012, 07:32:53 pm »

Ми...не знам-имам един плутон в 1-ви във везни, уран в скорпион, ма...не е много

ами, Папи, не знам защо си Тома Неверни...  :blink:  ама какво не му хареса на този мъж ...  ;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #18 -: Юни 11, 2012, 07:35:44 pm »

ами, Папи, не знам защо си Тома Неверни...  :blink:  ама какво не му хареса на този мъж ...  ;D

Всички това се чудеха, като се развеждахме  ;D

*

Anabell

• 2022
« Отговор #19 -: Юни 11, 2012, 08:53:36 pm »
земята е МНОГО чувствителна (вътре в себе си), демонстрацията на емоции, драми - това е по огън, "излиянията" (2 часа да се държите за ръце и да си говорите романтични приказки е по вода).

Ако Луната ти е в Телец е силна и се усеща (Луната по естество е водна планета). Имах приятел - Луна в Телец срещу Сатурн, Марс, Плутон в Скорпион - свръх чувствителен, маниакално направо...