Здравей Гост

Не ми се живее

• 124 Отговора
  • 15892 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Не ми се живее
« Отговор #100 -: Юли 17, 2012, 08:04:22 am »
/някой бе казал,че при този транзит се чувстваш като обеглавен,безпокойство,страх,изолация, несигурност,стрес//

Това важи за транз. ЮЛВ през натална Луна, Стреличке. )

Транзитът на СЛВ през Луна също може да бъде неспокоен и нестабилен период, но за разлика от Кету тук няма оттегляне и свиване, а по-скоро силно изразено желание човек да не "изтърве" нещо, стремеж да го "сграбчи", да го "задържи" на всяка цена (дори когато си дава сметка, че няма да му донесе удовлетворение).
И с двата възела можеш да имаш чувството, че нещо ти се "изплъзва", но изразено по различен начин.

За транзитен Сатурн в съвпад с нат. СЛВ от личен опит мога да споделя, че носи доста неприятно усещане. По някакъв начин сякаш "блокира" възможностите на останалите транзити, т.е. не ти дава на милимунда да се отклониш от пътя, който трябва да извървиш. Трескаво търсиш алтернативи, търсиш други начини, премисляш, претегляш всички "за" и "против", но накрая се случва само това, което Сатурн е определил като твой най-важен урок.

Ако трябва по някакъв начин да опиша усещането, според мен най-подходящото описание е митът за Сизиф - търкаляш голям камък по нанагорнище, докато не те помете надолу, след което отново и отново повтаряш същото действие, безброй пъти, до пълно изтощение.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #101 -: Юли 17, 2012, 11:14:45 am »
Мисля, че преди доста време бях писала за съвпада на Сатурн и нодалната ос... ;D Периода е един от най-тежките...

А по отношение на ТР.Сатурн опозиция натална Луна ще кажа няколко думи..
Във всяка карта има Сатурн и Луна...И във всяка карта има аспект м/у двете. Аз имам точен секстил в натала...При това отлично поставена Луна.
Опозицията се характеризира с една дума...и тя е ПРОТИВИПОСТАВЯНЕ!
В градуса на Луната Сатурн ще има много кратък престои...Сатурн се чувства добре когато е скрит и когато се намира в домовете на края. Така, че предстоящия транзит не ме притеснява...
По-скоро Нептун...и последващия транзит на Сатурн в/у Нептун заслужават изследването и вниманието ми...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #102 -: Юли 17, 2012, 01:46:05 pm »
/някой бе казал,че при този транзит се чувстваш като обеглавен,безпокойство,страх,изолация, несигурност,стрес//

тъй,де
тр.Нодална ос като мине в Скорпи/Телец,то тр.ЮЛВ Телец ще премине през нат.Луна Телец  на Марая
тр.ЮЛВ през нат.планета ни кара да си спомним /замислим - къде и как сме злоупотребявали по темите на дадената планета
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #103 -: Юли 17, 2012, 04:07:36 pm »
Транзитът на възлите през нат. Луна в различните карти по различен начин се изявява, понякога и без последствия в материалния свят. Наблюдавала съм го в няколко карти - не винаги носи загуби, но в съчетание с труден сатурнов транзит към Луна може да донесе дискомфорт. Юпитер/Кету и Юпитер/Раху през натална Луна също понякога може да бъде неспокоен или труден период.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #104 -: Юли 17, 2012, 04:08:25 pm »

тъй,де
тр.Нодална ос като мине в Скорпи/Телец,то тр.ЮЛВ Телец ще премине през нат.Луна Телец  на Марая
тр.ЮЛВ през нат.планета ни кара да си спомним /замислим - къде и как сме злоупотребявали по темите на дадената планета

СТРЕЛИЧКА...,
 ;D Ама това не е сега... ;D ;D...този аспект е през август 2013-та...или нещо аз съм се объркала...ДА не сме вече 2013-та...? ;D

Интересува ме сега- сега е важно пък 2013-та пак ще питам.... ;D

:rolf: :rolf: :rolf:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #105 -: Юли 17, 2012, 04:10:23 pm »
;D Ама това не е сега... ;D ;D...този аспект е през август 2013-та...

Дотогава може да има още стотина теми като тази.  ;D ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #106 -: Юли 17, 2012, 04:18:04 pm »
Транзитът на възлите през нат. Луна в различните карти по различен начин се изявява, понякога и без последствия в материалния свят. Наблюдавала съм го в няколко карти - не винаги носи загуби, но в съчетание с труден сатурнов транзит към Луна може да донесе дискомфорт. Юпитер/Кету и Юпитер/Раху през натална Луна също понякога може да бъде неспокоен или труден период.

Е...няма да го имам точно това чудо... :rolf:...

