Здравей Гост

Казуси

• 381 Отговора
  • 47134 Прегледи
*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
Re: Казуси
« Отговор #100 -: Август 12, 2012, 06:29:51 pm »
Вече нацяло се обърках :o Аз имам огнена Луна, но въпреки това устните ми са много плътни и големи.

;D Е, нали в посочените примери са с плътни устни и огнени Луни.

и всички с доминантен Козирог/Сатурн, София Лорен има Луна във Водолей.  ;)
When One Door Closes Another Door Opens

*

Lillie

• 30532
« Отговор #101 -: Август 12, 2012, 06:30:44 pm »
Аз лично не бих считала холивудските примери за представителна астрологична извадка - там почти не е останала актриса без естетични и пластични корекции. Може да е нещо незначително, но все нещо ще е пипнато тук-там. За повече достоверност трябва да им видим детските и тийнейджърски снимки, а не тия от кориците на модните списания и от медиите. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #102 -: Август 12, 2012, 06:33:57 pm »
Дадените примери съм ги виждала и на детските им снимки (има ги в нета) - имат си плътни, оформени устни. Корекции вероятно има, но не чак толкова. Памела Андерсон например прилага козметична интервенция, която и променя цялото излъчване, при Анджелина, Моника Белучи, София Лорен, Скарлет Йохансон това не се е случило. 

*

Lillie

• 30532
« Отговор #103 -: Август 12, 2012, 06:35:04 pm »
За мен фини черти дават въздушните зодии, най-фина костна система и грация.

Зависи.

Двама стелиумни Водолеи познавам - и двамата са доста едри чичковци (и не е само от възрастта  ;)).
При двамата Луните са огнени (Лъв и Овен), единият е изгряващ Рак, а за другия не знам (засега предполагам Стрелец на АС).

Познавах и една стелиумна Водолейка (новолунна) с АС Везни и Уран в съвпад с него - доста фина костна структура, но и леко изкривяване (на зъбите, носа).

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #104 -: Август 12, 2012, 06:39:43 pm »
Забелязвала съм, че ако има планета в 12 дом близо до АС (до десет градуса), нейното влияние може силно да се усеща, но ще е по-силно, ако има мажорни аспекти с лични планети.

Меркурий ми е на 1 градус от АЦ, АЦ-то и то Дева. Имам точното излъчване на Дева, въпреки, че в темата със снимките на другите им беше трудно да познаят. Меркурий тригон Луна. Наскоро четох, че Меркурий около АЦ давало издължени кости, но при мен не важи, явно заради опозицията му със Сатурн.

Човекът с най-тънки устни който познавам е със стелиум в Овен, но като цяло си прилича на Овен, спортна натура, по-мъжествени черти.

*

Asol

• 4140
« Отговор #105 -: Август 12, 2012, 06:42:19 pm »
MayFlower, обичаш да ти се чува думата и вероятно те възприемат като по-сдържан и сериозен, отговорен човек, не толкова по емоционалните излияния. Кариерата и професионалното развитие са много важни за теб.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #106 -: Август 12, 2012, 06:47:48 pm »
Човекът с най-тънки устни който познавам е със стелиум в Овен, но като цяло си прилича на Овен, спортна натура, по-мъжествени черти.

Певицата Селион Дион също има доста "сухо" излъчване, но може би това е мое субективно усещане - така я възприемам аз, за друг може да изглежда по-различно.

Има съвпад Слънце/Сатурн на МС, Луна в последния градус на знака Овен в съвпад с Марс в Телец.

Както и да е гримирана, не ми харесва нейното излъчване и това е. Но има много хубав глас.  ;)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #107 -: Август 12, 2012, 06:49:48 pm »
Вече нацяло се обърках :o Аз имам огнена Луна, но въпреки това устните ми са много плътни и големи.

Със сигурност бих сложила своя снимка ако вече не бях дала множество подробностите за картата си. Интересно ми е каква би била интерпретацията, тази темата за свободните дискусии никога не съм я отваряла досега, даже не съм я забелязала!

Извинявай, MayFlower, къде ти беше Сатурн, аз само знам, че си с асц Везни и Луна Овен и Слънце Телец.  ;)

Сатурн в Лъв в 10-ти дом  :blink:

това си е силен Сатурн - висок и в собствен дом. Освен това дава секстил към асцендента.  ;)

Учителката ми по белет - била е прима балерина, е Везни и до днес това бабе (защото е минала 70-те) може да прави пируети и да подскача. Понякога сме спирали тренировки, за да я гледаме, спонтанно, дори днес е наслада за очите. 

