Здравей Гост

Ако имахте

• 45 Отговора
  • 6145 Прегледи
*

Papy

• 4343
Ако имахте
« -: Юли 06, 2012, 04:43:13 pm »
Ако имахте пари и време какво щяхте да направите?
Прилича на една друга тема, но акцентът е при "какви са ви мечтите"

На кой аспект отдавате това си желание/мечта?

Re: Ако имахте
« Отговор #1 -: Юли 06, 2012, 05:10:17 pm »
Ако имах пари и време бих пътувала до различни страни по света и бих изчела купища книги ;D .Това са двете ми най-големи страсти-пътуването и четенето. Но идея си нямам защо е така :-\

*

Papy

• 4343
« Отговор #2 -: Юли 06, 2012, 05:20:46 pm »
Знаех си, че това ще е първото :)

Има ли някой, който да не иска това?

« Отговор #3 -: Юли 06, 2012, 06:09:15 pm »
Аз бих инвестирала в себе си и бих записала да уча докторантура.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4 -: Юли 06, 2012, 06:23:30 pm »
Щях да си взема хубаво жилище на хубаво място, да го обзаведа по мой вкус и да си живея, както аз си искам.
Може би щях да попътувам малко, бих могла да сменя града и държавата. Да си купя имот в друга държава и да се преместя да живея там, да сменя изцяло средата и обстановката, за моята професия и без това няма значение откъде ще работя. Ако имах достатъчно пари, не бих оставала да живея в България, нито бих работила за български работодател, нито бих имала разправии за всеки 5 лв. дължими хонорари с българи, да ми се правят на тарикати.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #5 -: Юли 06, 2012, 06:39:07 pm »
Това заради нещо в картата м/у теб и работодатели, или просто...бг

*

Alena

• 38
« Отговор #6 -: Юли 06, 2012, 06:46:33 pm »
Ако можех, бих сменила средата, в която живея / искаше ми се да живея извън България /. Бих минала различни курсове и обучения. Бих тренирала екстремни спортове. Бих пътувала. Бих живяла здравословно. :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7 -: Юли 06, 2012, 06:48:56 pm »
Това заради нещо в картата м/у теб и работодатели, или просто...бг

просто в бг си е така...

Аааа, още нещо, как можах да забравя!  ;D Бих гледала още повече персийски котки.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #8 -: Юли 06, 2012, 07:04:03 pm »
Може админа да премести темата, няма да ни се получи астрологична :)

*

Papy

• 4343
« Отговор #9 -: Юли 06, 2012, 07:46:37 pm »
Пак същото каквото правя и сега ,но по-често и с повече ,и към повече хора.
Акцент на огън/вода в натала . ;)

А какво правиш :)

*

Papy

• 4343
« Отговор #10 -: Юли 06, 2012, 08:33:38 pm »

Целя се -плувайки и вдъхновявам- интуитивно. ;)

Вдъхнови и мен, и се прицели-ако има в какво

« Отговор #11 -: Юли 06, 2012, 08:51:30 pm »
Ако имах пари и време бих пътувала до различни страни по света и бих изчела купища книги ;D .Това са двете ми най-големи страсти-пътуването и четенето. Но идея си нямам защо е така :-\

Силно поставен Юпитер - по знак и/или ъглов дом? Пълен 9-ти дом? Юпитер в 9-ти дом?

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #12 -: Юли 06, 2012, 08:57:55 pm »
Бих пътувала поне пет пъти повече от сега - Слънце/Уран в 9ти. Бих писала повече, бих работила с най-добрите редактори - тук аспектите са доста, Меркурий е У5,6, съвпад с Плутон, опозе Юпитер в 3ти, Юпитер тригон с Нептун в 11ти. Бих имала свое собствено спортно студио - Марс в 6ти, тригон Слънце/Уран.

*

Papy

• 4343
« Отговор #13 -: Юли 06, 2012, 09:09:35 pm »

Ако нямаше пари и време би ли разказвала на децата пред блока за пътешествията си,копнежите си ,мечтите си? ;)

Не, бих изкарвала пари, после бих намирала време
И пак сигурно не бих разказвала на децата
На някой голям да-може би

*

Papy

• 4343
« Отговор #14 -: Юли 06, 2012, 09:40:39 pm »
Мислите ли, че сме се родили случайно в бг, или е случайно, че живеем тук?

Да пътешествате ли искате, или да емигрирате?

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #15 -: Юли 06, 2012, 09:46:01 pm »
Ми не знам дали случайно съм се родила тук, аз не отдавам значение на това, никога не съм била патриот или нещо от сорта, не се чувствам като човек с корени. Аз съм космополит, обичам пътя и промените. Не разбирам и думата "емиграция". Живея в четвърта държава, сега вече наполовината време там, после тук, но вече насочвам поглед към друго място. Емиграция за мен е остаряло понятие, предполага местиш се и там се вкореняваш, а днес светът е твърде мобилен и отворен, за да има пречки човек да живее на много места и да не се налага да се чувства заврян някъде.

« Отговор #16 -: Юли 06, 2012, 09:54:48 pm »
Ако имам неограничени финансов ресурс и време ще инвестирам в научни изследвания и доколкото мога самата аз ще участвам в процеса. Задължително ще отида в космоса и там също ще провеждам разни експерименти.
Пътуванията са ясни - аз също ще пътувам, но за 3-4 години ще ми омръзне и пак ще имам нужда да се заема с нещо смислено. Смислено по козирожки...  :blink:
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #17 -: Юли 06, 2012, 10:02:42 pm »
Е, ако трябва да сме утописти, тогава бих инвестирала в световния мир, да нахраня всички гладни, да намеря лек за всички нелечими болести, а за мен лично бих резервирала отделна планета, желателно с мек и благоприятен климат, където да мога да опъна палатка и спокойно да гледам звИздитИ.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #18 -: Юли 06, 2012, 10:06:46 pm »
Мислите ли, че сме се родили случайно в бг, или е случайно, че живеем тук?

Да пътешествате ли искате, или да емигрирате?

Не мисля, че е случайно.
Имам някаква "карма" да изплащам с тая държава, знаех си аз!  ;D

А иначе, при наличие на по-добри възможности бих попътувала, но и бих се установила на по-добро място.
Стига първо да открия "по-доброто" място. Всъщност всяко място може да бъде добро, когато си доволен от статуквото и когато не се налага ежедневно да вършиш сизифов труд.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #19 -: Юли 06, 2012, 10:07:57 pm »
Е, ако трябва да сме утописти, тогава бих инвестирала в световния мир, да нахраня всички гладни, да намеря лек за всички нелечими болести, а за мен лично бих резервирала отделна планета, желателно с мек и благоприятен климат, където да мога да опъна палатка и спокойно да гледам звИздитИ.  ;D
:rolf:

Ако намериш лек за всички болести и спреш войните, земята бързо ще се пренасели и всички ще умрем от глад. Със сигурност ще видим звездите :)