5* за Сатурн са много... :rolf:

Но със сигурност ще имам трин на Плуто към Луна и Юпитер в 8-ми...Е те това е късмет...

А и според индийската май антардаша Венера....Да се научиш да играеш хорце... :P :wub:

То и с книгата щом успех няма да има... :rolf:...и зли транзити към лошата ми луна.... :haha: :haha: :haha: първо ще се омъжа още веднъж...,че като гледам за тогава ми предричат ебаси смъртта... :rolf: :haha:

Е неее...ще падна....

П.П.

А сега видях , че по време на опозицията на СЛВ с Луна и съвпада с ЮЛВ на Луната има тригон на Уран към Слънце , на Юпитер към Сатурн... :rolleyes:
« Последна редакция: Юли 17, 2012, 04:28:18 pm от Марая »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #107 -: Юли 17, 2012, 04:27:11 pm »

А и според индийската май антардаша Венера....Да се научиш да играеш хорце... :P :wub:

На твоята сватба можем и да тропнем хорце, щом си навита.  ;D

Докато на мен ми е късно вече за първо бракуване.

Моята антардаша на Венера почти изтече (ще продължи до 2013), дотук никакво любовно "случване" не мога да отчета. По-труден и напрегнат период отдавна не бях имала, с изключение на годината, в която почина майка ми.

През това време в едно нещо се убедих - никой друг не може да ти причини болка, по-голяма от това, което ти причиняват близките, и понякога компромисите наистина НЕ си струват.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #108 -: Юли 17, 2012, 04:33:03 pm »

На твоята сватба можем и да тропнем хорце, щом си навита.  ;D

Докато на мен ми е късно вече за първо бракуване.

Моята антардаша на Венера почти изтече (ще продължи до 2013), дотук никакво любовно "случване" не мога да отчета. По-труден и напрегнат период отдавна не бях имала, с изключение на годината, в която почина майка ми.

През това време в едно нещо се убедих - никой друг не може да ти причини болка, по-голяма от това, което ти причиняват близките, и понякога компромисите наистина НЕ си струват.

Да..,обаче моята Венера според индийците е силна..,както и Сатурн...При мен може да се прояви по инак.... :haha: ;D

Ще припадна женоо...ще припадна...От 100 кладенеца вода...,а реално НИЩО! ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #109 -: Юли 17, 2012, 04:34:32 pm »

То и с книгата щом успех няма да има... :rolf:...и зли транзити към лошата ми луна.... :haha: :haha: :haha: първо ще се омъжа още веднъж...,че като гледам за тогава ми предричат ебаси смъртта... :rolf: :haha:

Е неее...ще падна....

А що се отнася до бъдещата ти книга, направо вземи изкопирай всичко от двата форума там барабар с чата  ;D - успехът е гарантиран, ще видиш!  ;D  :97:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #110 -: Юли 17, 2012, 04:39:40 pm »
А ти, Марая, хич не се оплаквай! Най-сладка е мъченическата смърт - да те баннат  ;D, така се превръщаш в почетен член.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #111 -: Юли 17, 2012, 04:49:07 pm »

Е неее...ще падна....

А що се отнася до бъдещата ти книга, направо вземи изкопирай всичко от двата форума там барабар с чата  ;D - успехът е гарантиран, ще видиш!  ;D  :97:
Аз да не се казвам астро амор...ли беше ...как беше... :rolf:...че да копирам и да цитирам...

Но виж за чата е добра идея.... ;D...

*

Марая

• 28287
« Отговор #112 -: Юли 17, 2012, 04:55:49 pm »
М/у другото наскоро се виждахме със СИНУХЕ...И ТОЙ МЕ НАКАРА ГЛЕДАЙКИ МИ КАРТАТА ДА ИЗДАМ КНИГА... ;D

А ЩОМ ДЪРТИЯ КОЗЕЛ КАЖЕ, ЧЕ КНИГАТА ЩЕ ИМА СВЕТОВЕН УСПЕХ-ЗНАЧИ Е ТАКА.... ;D :wub:

« Отговор #113 -: Юли 17, 2012, 05:03:04 pm »

тъй,де

СТРЕЛИЧКА...,
 ;D Ама това не е сега... ;D ;D...този аспект е през август 2013-та...или нещо аз съм се объркала...ДА не сме вече 2013-та...? ;D

ти като мислиш за тогава и сегато ще ти се стори песен :mellow:

*

Марая

• 28287
« Отговор #114 -: Юли 17, 2012, 05:05:31 pm »

тъй,де

СТРЕЛИЧКА...,

ти като мислиш за тогава и сегато ще ти се стори песен :mellow:

