Здравей Гост

Голямата любов

• 264 Отговора
  • 46680 Прегледи
Re: Голямата любов
« Отговор #160 -: Септември 03, 2012, 07:18:48 pm »
А какво ще кажете за
Луна в съвпад с неговия ИЦ,
Марс в съвпад с ДЦ,
Сатурн - с АЦ.
Неговото Слънце пък е върху моя ИЦ

*

Papy

• 4343
« Отговор #161 -: Септември 03, 2012, 07:48:28 pm »
А какво ще кажете за
Луна в съвпад с неговия ИЦ,
Марс в съвпад с ДЦ,
Сатурн - с АЦ.
Неговото Слънце пък е върху моя ИЦ

Много обещаващо звучи
Всеки интуитивно знае какъв е другия
Марс в съвпад с десц може малко агресивно да дойде, но това не означава, че е лошо

« Отговор #162 -: Септември 03, 2012, 08:38:50 pm »
Много точно казано. Още първия път като се видяхме, усещането беше, че се познаваме от преди.

A кой има по-голямо влияние върху другия? Благодаря. :)

*

Papy

• 4343
« Отговор #163 -: Септември 03, 2012, 08:43:40 pm »
Какво влияние  :blink:
Кой е по-влюбен ли питаш?
Иначе контрол/влияние/сила търсим по сатурн и
плутон
Ако става въпрос за подкрепа-юпитер
Някаква карта по-добре?

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #164 -: Септември 03, 2012, 08:51:15 pm »
Мога само да ти кажа, че аспектите планета/ъгъл са много важни. Могат да ти разтърсят цялото съществуване, за добро или лошо. Ъглите са чувствителни и по правило този с планетата държи онзи с ъгъла.  :-[

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #165 -: Септември 03, 2012, 09:26:52 pm »
Мога само да ти кажа, че аспектите планета/ъгъл са много важни. Могат да ти разтърсят цялото съществуване, за добро или лошо. Ъглите са чувствителни и по правило този с планетата държи онзи с ъгъла.  :-[

Извинявай, това може ли да го обясниш като за лаици? Какво е аспект планета/ъгъл?

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #166 -: Септември 03, 2012, 09:30:41 pm »
Примерно Марс/Иц. Съвпад най-вече на планета с някой от четирите ъгъла Ъглите са рамката на наталната ни карта, точките, в кото сме най-узязвими. И когато някой ги улови с негова/нейна планета, нещата придобиват доста сериозен аспект, за добро или лошо.

*

Grace

• 2257
« Отговор #167 -: Септември 03, 2012, 09:41:19 pm »
..... демек този с ъглите е по-влюбения  ;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #168 -: Септември 03, 2012, 09:45:36 pm »

Така ли е?

*

Grace

• 2257
« Отговор #169 -: Септември 03, 2012, 09:46:52 pm »
така съм чела, да.

*

Papy

• 4343
« Отговор #170 -: Септември 03, 2012, 09:50:38 pm »
така съм чела, да.

Мерси, а случвало ли ти се е?
И ако е м/у приятели, не гаджета?

Аз имам такива синастрии с приятели-както и да се разделяме-чужбини, години-накрая пак се събираме и все едно нищо не се е случвало

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #171 -: Септември 03, 2012, 09:56:40 pm »
Този с планетата има власт над онзи с ъгъла. Тъй като онзи с ъгъла е уловен в точка, която го уязвява, той може и да не го осъзнава като влюбеност. Може да си мисли "аз съм много куул, що така ме бърка тоя?" Аз имам синастрии с разменени такива съвпади и нито времето, нито разстоянието са в състояние да разпаднат контакта, макар че не е казано, че и щастие проилиза от това. Сложни са тези аспекти. Има значение и коя планета с кой ъгъл съвпада, защото ъглите са също планетни точки - Мрс/Асц, ИЦ/Луна, Дсц/Венера и Мц/Сатурн.

*

Grace

• 2257
« Отговор #172 -: Септември 03, 2012, 09:59:30 pm »
така съм чела, да.

