Здравей Гост

Транзитен Марс съвпад с Плутон...и обратното

• 55 Отговора
  • 11284 Прегледи
*

Ronia

• **
  • 1557
Re: Транзитен Марс съвпад с Плутон...и обратното
« Отговор #20 -: Август 16, 2012, 11:03:24 pm »
А за теб не знам. Както каза Grace, шансове бол.

*

Papy

• 4343
« Отговор #21 -: Август 16, 2012, 11:41:06 pm »
Какъв е тоя умрял разговор?
Първо си предскажете пари, кариера, мъже-и там -разни други по-житейски неща и ако познаете-ще проверим за другото  ;D

« Отговор #22 -: Август 16, 2012, 11:56:07 pm »
Защо никой астролог не иска да говори за смъртта? Опитвала съм да направя такава тема и в този форум и винаги се пише с недомлъвки. Единственото сигурно в този живот е смъртта. Какво толкова ви смущава?
Доколкото знам в древната астрология има точни методи за прогнозиране на смъртта и причините за нея, но никой не искаше да говорим за това. Опитвате се да поддържате илюзията, че ще сте вечни или какво?!
Смъртта е част от живота, нормално, очаквано събитие. И не смятам, че на нея трябва да се гледа с драматизъм.
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Papy

• 4343
« Отговор #23 -: Август 17, 2012, 12:03:51 am »
То в древната има и точни методи за брак-но колко познават?

« Отговор #24 -: Август 17, 2012, 12:13:10 am »
Колко са надеждни е отделен въпрос. Но за мен темата е интересна и е жалко, че няма с кой да я обсъдим.

« Отговор #25 -: Август 17, 2012, 03:20:18 am »
Смята се, че не е коректно от страна на един професионален астролог да обявява такава информация. А представи си, че сбърка, само главоболия носят такива прогнози.

Аз пък преди бях чела за разни такива методи и си изчислих, че ще умра млада и зелена от алкохол и наркотици ;D . Пък другите около мен се оказаха безсмъртни  :rolleyes: .

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #26 -: Август 17, 2012, 07:41:13 am »
Някой преживял транзита на Плутон с Марс? :-\ :rolleyes:
Вълнува ме съвпада.... :rolleyes:
преживяла съм го, когато Плутон У3 в 12д съвпадна с Марс У3, У8  в 3дом почина сестра ми  :(,
съвпадът беше сходящ на градус и 20' от Марс, когато стана разходящ на градус и 30' от Марс, тогава почина баща ми

Доста показателно...Направо буквално...
Съжалявам за сестра ти и баща ти! Вярвям,че душите им са намерили покой....и са на по-добро място.

Багодаря за споделеното.... :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Grace

• 2257
« Отговор #27 -: Август 17, 2012, 08:27:44 am »
когато Плутон У3, е минал над Марс У8 на върха на 3-и дом, не помня да е имало драматични събития.

akruks, преживяла си изключително тежки събития .. дори не мога да си представя какво ти е било ..
дали ще бъде удобно да погледна картата ти / ако не те притеснявам /

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #28 -: Август 17, 2012, 08:38:59 am »
Според мен пък не се говори толкова, защото повсеместно се дънят методите. Истината е, че със задна дата винаги могат да се намерят транзити, прогресии и какво ли не, но успелите с предсказания се броят на пръсти, защото един и същ транзит при различните хора изобщо не носи едни и същи неща, дори и да е У на един и същ дом. Това са моите наблюдения и от чуждите форуми. Иначе и при мен Плутон играеше основна роля при смъртен случай. Съвпад с, лична планета, огледален, личната планета пък съвпадаше с наталния Плутон.

