Здравей Гост

Въздушна луна

• 32 Отговора
  • 4187 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Re: Въздушна луна
« Отговор #20 -: Юни 15, 2012, 09:15:45 pm »
Милки ,може мъжът ти да се чувства по-същия начин ,да не знае как.Като се има предвид и Стрелеца колко е индивуалист.

Възможно е.
Той просто не може да говори за това което изпитва.Докато аз мога.
Колкото повече се опитвам да го накарам да разкрие душата си,толкова повече се затваря в себе си.
Но неговия АС никога няма да се разбере за жалост.
Просто сме събрани ,двама абсолютно различни и неприличащи си хора.
Толкова различни.
Трудно се търпи това :unsure:
Милки, то това не е от Луната.И при нас е така и ми писна от самота ,мълчание и телевизор.И на работа е така - мълчание.А аз ако не си изговоря говоренето се депресирам.Не мога да се сближавам много ,но за сметка на това обичам да разговарям.

Не знам от какво е ....но вече едвам се понасяме.Като че ли е взаимно.Тази годи :unsure:на ни е 7мата,а аз съм в лично число 9. :'(Нещо май ще приключваме.......Много е лошо това съжителстване.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #21 -: Юни 15, 2012, 09:18:42 pm »
Милки, мила, ти от повече от година си се настроила за нова връзка, тнедей да си мислиш че той не го усеща  ;)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #22 -: Юни 15, 2012, 09:21:50 pm »
Милки, мила, ти от повече от година си се настроила за нова връзка, тнедей да си мислиш че той не го усеща  ;)
Силно се съмнявам,че нещо усеща.
Щом една година вече не сме правили секс....изобщо имаме само негативни енергии помежду си.
Постоянно се държи грубо,остро,грозно и не се усеща.
А аз постоянно правих опити...и вече ми омръзна.
Онази вечер едвам го накарах да правим секс,а той стои като жена.Никакво помръдване,никакъв трепет.
А аз се чувствам като девствена......1 година...представяш ли си? Как да се чувства жена на 40 години?

*

Papy

• 4343
« Отговор #23 -: Юни 15, 2012, 10:32:20 pm »

Онази вечер едвам го накарах да правим секс,а той стои като жена.Никакво помръдване,никакъв трепет.
А аз се чувствам като девствена......1 година...представяш ли си? Как да се чувства жена на 40 години?

А...ти защо изобщо си с този мъж?
Животът е кратък все пак, някак си години самота във връзка не е яко, дори ако си действително сама може да се окаже по-добър вариант

П.п. Можеш да не ми отговаряш, ако не искаш, това са си лични неща, просто като съм излизала от неудовлетворяваща връзка, все съм се чудила защо съм протакала раздялата

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #24 -: Юни 16, 2012, 01:05:33 pm »
Защото като му заговоря за раздяла става още по-лош,по-злобен,нервен и противен.

Той няма къде да отиде,къде да живее.Казах му да си намери квартира.По 100 пъти му го повтарям вече.И става още по-страшно.
Когато говоря с добро,отново започва да крещи и да злобее.Като говоря с лошо - същото.
Не знам как и по какъв начин да го накарам да се разделим.
Той започва да се държи злобно и  с детето.

Много зле се чувствам,всичко това се отразява и в работата ми.

Ако остана сама,ще ми е трудно,но това не се търпи.
Преди той гледаше малко повече за дома,нещо да пипне,да свърши...нали е майстор.Това е работата му.А сега доста неща се рушат,той не ги поглежда.По цял ден ходи на работа и само се връща,яде,къпе се,гледа телевизия и заспива като пенсионер.
Никаква духовност,желание за контакт с мен,а вече и с детето.
Не го искам вече този човек..... :(

*

Papy

• 4343
« Отговор #25 -: Юни 16, 2012, 01:44:29 pm »
Милки, много тягосно звучи  :(

Какво точно иска твоя мъж?!? Не е теб, не е свобода, очевидно му е просто удобно. Ако твърдо си решила да се разделите, дали няма начин да му развалиш комфорта, че сам да потърси промяна? Че иначе спокойно може да си откарате с години така...