Приятелят ми е Везни и ходи като балерина, на пръсти (има хора, които ходят така), доста изящен. Всъщност е по-тежък от мен, по-висок и костите му тежат повече, но въпреки това го усещам по-изящен, има една ЛЕКОТА...

*

Anabell

• 2022
« Отговор #108 -: Август 12, 2012, 06:51:54 pm »
Селин Дион и за мен е суха, но Сатурн и е в падение - не се проявява красиво.  ;)

Обаче очите и са типично Лунни - Овена много личи в нея - Овните имат изразителни глави. Може да не са красиви, но са забележими.  ;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #109 -: Август 12, 2012, 07:37:35 pm »
Точно, мей :)))

« Отговор #110 -: Август 12, 2012, 08:35:57 pm »
Селин Дион и за мен е суха, но Сатурн и е в падение - не се проявява красиво.  ;)

Обаче очите и са типично Лунни - Овена много личи в нея - Овните имат изразителни глави. Може да не са красиви, но са забележими.  ;D

Съгласна съм. Селин не само ми е суха, а дори грозновата.

Говорейки за изящесто, за мен много изящна е Барбара Палвин.
Слънце във Везни, каре Луна, Уран и Нептун, съвпад с Юпитер. Венера е в падение.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #111 -: Август 12, 2012, 09:00:09 pm »
честно на мен не ми допада, особено много, но тя и няма нищо общо с мен  :P ;) (нали знаеш всеки си търси огледалото), но иначе е нежна и женствена, определено, съвсем различна е от манекенки, които приличат повече на мъже, от колкото на жени.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #112 -: Август 12, 2012, 09:13:59 pm »
Жена, която не харесвам на нито една снимка, но във всеки филм, в който участва ми е страшно симпатична и изящна, направо и се възхищавам е Jennifer Connelly. Стрелец с Луна в Близнаци. Венера в Скорпион.

*

Papy

• 4343
« Отговор #113 -: Август 12, 2012, 09:40:49 pm »
Аз съм така с кевин спейси-доста ми е грозноват, но го харесвам страшно много като актьор

*

Anabell

• 2022
« Отговор #114 -: Август 12, 2012, 10:15:30 pm »
Аз съм така с кевин спейси-доста ми е грозноват, но го харесвам страшно много като актьор

дай карта де  :P

*

Papy

• 4343
« Отговор #115 -: Август 12, 2012, 10:17:25 pm »

дай карта де  :P

Мога само така, сори
http://www.astro.com/astro-databank/Spacey,_Kevin

*

Anabell

• 2022
« Отговор #116 -: Август 12, 2012, 10:19:36 pm »
става, да има какво да гледаме. Лошо, че му няма асц...

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #117 -: Август 12, 2012, 11:30:19 pm »
Сатурн ми е у на Асц, в 7ми, в Лъв, съвпад с Луна. Плътни устни нямам, нормални. Сатурн също дава фини крайници и суховата структура. По-широки рамене, по-тънко, но силно тяло. В чуждите форуми точно му казват "козешко", като на козата клечавите крайници и ръбато тяло.  ;D За мен е вярно, макар че съм надградила доста мускул отгоре и сега вече не се набива толкова на очи, но пак стърчат кокали тук-там.

Всички въсдухари, които познавам, предимно Близнаци и два Водолея, са пълни за моите разбирания и доста отпуснати като визия. Скулите им не се виждат, брадичките увиснали без време, брррр.

« Отговор #118 -: Август 13, 2012, 07:33:18 am »

Стреличка-ти това за кризата от опит ли го казваш?

аз съм абонирана по рождение за скорпи енергията и съм му изживяла всички транз.съвпади с лични планети на Плутон, а тр.съвпад на Плутон по рейтинг е на първо място по сила на аспект
а по натал Плутон на Асц. каре Слънце,секстил Луна/Венера
три планети в Скорпи,достатъчно опит ли е за достоверност

и всяка криза приемам като шанс за обновление,не се плаши от тази дума,
тя е като да хванеш кръстта,който хвърлят на Йорданов ден в ледено студената река- закалява те :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Papy

• 4343
« Отговор #119 -: Август 13, 2012, 08:57:30 am »
Мерси, стреличка, надявам се при прогресии да не е толкова силно, може каляване, но да не е чак като кръста на йорданов ден
Ама то нас кой ли ни пита...