Здравей Гост

Казуси

• 381 Отговора
  • 46947 Прегледи
*

elodiq

• **
  • 903
Re: Казуси
« Отговор #360 -: Март 29, 2013, 10:26:56 am »
eto ti karta ama e bez domove zaradi lipsata na chas

« Отговор #361 -: Март 29, 2013, 10:29:44 am »
Гледам го тоя човек-сега е доста пълен, и пак танцува страхотно-лека стъпка, готин

Някой ако има възможност да сложи карта-часът не го знам:

Людмил Иларионов Борисов е роден на 26.09.1974 година в град Добрич
светилата в бисекстил с връх Нептун,натоварени везни,върви му на човека с твоческите енергии, :mellow:рибешки юпитер в тригон сатурн ги реализира
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Papy

• 4343
« Отговор #362 -: Март 29, 2013, 12:50:41 pm »
Мерси за картата, елодия

Сънили-човек предполага, Господ разполага
Виж дали можеш да си предсказваш по-прости неща, например кога ще си купиш кола, кога ще си спретнеш кариера и т.н.
Умирането го остави накрая, никой не му се разминава :)

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #363 -: Март 29, 2013, 08:35:05 pm »
E ne si samo ti taka i :wink2: :wink2: az su :blink:m sushtata

*

Papy

• 4343
« Отговор #364 -: Март 29, 2013, 09:57:22 pm »
Като сте толкова наблюдателни и любознателни-кога умират хората

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #365 -: Март 29, 2013, 09:58:19 pm »

Почти винаги..,при размиване на соларите.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Papy

• 4343
« Отговор #366 -: Март 29, 2013, 10:04:31 pm »

Какво значи размиване
Соларът е транзит за един ден :)

« Отговор #367 -: Март 30, 2013, 03:11:50 pm »
при последен градус на прогресивно слънце преди ингрес :'(

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #368 -: Март 30, 2013, 03:35:40 pm »

Какво значи размиване
Соларът е транзит за един ден :)

Така е.
Размива се 10 дни преди и 10 дни след рождения ден.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #369 -: Март 30, 2013, 04:11:01 pm »
От работата си на гробищата имах датите на раждане и смърт на всички,

според статистиците там- това често става преди рожден ден

*

Papy

• 4343
« Отговор #370 -: Май 05, 2013, 08:48:44 pm »
Какво мислите за съвпад - много точен, меркурий/венера в телец?
Прагматик ли ще е, естет ли, съвпадът е в 1-ви най-вероятно

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #371 -: Май 05, 2013, 08:53:16 pm »
От работата си на гробищата имах датите на раждане и смърт на всички,

според статистиците там- това често става преди рожден ден
Едната ми баба почина на рождения си ден 8ми декември.
Другата един месец след рождения си ден.
Татко ми 2 месеца преди да навърши 80.

*

Papy

• 4343
« Отговор #372 -: Май 07, 2013, 09:01:05 pm »
Какво мислите за съвпад - много точен, меркурий/венера в телец?
Прагматик ли ще е, естет ли, съвпадът е в 1-ви най-вероятно

Единственото ми наблюдение на живо е, че разказват увлекателно
Сякаш го мернах тоя съвпад тук в нечия карта?

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #373 -: Май 10, 2013, 10:02:13 pm »
Не знам дали тук трябва, но много моля за помощ. Това е картата на майка ми, за която страшно се тревожа. Много й се насъбра и искам да я успокоя по някакъв начин. Поради финансови причини баба ми, нейната свекърва (на която наскоро премахнаха тумор от мозъка), се премести да живее в нас. Отделно септември 2011 баща й, моя дядо, почина. Сега тя се грижи и за двете сама, защото татко постоянно пътува. Та двете направо я побъркват и тя просто не издържа психически. Много и идва и аз, която през живота ми само 3 пъти съм я виждала да плаче, сега докато говорихме по телефона, тя 2 пъти се разплака.  :'(  Едната ми баба само я кара да върши всичката селска работа на село, а като се прибере вкъщи, другата я мята с номерата и нападките си. Не знам как да ви опиша колко нетърпима за нея е ситуацията. Искам да и дам сили, като и кажа кога това ще спре и защо изобщо и се случва това. Тя е много вярваща и сама знае, че това е някакъв урок за нея, така събира сили, но просто на моменти й идва много. Притеснявам се за здравето й. Много ще се радвам, дори с едно ваше изречение, да и предам някаква надежда. Всичко бих направила за нея, за да се чувства добре. Предварително благодаря.