Мерси, а случвало ли ти се е?
И ако е м/у приятели, не гаджета?

Аз имам такива синастрии с приятели-както и да се разделяме-чужбини, години-накрая пак се събираме и все едно нищо не се е случвало

оси в близък съвпад с лични планети в синастрия - не. но за сметка на това, възлите при мен винаги работят. а също и управителя на Асц или Дсц. това всъщност е задължително за дълготрайна връзка или брак.

*

Papy

• 4343
« Отговор #173 -: Септември 03, 2012, 10:04:59 pm »
Имам наблюдения само за слв съвпад асц
Какво става когато юлв съвпадне с асц?

*

Grace

• 2257
« Отговор #174 -: Септември 03, 2012, 10:10:49 pm »
Асц-та има основна роля за първоначалното привличане. Особено благоприятно е ако е аспектиран добре от партнъорска планета. Когато нодалната ос съвпада с оста 1-7 дом има силна обвързаност с партнъора и ако ЮЛВ е на Асц-та обикновено фокуса е върху другия, склонен си да го поставяш на преден план, да приемаш неговата роля за водеща. Нямам такъв личен опит, но ако някой е преживял, може би ще сподели.

*

Papy

• 4343
« Отговор #175 -: Септември 03, 2012, 10:18:01 pm »
Мерси, грейс :)

Чела съм тук коментари, че често се случва партньорска планета да съвпадне с юлв, на мен лично не ми се е случвало да имам такова гадже, нито със съвпад по слв
Опс, да си продължа...

Но както казах ми се е случвало слв съвпад асц, и според мен не се изчерпва само с физическо харесване, но пък ми е трудно да определя кой от двамата е по- на фокус от другия
« Последна редакция: Септември 03, 2012, 10:36:23 pm от Papy »

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #176 -: Септември 03, 2012, 10:26:02 pm »
Примерно Марс/Иц. Съвпад най-вече на планета с някой от четирите ъгъла Ъглите са рамката на наталната ни карта, точките, в кото сме най-узязвими. И когато някой ги улови с негова/нейна планета, нещата придобиват доста сериозен аспект, за добро или лошо.

Ясно. Благодаря за обяснението!

При моята последна връзка, нещата завършиха недовършени, моето Слънце и Меркурии са на неговият Асц, а моят Уран е на неговото МЦ. Уран ми управлява 8 дом и ми е управител на слънчевия знак - Водолей. Не знам кой кого беше хванал и не коментирам другите аспекти, ама все няма отърваване. 3 Години събиране, разделяне и сега пак сме разделени, не е ясно до кога. Но при нас имаше много други аспекти, които изиграха роля, за да се стигне до тази развръзка. Ще сложа картата, да я видите, въпреки, че вече съм я пускала в някоя от темите.
« Последна редакция: Септември 03, 2012, 10:37:49 pm от 3apa »

« Отговор #177 -: Септември 04, 2012, 01:30:37 am »

Така ли е?

И аз така съм чела, но в моя случай май не е. Чувствата са необяснимо силни и се опитвам да разбера нещата с помощта на астрологията, иначе не мога. А тези съвпади могат ли да показват кармична връзка?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #178 -: Февруари 04, 2013, 11:56:51 pm »
Току що изгледах версията на Ана Каренина от 2012 год.

http://www.imdb.com/title/tt1781769/

Много ми хареса,не съм чела романа,не знаех историята.

Но такава любов е по плутон венера,това е любов по плутон венера.
Казвам го защото ,някой преди време бе питал тук,"какво толкова наблягате на плутон венера,не разбирам".Ако гледа филма или по-добре да прочете романа,ще разбере :blink:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #179 -: Февруари 05, 2013, 01:46:03 am »
От моите лични наблюдения за голямата любов се гледат първо как е аспектирана наталната Венера и от тук вече за събитийност се гледат същите тези планети кога при техни прогресии, транзити и дирекции отново я аспектират.
Дано да съм се изказала разбираемо .
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!