Здравей Гост

При кои транзити ще се случи това?- излаз от анастезия на обществото

• 11 Отговора
  • 1663 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Много силно ме провокира един пост на един съфорумец...

Марайче за Бога,
 как може да направиш такава тема,  :-X знаеш колко много хора като мен те имат за пример и като жена и личност си много успяваща.
Толкова много хора учат от теб, ти оставяш диря, тук сме дошли за да изпием чашата до дъно (забрави ли го), просто твоята явно е ''халба", ще имаме и книга от теб, както пее 'Кеца" - като слънце в огледало блестиш''. Ти си величина,  затова ти нямаш право на такива слова. Нашето общество всеки момент ще излезе от 'анестезията' и ще се опре на храбри и доблестни войни като теб.  :blink:

Кога и при кои транзити обществото ще излезе от упойката...и ще разбере , че има един друг по-чист и по-добър начин за живот? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Преди да се съмне е най-тъмно!

*

Марая

• 28287
Анастезията...,летаргията, илюзиите , лъжите , самозаблудите се свързват преди всичко с Нептун в съвременната астрология...
Ако приемем , че в мунданен план Нептун вече е в своя обител това означава , че неговата изява ще бъде в най-силната и добра светлина...,ще бъде насочена към обществената и БОЖЕСТВЕНАТА любов...Мунданен 12-ти /риби/.
Сатурн и Плутон ще направят взаимна рецепция от КОЗИРОГ-СКОРПИОН...
Или 10-ти, 8-ми и 12-ти мунданни домове ще бъдат налазени от тежки планетни  конфигурации...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

НИКОГА
Няма такъв филм. Тенденциите са ОЧЕВАДНИ и необратими. За един буден човек нещата ще стават единствено и само по-зле.

*

Марая

• 28287
НИКОГА
Няма такъв филм. Тенденциите са ОЧЕВАДНИ и необратими. За един буден човек нещата ще стават единствено и само по-зле.

Защо мислиш така? :rolleyes:

*

Марая

• 28287
Преди да се съмне е най-тъмно!

Така е..,но когато знаем и усещаме светлината..,защото цялата земя е обгърната в златни нишки...е безумие да стоим на тъмно!
Светлината е в човешките души..,тя е проекция на ВСЕЛЕНАТА.
Не са случайни стоновете на земята - земетресенията...Всеки пласт , който се намества се отразява и в космоса...

*

Papy

• 4343
Такава сложна дума в заглавието на темата...
Трябва по-...трезво да се обмислят нещата  :P

*

Марая

• 28287
Такава сложна дума в заглавието на темата...
Трябва по-...трезво да се обмислят нещата  :P

Права си... :-[ :P
Но ме впечатли ТОЧНАТА дума за обществото...

Хора ние носим апаратът, само някой трябва да поусили сигнала!

*

Марая

• 28287
Хора ние носим апаратът, само някой трябва да поусили сигнала!

Ма тя и силата е в нас... :rolleyes: Човек има невероятен потенциал...Липсва му увереност... :rolleyes:

НИКОГА

Според мен човек не е постигнал нищо в духовен план (клише, но е вярно). Постиженията са в сферата на материалното - живее се по уютно, в сравнение с миналото - ток, парно, телевизия, интернет. Превръщаме се в технологична тълпа. И дотам, чакаме разни сакрални дати да дойдат, разни втори пришествия и т.н. Някой да ни оправи. И това се толерира. За това казвам, че няма такъв филм, т.е. сценарият е за отклоняване на вниманието на човека от важни за него неща.

*

Марая

• 28287
НИКОГА

Според мен човек не е постигнал нищо в духовен план (клише, но е вярно). Постиженията са в сферата на материалното - живее се по уютно, в сравнение с миналото - ток, парно, телевизия, интернет. Превръщаме се в технологична тълпа. И дотам, чакаме разни сакрални дати да дойдат, разни втори пришествия и т.н. Някой да ни оправи. И това се толерира. За това казвам, че няма такъв филм, т.е. сценарият е за отклоняване на вниманието на човека от важни за него неща.

И тук си права... :rolleyes:
Именно в чакането и в неправеното се крият и основните проблеми....