Здравей Гост

Казуси

• 381 Отговора
  • 47134 Прегледи
*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
Re: Казуси
« Отговор #80 -: Август 12, 2012, 05:29:45 pm »
земята е слаба, водата дава сочност  ;), но Луната има голямо значение също.

Всяка планета в знака на асцендента има значение, независимо дали е от страната на 12 или от страната на 1 дом.

Някак не е сериозно трите актриси с подчертано известни устни - да имат или асц Козирог или Сатурн в знака на асцендента. Сатурн е формообразуващ, дава ясно изразени форми и често красиви (екзалтира във Везни). Съжалявам, че нямам време, да пусна на 20-30 човека с асц Козирог снимките...сега се сетих и The_One e с асц Козирог и има пухкави устни и добри скули (пуснала си беше снимката тук).
When One Door Closes Another Door Opens

*

Anabell

• 2022
« Отговор #81 -: Август 12, 2012, 05:39:56 pm »
Пускам снимка на моя приятелка Козирог (асц лъв, Луна стрелец), грам корекции няма по устните. Аз няма да се качвам...
« Последна редакция: Август 12, 2012, 06:03:58 pm от Anabell »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #82 -: Август 12, 2012, 05:41:19 pm »
Ето я всеизвестната Наоми Кемпбъл, макар че при нея устните дали ще са от Козирога на АС или белег на расова принадлежност?

Но си личи козирожкото - има много правилна и хармонична костна структура на лицето, като изваяна.

Но на мен лично ми харесва в пъти повече нейната "конкурентка" Тайра Бенкс, няма толкова "агресивно" излъчване.  :blink:

« Последна редакция: Август 12, 2012, 05:45:49 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #83 -: Август 12, 2012, 05:44:23 pm »
Лили сравни Наоми и дружката ми и Моника Белучи - има очевадна прилика и в скулите и устните и овала на лицето. Приятелката ми има упр на асц Слънце в Козирог.  ;)

Това за мен дава отговор на въпроса ти за расовата принадлежност.

*

Papy

• 4343
« Отговор #84 -: Август 12, 2012, 05:44:46 pm »
Тук не е ли редно да се разгледат подробно и градусите на даден асцендент, да се установи триплицитет и терма, защото е възможно от тях да се получи по-прецизно уточнение на детайлите и те да допринасят за специфични щрихи за определен външен вид и физика на натива.

Например, асцендентът ми е в знак в който Сатурн екзалтира, освен това попада в третата декада, която е под управлението отново на Сатурн.  Сатурн се явява и алмутен на 1-ви дом заедно с Венера. Сигурно затова имам тънки кости и много трудно напълнявам. Въпреки Слънце в Телец, формите ми никога не са били пухкави :blink:

Мда, има логика :)
Ти си от моята кръвна група-вечно водя борба с килограмите-да ги кача :)))

*

Asol

• 4140
« Отговор #85 -: Август 12, 2012, 05:46:23 pm »
Естествено за външния вид са важни комплекс от показатели. Затова и темата в раздел "Свободни дискусии", познай по снимка как това се изразява в наталната карта, е интересна.

*

Papy

• 4343
« Отговор #86 -: Август 12, 2012, 05:48:51 pm »
Това за етническата принадлежност и асц винаги ми се е струвало интересно
Например при някой цветнокож "бледа кожа" ще даде ли мулат  ;D

*

Anabell

• 2022
« Отговор #87 -: Август 12, 2012, 05:49:07 pm »
Тайра Бенкс също има Сатурн в знака на асцендента от към 12 дом, точно като Анджелина - в Рак, нещо станаха много случайните съвпадения, май ;)?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #88 -: Август 12, 2012, 05:54:21 pm »
Сега забелязах и нещо общо - и двете са с огнени Луни на МС.

А специално що се отнася до Сатурн около АС, виждала съм две крайни проявления - и с плътни устни, много хубава усмивка, младолики, и с тънки устни, криви зъби или друг дефект /напр. издадени венци/, по-зряло /състарено/ излъчване.
« Последна редакция: Август 12, 2012, 06:00:30 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #89 -: Август 12, 2012, 05:58:35 pm »
да и Памела Андерсън и Аня Пенчева, Наоми Кембъл - все са с огнени Луни, често успелите жени имат огнени Луни, но например Кристина Алългейт, Катрин Зита - те са с Луна в Риби, така, че това не е мога да твърдя, че е правило.