*

Papy

• 4343
« Отговор #374 -: Май 10, 2013, 10:29:20 pm »
Кажи й, че най-лошото е минало, плутон няма да се върне пак до точен квадрат към слънцето, хирон ще се махне от венера и луна и няма да й е чак толкова тежко
Възможно е още да усеща влиянието на уран все още, и той ще тръгне ретрограден, но май също ще се върне макс до 8*
Като цяло е по-добре да е навън, селската работа също е добре

П.п. Някои хора усещат транзит и при 5* орбис, особено съвпад, така че декември може пак да й е стрес, ама това не й го казвай. Може пък баща ти да се върне тогава и да й помага

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #375 -: Май 10, 2013, 10:39:09 pm »
Кажи й, че най-лошото е минало, плутон няма да се върне пак до точен квадрат към слънцето, хирон ще се махне от венера и луна и няма да й е чак толкова тежко
Възможно е още да усеща влиянието на уран все още, и той ще тръгне ретрограден, но май също ще се върне макс до 8*
Като цяло е по-добре да е навън, селската работа също е добре

П.п. Някои хора усещат транзит и при 5* орбис, особено съвпад, така че декември може пак да й е стрес, ама това не й го казвай. Може пък баща ти да се върне тогава и да й помага
Papy благодаря, че така бързо реагира. Ами Уран мисля, че още го усеща, по начина по който ми обяснява някой неща, като усещания. Татко смята с това да се занимава дълго време, пък знае ли човек. Тя точно това ми каза, че сякаш ако е до нея и все едно няма грижи. А Уран пък вече е доста близо до моята луна, още по-сантиментална станах. Ще й предам всичко дословно, доста ще й повдигна духа. Пак благодаря!!!!

*

Papy

• 4343
« Отговор #376 -: Май 10, 2013, 10:45:02 pm »
Прогресивната луна в четвърти гледам, че е към края на дома, това също би трябвало да измести фокуса от домашните проблеми
Не й е леко, но наистина мисля, че като се разкара хирон от всички там луни, меркурии и т.н, няма да се усеща чак толкова безнадеждна. Иначе ми се струва, че реалната ситуация около нея ще се задържи така още известно време, има и пр марс в/у слънце, което активира и квадратът към юпитер, но пък транзитният вече се маха от квадрата със  стелиума в пети, така че-малко по-леко ще стане

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #377 -: Май 10, 2013, 10:50:38 pm »
Прогресивната луна в четвърти гледам, че е към края на дома, това също би трябвало да измести фокуса от домашните проблеми
Не й е леко, но наистина мисля, че като се разкара хирон от всички там луни, меркурии и т.н, няма да се усеща чак толкова безнадеждна. Иначе ми се струва, че реалната ситуация около нея ще се задържи така още известно време, има и пр марс в/у слънце, което активира и квадратът към сатурн
И аз за тази прогресивна луна така мислих и без да разбирам много много, което съм чела тук, й казах, че като смени дома и знака тази луна, други теми ще я занимават, по-весели. А сега тя е и върху натален хирон.

*

Papy

• 4343
« Отговор #378 -: Май 10, 2013, 10:54:00 pm »
Ами да, пък и нейната наталната си е в риби, абе-по-лошо няма да е, дали пък няма някое хоби да помогне? Ако обича да прави нещо-насърчи я, особено като влезе пр луна в 5-ти

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #379 -: Май 10, 2013, 10:56:22 pm »
Ами да, пък и нейната наталната си е в риби, абе-по-лошо няма да е, дали пък няма някое хоби да помогне? Ако обича да прави нещо-насърчи я, особено като влезе пр луна в 5-ти
Има шевна машина и като млада си е шила дрехи. Аз видях, някъде септември-октомври, луната влиза в риби.