Здравей Гост

да пробваме Венерите

• 69 Отговора
  • 9009 Прегледи
*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
Re: да пробваме Венерите
« Отговор #60 -: Юли 25, 2012, 07:44:32 pm »
Мерси, анабел, прочетох го-да. Но...какво точно проверихме с мненията си?

че всички виждат това,което искат да видят,фигури в чашата с кафе

точно - всяка Венера как усеща нещата. Мога да направя обобщение, но който е учил статистика, знае, че няма да е коректно. Все пак всеки може да прочете някоя друга Венерка как си интерпретира картината.  :P
When One Door Closes Another Door Opens

*

Anabell

• 2022
« Отговор #61 -: Юли 25, 2012, 07:46:42 pm »
да премерени са, рационални, някак не се потапят е изживяването дълбоко, усеща се, че си оставят въздух, за да дишат
извинявай, но аз съм с Венера везни, при това във 2д с Г-р Венера, но не се вписвам в описанието, направено от теб

но си с асц Дева, с Плутон там - емоции, емоции, емоции... все пак държа, че една Венера в Козирог трудно би преживяла един развод и после да остане в добри отношения с партньора си (доколкото си спомням при теб бе така). И си доста обективна, и как да го кажа - не се обиждаш лесно. Това е способност на въздушните знаци.  ;) ;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #62 -: Юли 25, 2012, 07:55:27 pm »
все пак държа, че една Венера в Козирог трудно би преживяла един развод и после да остане в добри отношения с партньора си

Ма като почнеш с обобщенията...равна нямаш

*

Anabell

• 2022
« Отговор #63 -: Юли 25, 2012, 09:05:26 pm »
все пак държа, че една Венера в Козирог трудно би преживяла един развод и после да остане в добри отношения с партньора си

Ма като почнеш с обобщенията...равна нямаш

a ти Папи със заключенията...  :P

*

Papy

• 4343
« Отговор #64 -: Юли 25, 2012, 09:34:10 pm »

Че кое е заключение?
Аз изобщо твърдя ли нещо?

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #65 -: Юли 26, 2012, 02:57:43 pm »

Че кое е заключение?

Едно от заключенията, които аз бих направила, е че това е чудесен експеримент да се разбере мястото на човека в момента и какво се случва с него. Сцената на всички беше ясна- някакъв конфликт между мъж и жена, но всички ние сложихме различни нюанси и детайли, които всъщност описват нашето състояние и нещата, които в някаква степен ни тревожат или са важни за нас в момента. Ето защо обожавам симулациите и подобни експерименти, няма равни на тях, когато искаш да отключиш нещо :)

единствено ми е трудно да го навържа с Венерите това...Моята примерно е в Лъв, 1 дом съвпад с АЦ и аз съм изключително разционална...

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #66 -: Юли 26, 2012, 03:00:10 pm »
Аз пък имам затруднения да го навържа с моите лични липси...  :-\

Венера в Марсов дом и Слънчев знак е бомбардирана с мъжка енергия. Направо е полузадушена.  ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #67 -: Юли 26, 2012, 09:17:46 pm »
Мисля, че Венерката ми е била "рационална" в съжденията си и не много крайна ако и да е Марсова.  ;D

« Отговор #68 -: Юли 26, 2012, 11:29:42 pm »
1. Според мен жената е прислужница, имала любовни взаимоотношения с мъжа, който дълго време се е борил с общоприетите правила /да се ожени за жена от неговата класа/. Решен на всичко, вече да е само с нея, той и подарява розата, но жената, свикнала да е втора цигулка, отхвърля цветето и разкрива пред него любовта си към напр. коняра...неможещ да повярва и опитвайки се да запази самообладание, мъжът пуши ...и мисли :) с позата си жената явно показва, че иска той да си тръгне, кофти и е, че е станало така и реве, за да го накара да почувства самият той вина, че я губи ..
2.3 картината не ми харесва и ми внушава обърканост
4. Неаспектирана Венера в Телец в 10 или 11 дом  :-\
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Anabell

• 2022
« Отговор #69 -: Август 01, 2012, 01:59:10 pm »

Че кое е заключение?

Едно от заключенията, които аз бих направила, е че това е чудесен експеримент да се разбере мястото на човека в момента и какво се случва с него.

да може и така да се тълкува,  ;D ;) Моята водна Венера приема всякакви интерпретации, до момента в който хората са доволни :).