*

Asol

• 4140
« Отговор #90 -: Август 12, 2012, 06:00:29 pm »
Единствената и тя има огнена Луна. Луната и нейния знак почти винаги "присъства" във външния вид.  :blink:

*

Anabell

• 2022
« Отговор #91 -: Август 12, 2012, 06:03:07 pm »
огнената Луна не дава пълни, плътни устни, обаче  ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #92 -: Август 12, 2012, 06:06:45 pm »
В някоя от темите преди време съм пускала картата на една моя приятелка, която е почти копие на Софи Лорен - същите черти, същите големи плътни устни, същото излъчване. При нея АС е Лъв, Слънцето е в Скорпион (4 дом), Луна в Риби (8 дом), има Венера във Везни в съвпад с Плутон и квадрат с Марс в Рак. Сатурн, доколкото се сещам, беше в 12 дом, далеч от АС.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #93 -: Август 12, 2012, 06:08:48 pm »
А Сатурн бе ли в знака на асцендента?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #94 -: Август 12, 2012, 06:14:06 pm »
АС 20 гр. Лъв, Сатурн в 3 гр. Лъв/12 дом - в един знак са.

За нея ми е трудно да определя дали има сатурново излъчване - като че ли няма, но определено Сатурн е сложил отпечатък върху костната структура и лицевите пропорции.

Забелязвала съм, че ако има планета в 12 дом близо до АС (до десет градуса), нейното влияние може силно да се усеща, но ще е по-силно, ако има мажорни аспекти с лични планети. При мен от време на време Уран-ът се показва - намира се в 12 дом на 8 гр. от АС, при това участва в голям воден тригон с Марс (класически управител на АС) и Луна (която е силно доминантна в хороскопа ми), но като цяло преобладава лунно излъчване.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #95 -: Август 12, 2012, 06:21:02 pm »
АС 20 гр. Лъв, Сатурн в 3 гр. Лъв/12 дом - в един знак са.

Сатурн си дава плътност ... не може да се отрече, ;) Скарлет Йохансон - и тя със силен огън и вода и две планети в Козирог (Венера, Юпитер), изразителни, дори прекалено устни. Качвам и картата.

Забелязвала съм, че ако има планета в 12 дом близо до АС (до десет градуса), нейното влияние може силно да се усеща, но ще е по-силно, ако има мажорни аспекти с лични планети. При мен от време на време Уран-ът се показва - намира се в 12 дом на 8 гр. от АС, при това участва в голям воден тригон с Марс (класически управител на АС) и Луна (която е силно доминантна в хороскопа ми), но като цяло преобладава лунно излъчване.

Марс с Луна ли прави по-точен аспект или с Уран?

*

Anabell

• 2022
« Отговор #96 -: Август 12, 2012, 06:23:33 pm »
Вече нацяло се обърках :o Аз имам огнена Луна, но въпреки това устните ми са много плътни и големи.

Със сигурност бих сложила своя снимка ако вече не бях дала множество подробностите за картата си. Интересно ми е каква би била интерпретацията, тази темата за свободните дискусии никога не съм я отваряла досега, даже не съм я забелязала!

Извинявай, MayFlower, къде ти беше Сатурн, аз само знам, че си с асц Везни и Луна Овен и Слънце Телец.  ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #97 -: Август 12, 2012, 06:23:52 pm »

С Луната, това е най-точният аспект в картата ми - Луна на около 5 гр. 50 мин. и Марс в 6 гр. 02 мин. (тригон).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #98 -: Август 12, 2012, 06:26:44 pm »
Вече нацяло се обърках :o Аз имам огнена Луна, но въпреки това устните ми са много плътни и големи.

;D Е, нали в посочените примери са с плътни устни и огнени Луни.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #99 -: Август 12, 2012, 06:28:44 pm »

С Луната, това е най-точният аспект в картата ми - Луна на около 5 гр. 50 мин. и Марс в 6 гр. 02 мин. (тригон).

Предполагам за това си по - лунна, при мен Марс прави точен квадрат с Уран и въпреки, че уран е в 1 дом, но в следващ знак, се усеща.

За мен фини черти дават въздушните зодии, най-фина костна система и грация.