Защо? ;D

Дай астрологична обосновка..и ще приема , ако успееш да ме убедиш иначе, ще си помисля...,че говориш несвързани неща... ;D
Защото не знам за тогава дали ще ми се живее или не...,но за сега знам какво изпитвам..,а никой не ми дава астрологично обяснение защо сега.... ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #115 -: Юли 17, 2012, 05:07:23 pm »
Защото не знам за тогава дали ще ми се живее или не...,но за сега знам какво изпитвам..,а никой не ми дава астрологично обяснение защо сега.... ;D

Защо сега, защо на мен? - недей задава такива въпроси, че пак ще осъмнеш с диагноза.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #116 -: Юли 17, 2012, 05:17:50 pm »

Защо сега, защо на мен? - недей задава такива въпроси, че пак ще осъмнеш с диагноза.  ;D

Колкото повече-толкова повече...Диагнози да има... :rolf:

Сега обаче , ще си позволя да кажа нещо..,което няма да се хареса на много от пишещите...,но е полезно за всички...

АСТРОЛОИЯТА НЕ Е ДЕФИНИЦИЯ...И СЕ ТЪРСИ В 5-ТИ ДОМ...СПОРЕД МЕН! АСТРОЛОГИЯТА Е ТВОРЧЕСТВО , КОЕТО БЕЗ НАМЕСАТА НА СИЛЕН сатурн, луна и уран не става....
ЕТО ЗАЩО ОНЗИ ДЕН , КОГАТО МИ ПРАТИХА ЛИНКА ЗА ХОРАРЕН ВЪПРОС ПРИПАДНАХ..

Първо:
Хорарния въпрос е зададен от човек, който нито съм молила, нито съм питала...А И САМАТА АЗ НЕ СЪМ ЗАДАВАЛА НИКОГА И ПО НИКАКЪВ ПОВОД ХОРАР ПО ОТНОШЕНИЕ НА КНИГА...ИЗДАВАНЕ И ПРОЧИЕ...
второ:
КОГАТО СЕ ЗАДАВА ХОРАРЕН ВЪПРОС И ПИТАЩИЯ НЕ Е ДО НАС НИЕ СЛЕДВА ДА ПОСТРОИМ 2 КАРТИ...ЕДНАТА С ЧАСА НА ПОЛУЧЕНИЯ ВЪПРОС, А ДРУГАТА С ЧАСА НА ЗАДАДЕНИЯ ВЪПРОС. МНОГО Е ВАЖНО МЯСТОТО И НА ДВЕТЕ КАРТИ...
ВТОРО ЗА ДА СЕ ОПРЕДЕЛИ СИГНИФИКАТОРА , КАКТО И ДОМА СЕ ИСКА ДА СЕ ЗНАЕ КАКВО ОТНОШЕНИЕ ИМА ПИТАЩИЯ....
трето:ТЪЛКУВАНЕТО НА ХОРАРА СЕ ПРАВИ С ПЛАНЕТИ ДО СЕПТЕНЕРА.... ;D
четвърто: Важно е да се определи срок на въпроса..,защото хорара отговаря за 3-6месеца...

има и още подробности...,но това на първо време е повече от важно.... ;D

По отношение на моята карта...след малко! ;D Щото ще падна от негативизма, който лети...,без астро обяснения... ;D

« Отговор #117 -: Юли 17, 2012, 05:29:38 pm »

Защо? ;D

Дай астрологична обосновка..и ще приема , ако успееш да ме убедиш иначе, ще си помисля...,че говориш несвързани неща... ;D

карето на Нептун,У4 ти отнема възможността да планираш, и властта над случващото се,над твойте действия,над собствената ти воля, квадратира Мерка У10,СЪ У7,ударите са там, нямаш и подкрепящ транзит от Юпитер,той е в опозе на Асц.
А ти си Асц.Скорпи с Плутон на МС в Лъв в каре Слънце + козирошки Марс-Венера ,не искаш просто власт , а цялата власт и когато ти липсва се чувстваш зле губиш смисъл за
живот, не искаш да си по течението,нямаш твърда почва,а плаващи пясъци и неясни,размити перспективи и няма що да те убеждавам за нещо ,което е факт,еле пък на Слънце в 1 дом, и то на ретро Меркурий в Лъв :mellow:за Плутоновата власт само Нептун го обезсилва,прекалено е невидим и непредвидим,но след карето,ще осъзнаеш някой свой илюзии
по засегнатите домове,никой не обича да се разочарова и то от свои

*

Марая

• 28287
« Отговор #118 -: Юли 17, 2012, 05:30:46 pm »
Транзитните възли са онази точка от хороскопа, която има отношение към кармичните модели на всеки индивид.
В хороскопите знаменити и успели хора...,възлите обикновено са ситуирани по кардиналните оси...
Когато са обърнати - нещо в съдбата на този човек е доста объркано....

