Здравей Гост

Венера !

• 13 Отговора
  • 1997 Прегледи
Венера !
« -: Юли 31, 2012, 08:12:12 pm »
...
« Последна редакция: Август 03, 2012, 10:49:12 am от mariq »

Re: Венера !
« Отговор #1 -: Юли 31, 2012, 08:16:48 pm »
Няма ли модератор да я банне?
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Uran

• 6041
« Отговор #2 -: Юли 31, 2012, 08:28:10 pm »
Тези спамаджии са ужасни. Бяха нападнали един от форумите, в които участвам 3 дни няколко админа се бореха с тях.

« Отговор #3 -: Юли 31, 2012, 08:48:46 pm »
Единственото, което ни остава е да използваме за нещо полезно вредителя. Сложила е за заглавие на темата Венера - да си говорим за Венера :blink:
Скоро не сме имали тема за значението на планетата според дома, който управлява, т.е. кои куспиди в картата ви се намират в знаците Везни и Телец.

Кои домове управлява Венера при вас и в какво се проявява това?

*

Asol

• 4140
« Отговор #4 -: Юли 31, 2012, 09:12:59 pm »
Може да се разгледа като Зорница или Вечерница и на практика как това се проявява при притежателките си. Това май не е обсъждано.

« Отговор #5 -: Юли 31, 2012, 09:14:11 pm »
Чела съм статии за това, но имам съвсем бегъл спомен. Можеш ли да обясниш как да определим дали е Зорница или Вечерница в радикса?

« Отговор #6 -: Юли 31, 2012, 09:24:55 pm »
Ако изгрява преди Слънцето е Зорница, ако е след него - Вечерница. Доколкото помня това е принципа.
Най-общо казано, хората, при които Венера е Зорница са по-комуникативни, по-отворени към другите, умеят да общуват. Тези, при които е Вечерница са интровертни. Може и да не съм точна - само това помня.

« Отговор #8 -: Юли 31, 2012, 10:08:23 pm »
Някои от статиите са от Гали - значи са много добри. Само съм слушала за нея, тя наистина разбира от астрология. Мерси за линковете, Асол.
Все пак, ако някой иска - нека се включи и по темата за домовете, управлявани от Венера. Не пречи паралелно да си говорим и за двете неща.

Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Uran

• 6041
« Отговор #10 -: Август 01, 2012, 09:20:43 pm »
Моята Венера е в 1-ви градус на овен в точен съвпад със СЛВ и Хирон. Управлява 4, 10 (не на кусписа) и 11 домове. Вечерница е и е в 9 дом.
Обичам да е красиво (според моите разбирания- не твърдя, че щом аз го харесвам е непременно хубаво). Бих приела известно неудобство и нерационалност :blink: в смисъла на знака "дева", но да е хубаво т.е. жертвам удобството пред естетиката.

*

Asol

• 4140
« Отговор #11 -: Август 02, 2012, 10:09:13 am »
Твоята Венера в какъв знак е ? Изразяваш ли предпочитанията си спрямо естеството на знака след като добре прецениш фактите и претеглиш всички "за и против" ?

Моята е Вечерница също и обикновено така правя.  :blink:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #12 -: Август 02, 2012, 01:59:56 pm »
Нищо не разбрах от статиите как да определя каква е. И Меркурий, и Венера са ми след Слънцето, предполагам, че е Вечерница, както Papy казва. 8ми дом, в Дева. Усещам я осмодомна, работи добре с парите на другите. Не мога да кажа, че обичам по Дева, по-скоро съм си скорпионка в любовта, това от Слънцето.

*

Uran

• 6041
« Отговор #13 -: Август 02, 2012, 07:53:37 pm »
Твоята Венера в какъв знак е ? Изразяваш ли предпочитанията си спрямо естеството на знака след като добре прецениш фактите и претеглиш всички "за и против" ?

Моята е Вечерница също и обикновено така правя.  :blink:
Към мен ли е въпросът?

Венера е в овен- 9 дом.
Естеството го изразявам с някой акцент или дозирана еклектика.  :blink:
Преди години приятел ми бе изработил огромна обица от кокосов орех- само една.. и си я носех.  :blink: