Здравей Гост

Намерих това

• 17 Отговора
  • 3499 Прегледи
Намерих това
« -: Юни 24, 2012, 11:08:32 pm »
http://www.youtube.com/watch?v=lw9AxywSayI

Намерих това на компа в историята. Сестра ми има рожден ден. Тела е изключен. Не е с нея. Аз много прекалих,гаджето ми също. Тя е властна и сила. Напоследък думите и звучат така:Не ми се живее,нямам причина да оставам.
А е много силна жена,дори и да знае,че бърка продължава само защото е решила да бъде така.Инат е.
Въпроса е къде е? Близо до нас има гора. Страх ме е да не и се случи нещо. И тази песен-винаги плаче,когато я слуша.

*

Stella

• 7765
Re: Намерих това
« Отговор #1 -: Юни 25, 2012, 12:18:09 pm »
"Тела-мела", що не идеш първо на лекар, пък после в полицията.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2 -: Юни 25, 2012, 02:01:03 pm »
pak istorii tip "kude e mama?!"

*

Papy

• 4343
« Отговор #3 -: Юни 25, 2012, 03:12:47 pm »
pak istorii tip "kude e mama?!"

И кво от това-дай Боже всекиму толкоз и такива деца, че да го търсят като му писне

« Отговор #4 -: Юни 25, 2012, 03:18:31 pm »
Темата не е за този раздел. Що не я турихте при песните? Плюс това не всеки слуша чалга и слава Богу. Но тук няма администратор. :rolleyes:

*

Papy

• 4343
« Отговор #5 -: Юни 25, 2012, 03:19:41 pm »
Темата не е за този раздел. Но тук няма администратор. :rolleyes:

Как ще не е - това си беше хорар, но никой не сложи карта

« Отговор #6 -: Юни 25, 2012, 03:20:17 pm »
Кога беше хорар. Дата, час, място на задаване на въпроса?
Да пише, че е желала да зададе хорарен въпрос? Има тема за хорарни въпроси. Но много "удобно" й беше променено името.

*

Papy

• 4343
« Отговор #7 -: Юни 25, 2012, 03:23:00 pm »
Кога беше хорар. Дата, час, място на задаване на въпроса?
Да пише, че е желала да зададе хорарен въпрос? Има тема за хорарни въпроси. Но много "удобно" й беше променено името.

Всичко е така, но нито е 1-ят неправилно зададен въпрос, нито ще е последният.
Въпросът беше "къде е"
Отговаряли сте на такива, и без карта, мястото-всички го знаем

« Отговор #8 -: Юни 25, 2012, 03:25:37 pm »
Без място, дата и час не може. Технически не става. А и заглавието на темата с нищо не подсказва, че се очаква отговор на хорарен въпрос.

*

Asol

• 4140
« Отговор #9 -: Юни 25, 2012, 03:32:20 pm »
Аз си правя карти с времето на пуснатата тема - интересни неща се получават.

*

Papy

• 4343
« Отговор #10 -: Юни 25, 2012, 03:38:26 pm »
Аз си правя карти с времето на пуснатата тема - интересни неща се получават.

Аз тия дни нямам компютър и не мога да слагам карти. Иначе щях-с времето от форума

« Отговор #11 -: Юни 25, 2012, 03:41:33 pm »
Мдам, съгласна съм, Асол.
Нептун кажи-речи на АС, заточен управител на питащата (Юпитер) в 3-тия дом.

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #12 -: Юни 25, 2012, 06:27:49 pm »
Всъщност има администратор, просто му трябва време да се включи.  ;)
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #13 -: Юни 25, 2012, 08:10:52 pm »
"Тела-мела", що не идеш първо на лекар, пък после в полицията.

Темата не е за този раздел. Що не я турихте при песните? Плюс това не всеки слуша чалга и слава Богу. Но тук няма администратор. :rolleyes:

:haha:

*

Papy

• 4343
« Отговор #14 -: Юни 25, 2012, 10:14:27 pm »
Бтв оушън като пусна тема с вярно заглавие, точен час, място и т.н. ...ъъъ..колко се включиха?
Пък май й беше наистина важно на жената и помага на всички в съседния раздел

Аз затова другия път едната и анабел като почнат да си точат зъбите с българите, може и на тяхното да съм

Не че някой на някого е длъжен, просто ми направи впечатление
За мен лично човек в беда е човек в беда. Трябва наистина да го мразя или да не мога нищо да направя, че да подмина, особено като става въпрос за усилието да се прочете хорар-някои наистина го можете.

« Отговор #15 -: Юни 25, 2012, 10:21:08 pm »
http://www.youtube.com/watch?v=lw9AxywSayI

Намерих това на компа в историята. Сестра ми има рожден ден. Тела е изключен. Не е с нея. Аз много прекалих,гаджето ми също. Тя е властна и сила. Напоследък думите и звучат така:Не ми се живее,нямам причина да оставам.
А е много силна жена,дори и да знае,че бърка продължава само защото е решила да бъде така.Инат е.
Въпроса е къде е? Близо до нас има гора. Страх ме е да не и се случи нещо. И тази песен-винаги плаче,когато я слуша.

Много ме разчуства. Пророних две сълзи от лявото си око - онова, което е от страната на скърбящото ми с теб сърце. Ти си загадъчна, интригуваща и непредсказуема. Почти колкото паве. И аз усещам, че няма смисъл да оставам - никога не съм чела "Лична драма", а вече преминах буйния пубертет и ми е късно да започвам. Страх ме е, че на теб ти се е случило нещо. Непоправимо.
Ако бяха живи Бах, Синатра, Елла и Рей нямаше да смогнат да теглят тежки благоевградски попържни по адрес на певачицата, която е отнела песента на живота им. Но не би. Не доживяха този музикален и лиричен шедьовър.
Мисля, че разбрах къде е дъното. Дъното е там, където те разплакват неща, които разсмиват другите.

Близо до нас има катерушки. Тревожа се за здравето на съседите. На възраст са, а рипат по катерушките.

П.П. Абе, сестра ти да не е отишла в гората да обяснява на Станишев за магистралите?

П.П.П. Тела обикновено е бодлив. А къде е мама?
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Papy

• 4343
« Отговор #16 -: Юни 25, 2012, 11:55:43 pm »
Аз съм спокойна. "Мамчето" я познавам задочно, но никак, ама никак не си я представям как се е скрила зад някой храст и пише по форумите с друг ник. На всеки му писва понякога-от всички-айде сега кажи, че на теб не. А пък децата търсят там, където е много вероятно някой да знае нещо

А относно нерадикалната карта-и преди се е случвало, не е това проблема. Знам, че само ти писа.

*

Papy

• 4343
« Отговор #17 -: Юни 26, 2012, 12:47:24 am »
Хмм-кофти тема
Първите 3 отговора - съпричастни
Другите...нямам намерение да доизчета

Говорих за съвсем друго-не за конкретните два субекта, и не, няма как да ги смеся, намеся или каквото и да е

Та...кой какъв е и къде го стиска-коя съм аз, че да съдя
Само за съпричастност идеше реч, нищо повече