*

Grace

• 2257
« Отговор #26 -: Юни 16, 2012, 02:31:40 pm »
Milky, ако искаш дай данни или сложи карта. може да се опитаме да поразсъждаваме астрологично върху нещата и перспективите ..

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #27 -: Юни 16, 2012, 03:23:01 pm »
За жалост,като че ли наистина му е удобно.
Той няма родители.И двамата са починали.Остава сам на 18 години.Неговите роднини,го излъгват да подпише някакъв документ,а това било да се откаже от своя дял на родната му къща.Той е от друг град.

Той няма къде да отиде.Е,разбира се,може да си наеме квартира.Казах му да си вземе каквото си иска с него.Но той изпада в ярост.

Аз не искам да се разболявам от някакви тежки болести само от съжителство с такъв човек.Вярно е,не пие,не пуши,не ходи по кръчми.......но тежкия характер понякога също нанася ужасни удари.

Ще сложа карта но каква синастрична или негова? Неговата е без час на раждане,не се знае просто.

*

Papy

• 4343
« Отговор #28 -: Юни 16, 2012, 03:48:44 pm »
Съдбата му не е лека, но...той каква отговорност е поел за живота си до момента? Все пак не е на 20, или? Имам познати и приятели също с тежки съдби, но ако не им знаеш историята, няма да познаеш. То всички хора са различни де, но...повлича и теб с детето. Не знам решението на проблема, но ми се струва, че по-добре няма да става, само по-зле

Може би неговата карта, да не е от някой транзит...?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #29 -: Юни 16, 2012, 04:50:51 pm »
Преди 2-3 години,беше по-отговорен.
Сега постоянно ходи на работа,а все казва че няма пари.Откакто аз почнах работа,не му искам.А аз съм на държавна заплата.За 1 седмица той изкарва една моя държавна заплата,а казва че няма пари.И изпада в истерия като му кажа,че трябва да се купи нещо.
Аз купувам за детето дрехи,обувки и т.н и 3 седмици преди да взема заплата оставам без пари.И като му поискам,той ми вдига скандал.Чак след една година се усетих и му казах,че ще ги делим.

Преди се целувахме за лека нощ,сега го няма.Има само неприязън,стрес и злоба.
Няма да ме прегърне,целуне,нищо не ми подарява за рожден ден,за имен ден....за годишнина.А той като има празник,аз все му купувам.
Просто няма уважение.

Няма привличане,любов.....

Преди малко като се замислих,че можем да останем сами с детето и получих някакво удовлетворение.Усмихнах се.Сякаш някакъв тежък камък ми пада от сърцето.

А само си го помислих.

*

Papy

• 4343
« Отговор #30 -: Юни 16, 2012, 05:13:53 pm »
Значи знаеш отговора  :blink:

Ти можеш да бъдеш изобретателна и хитра-като всяка майка, която пази детето си
Успех!

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #31 -: Юни 16, 2012, 05:16:40 pm »
Значи знаеш отговора  :blink:

Ти можеш да бъдеш изобретателна и хитра-като всяка майка, която пази детето си
Успех!
Мерси Папи,
човек нищо не знае.
Ще видим.

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #32 -: Юни 19, 2012, 07:31:49 am »
Милки, според мен мъжа ти има проблем,най-вероятно финансов.Моя много изгрубя покрай финансовите си проблеми.И когато се прибере /рядко навреме/ не му се занимава с нас,иска да си гледа Тв.Казва ,че ни обича и не може без нас ,а когато предявя претенции за внимание избухва,обижда ,защото го занимавам.Той не знае как да използва разговора за отдушник и всичко отвън си го изкарва върху нас.И аз от години си блъскам главата кой път да хващам,но истината е,че го обичам ,а пък и Телеца трудно се отказва от връзки.