Понеже стана дума за 2013-та...ще кажа няколко неща, защото много фаталистичните предсказания , обикновено стигат нас самите...

Предмет на разговора е съвпад на ЮЛВ с Луна и опозиция на ТР.Сатурн към Луна... ;D

Статуса на двете планети в натала:
Луна- екзалтация в точен секстил със Сатурн.
Луната управлява 8-ми , а се намира на к6
Сатурн упр.2-ри , а се намира в 3-ти /ГОКЛЕНОВ/.
ЮЛВ - Стрелец в натала с управител Меркурий в 1-ви дом
СЛВ - Близнаци в натала с управител Юпитер в 7-ми /на к8/ дом...

ЮЛВ се свързва с познанието и натрупания опит..със знанието , както и с плодовете които сме заслужили...В съвпад с Луната в знак на екзалтация и при наличието на ЕКЗАЛТИРАЛ И СИЛЕН КЕТУ И РАХУ...Плодовете са задължителни...и ще бъдат събрани.. ;D
Опозицията на Сатурн към Луната в БУКВАЛЕН ПРЕВОД ОЗНАЧАВА ПРОТИВОПОСТАВЯНЕ НА МОИТЕ СРЕДСТВА /2-РИ ДОМ САТУРН/ СЪС СРЕДСТВАТА НА ДЛЪЖНИЦИТЕ 8-МИ ДОМ ЛУНА...
Ако питаш мен Лили...,аз мисля, че тогава ще си прибера всичко онова което ми се дължи в едно с лихвите....

и на фона на всичко това ТР.Юпитер в тригон Сатурн...и ТР.Уран в тригон със СЛЪНЦЕ.... ;D Плутон е в точен секстил със Сатурн в същия период и в тригон с Луната...

*

Марая

• 28287
« Отговор #119 -: Юли 17, 2012, 05:44:06 pm »

Защо? ;D

карето на Нептун,У4 ти отнема възможността да планираш, и властта над случващото се,над твойте действия,над собствената ти воля, квадратира Мерка У10,СЪ У7,ударите са там, нямаш и подкрепящ транзит от Юпитер,той е в опозе на Асц.
А ти си Асц.Скорпи с Плутон на МС в Лъв в каре Слънце + козирошки Марс-Венера ,не искаш просто власт , а цялата власт и когато ти липсва се чувстваш зле губиш смисъл за
живот, не искаш да си по течението,нямаш твърда почва,а плаващи пясъци и неясни,размити перспективи и няма що да те убеждавам за нещо ,което е факт,еле пък на Слънце в 1 дом, и то на ретро Меркурий в Лъв :mellow:за Плутоновата власт само Нептун го обезсилва,прекалено е невидим и непредвидим,но след карето,ще осъзнаеш някой свой илюзии
по засегнатите домове,никой не обича да се разочарова и то от свои

Ми..не е вярно това , което пишеш!
Тръгнахме от Сатурн , а отидохме на Нептун... ;D А И НЯМА ТАКОВА НЕЩО/болтнатото/...Да не гледаш друга карта? :rolleyes: Или има нови аспекти...пък , аз не ги знам...
ОПОЗИЦИЯТА НА ЮПИТЕР КЪМ АСЦ. МИНА МИНАЛИЯ МЕСЕЦ... :P ;D

Нептун в картата ми е упр. на 4-ти , ГОКЛЕНОВ е и се намира в 12-ти...Квадратурата към Меркурий може да означава няколко неща...Едно от които период на творчество, писане , танци...рисуване.../ЗАЩОТО ,АКО ПОГЛЕДНЕШ ТРАНЗИТНАТА РЕШЕТКА ЩЕ РАЗБЕРЕШ , ЧЕ КВАДРАТУРАТА ИДВА ОТ 3-ТИ ДОМ -ИЛИ ТУК Е ДЕЙСТВИЕТО/ и засяга 7-ми , 10-ти и 1-ви...
Второто нещо е , че по това време ЮПИТЕР Е В РАК И Е В АПЛИКИРАЩ ТРИГОН КЪМ САТУРН И НЕПТУН....

НЯМАМ МЦ В ЛЪВ , А В ДЕВА... ;D ;D
Май гледаш друга карта.... ;D

П.П...А ИМА И ОЩЕ ЕДНА ВЪЗМОЖНОСТ...ДА СЕ СДОБИЯ С ИМОТ НЯКЪДЕ ПО БРЕГА НА ОКЕАНА... :rolleyes:, А И КАТО СЕ ЗАМИСЛЯ...ЗАЩО НЕ И ОСТРОВ? :rolleyes: :-\
« Последна редакция: Юли 17, 2012, 05:48:45 pm от Марая »