Здравей Гост

Изборът!

• 10 Отговора
  • 1960 Прегледи
Изборът!
« -: Юли 29, 2012, 03:48:06 pm »
Здравейте, тази година завърших и вече съм официално студент. Преди време бях писал с въпрос какво да запиша да уча според картата ми, но не бях много сигурен. Лутах се доста дълго време и в крайна сметка направих своя избор - кинезитерапия в чужбина. Въпросът ми е - подходящ ли е този избор според това, което наталната карта дава като информация. Според мен е, но искам да чуя и мненията на по-добрите в астрологията. Сатурн ме заставя да бъда много отговорен откакто е във Везни и ми създаде много напрежение, вие ще видите..  :rolleyes:
:)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Изборът!
« Отговор #1 -: Юли 29, 2012, 11:50:57 pm »
Избора е твой.... ;D Решението на друг....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2 -: Юли 30, 2012, 11:27:21 am »
Хахахахаха... прозрачно... решения за живота СИ взимам АЗ  ;) ако нямаш какво да напишеш, не се хаби..

*

Orfei

• *
  • 107
« Отговор #3 -: Юли 30, 2012, 04:29:08 pm »
Първият поглед върху картата още подкрепя избраната алтернатива като един от възможните варианти.За 20-секунден поглед ще кажа засега само това-огромният акцент на 6 дом-Слънце вътре,съвпад нептун 6 дом,меркурий в 6 дом общ сигнифактор + Нептун -специфичен за 6-отваря въпроси по тази тема,че мога да ти напиша 20 страници и ще бъде кратко.Служенето,желанието да бъдеш в услуга на обществото чрез работата,упоритостта на козирога,прилежността=ПРЯКО или КОСВЕНО творчеството да се проявява през ПОЛЕЗНОСТ за другите и ще чувстваш доволство,когато го правиш добре-а Здравето и грижата за тялото,която е една от основните теми да се влее всичко това...въобще не учудва ,че си избрал такова нещо.И някакси е по-подходящо отколкото други по-класически дялове на медицината като хирургия и тн,където има кръв,предвид вътрешни планети в риби и рак. Успех
Слънце:Лъв,Асцендент :Лъв,Луна:Везни

« Отговор #4 -: Август 01, 2012, 12:23:32 am »
Много, много благодаря за споделеното мнение, Орфей!  :blink:  :mellow:

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #5 -: Август 01, 2012, 05:49:41 pm »
и за мен изборът ти е добър - с големия воден тригон много добре ще усещаш хората, асц лъв ще те направи "представителен" - ще ти имат доверие, въпреки, че опозицията Луна - Венера може и да не те прави любимец на широката публика (в смисъл не очаквай, на твоя презентация, всички мигновено да те харесат).

Северен възел в 5 дом - това ми е интересно как ще се прояви. Моят е в 7 дом и наистина трябват ли ми партньори - лични, бизнес, срещам ги, при 5 дом замесен и Венера в 8 ми хрумват веднага темите свързани с финанси - спекулации, инвестиции...

А с Луна и Слънце в земни зодии, е добре, че си се насочил към професия с практика, и самостоятелна професия, няма да работиш в екип, за което е нужен доста въздух в картата... все пак опозициите, които имаш естествено те поставят в ситуации на двойка (позиция - лекуващ-пациент).  ;D
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #6 -: Август 01, 2012, 07:56:31 pm »
Не съм навътре в астрологията, но така като гледам този пълен 6 дом (кинезитерапията я слагам там) е супер. На всичкото отгоре е в Козирог, а той отговаря за стави, сухожилия и подобни.
Марс управлява мускулите и е в срещуположния 12 дом.
Имаш не малко предпоставки да си избереш точно това.
А и ако работиш на запад, мисля че можеш да изкарваш добри пари.
А, можеш да съчетаеш по-нататък и нещо свързано с хранене и така можеш да консултираш спортисти евентуално. И там плащат добре  ;D

« Отговор #7 -: Август 01, 2012, 08:03:41 pm »
Хахаха :)))) Хора, много благодаря за изказаните мнения, наистина ми помагат, за да разбера и астрологичното съответствие на моя избор. Това, което на мен ми направи най-силно впечатление, след като избрах да уча това, беше че в 1-ви дом се намира раненият лечител Хирон, който е "лечител" и е "ранен" - опозицията на 6-ти с 12-ти дом. Пожелавам ви прекрасна вечер!  :P  :08:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #8 -: Август 02, 2012, 02:21:29 am »
Хахахахаха... прозрачно... решения за живота СИ взимам АЗ  ;) ако нямаш какво да напишеш, не се хаби..

Не само че не е прозрачно...,но и не си е струвало да ти отговарям. Не си готов...,да разбереш ,  а и не ти се мисли....

Ти предполагаш...Бог-разполага... ;D..НО ВСИЧКО Е С ВРЕМЕТО СИ... ;D :P :-[...
« Последна редакция: Август 02, 2012, 02:29:51 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #9 -: Август 02, 2012, 10:49:15 am »
Еми да ти кажа то с всички ни е така... какво има да ми се мисли, аз това го знам... И не съм направил "случайно" този избор, дори имах допир до една много чиста енергия тогава, когато трябваше да избирам... но няма да задълбавам. Въпросът ми беше чисто астрологичен върху наталната ми карта.. не знам защо реши да намесваш и Бог.. предполагам е заради един аспект, но просто предположение.. все пак благодаря за отделеното време.  :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #10 -: Август 04, 2012, 09:03:31 am »
Ще допълня другите :)- ще печелиш добре от тази дейност.