Марая, Марая, колко добре те разбирам. И при мен от 2 години нещата са трагични. А дали не е от тригона на тр. Плутон към натална Луна. Дали Плутон не ни принуждава да се изчистим от всички стари емоции, чувства и нагласи? Забелязвам, че на повечето жени с Луна в Телец им се случват неприятни неща.
Стреличка, след като опитах как ли не да бъда благородна и да запазя добрият тон, разбрах, че с някои хора просто не се получава, и колкото по-добре се държиш, толкова повече си играят с теб. Мерси, не искам вече да ме правят луда.
Понякога се налага човек да бъде нагъл и безоочлив, за да постигне това, което иска, особено, ако от неговите действия зависи бъдещето на децата му.
Все се надявам, че хубавото ще дойде и мъките ми ще имат край, но вече не вярвам да е скоро. Но въпреки всичко ми се живее. Толкова много неща има, които искам да направя, а сега дойде и този скапан здравословен проблем, и отново ме притисна до стената с вързани ръце. Дано един ден палачинката да се обърне и да започна да получавам подаръци от съдбата, а не само шамари.