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #29 -: Август 17, 2012, 08:48:36 am »
От 14 до 16 ми година Плутон е направил три точни съвпада с Марс. При втория дори в компанията на Сатурн. Значимите събития през този период са спортни успехи. Нямам ясен спомен дали някой от дядовците ми не почина през това време, но тогава рядко си бях у дома.
Марс У/асц в 7д , Плутон У/8 в 6 д.  :blink:
"Ако живота ти предложи лимон, направи си лимонада"

« Отговор #30 -: Август 17, 2012, 09:01:01 am »
Опасността да се дискутира подобна тема в открит форум идва от това, че някой може да направи паралелна връзка между прочетеното и подобни индикации в своя личен хороскоп или на близките му, а после да се "програмира" на тази вълна и действително да се случи това, което е помислено

няма такава опасност, нито пък има "програмиране". Това са някакви измислици.
Може да се програмираш само ако ти е дошло времето. Но ти така и така си си програмиран. Просто като ти дойде времето ти идват и знаците.

И между другото Плутон много рядко е свързан с личната физическа смърт. Когато го има, участието му е повече малко случайно -:))))

Papy, ако ги изучиш тези методи и ги спазваш точно, сигурно ще си промениш мнението за познаването. Проблемът е, че за да ги изучиш трябва да забравиш всичко, което ти е наблъскано в главата от западната астропсихология. Това май е невъзможно -:)))

Защо никой астролог не иска да говори за смъртта? Опитвала съм да направя такава тема и в този форум и винаги се пише с недомлъвки. Единственото сигурно в този живот е смъртта. Какво толкова ви смущава?
Доколкото знам в древната астрология има точни методи за прогнозиране на смъртта и причините за нея, но никой не искаше да говорим за това. Опитвате се да поддържате илюзията, че ще сте вечни или какво?!
Смъртта е част от живота, нормално, очаквано събитие. И не смятам, че на нея трябва да се гледа с драматизъм.

Доколкото си спомням твоето отношение към астрологията е свързано с това да можеш да си контролираш и променяш нещата в живота. Дали не възнамеряваш да си промениш и начина и времето на смърт се питам сега -:)))))))
Ако толкова ти е интересно, пък и знаеш че в древната астрология има точни методи, че учи си ги, кой ти пречи. Защо някой е длъжен да се занимава с твоите астрологични интереси. Ти сама не можеш ли?
Аз мога да говоря на тази тема, но не ме интересува. Докато съм жив е по-добре да се интересувам от живота си. Това хомо сапиенса с дата 21 век странен образ -:)

« Последна редакция: Август 17, 2012, 09:05:20 am от море »

« Отговор #31 -: Август 17, 2012, 09:04:26 am »
Иначе и при мен Плутон играеше основна роля при смъртен случай. Съвпад с, лична планета, огледален, личната планета пък съвпадаше с наталния Плутон.

Чужда смърт нали? -:) Не твоята.

В твоя хороскоп като умираш сигурно по хороскоп ще е песни и цветя .

*

Lillie

• 30532
« Отговор #32 -: Август 17, 2012, 09:12:47 am »
Може да се програмираш само ако ти е дошло времето. Но ти така и така си си програмиран. Просто като ти дойде времето ти идват и знаците.

Papy, ако ги изучиш тези методи и ги спазваш точно, сигурно ще си промениш мнението за познаването. Проблемът е, че за да ги изучиш трябва да забравиш всичко, което ти е наблъскано в главата от западната астропсихология. Това май е невъзможно -:)))

Да, това с тъй нареченото програмиране са твърдения на астропсихолозите - как мисълта променяла енергийния ни фон, че дори този на хората, чиито карти разглеждаме. :))

Аз като една "плутонианка" и човек, вече добре запознат с темите за болката и смъртта, все се шегувам с един мой познат астролог (наистина астролог) да ми види моята карта кога ще гушна китката, че да може да драсна едно завещание овреме ;D, а той все отвръща, че не се умира чак толкова лесно, ако това не ти е по натал и в рамките на съответния тайминг, ако щеш всеки ден се програмирай и се представяй с китка бели цветя в ковчега (туй повече клони към самосъжаление, отколкото към самопрограмиране).

Та дотук наблюденията ми са, че прекалено се драматизират нещата с това (само)програмиране. Но и различният начин, по който работят едни и същи транзити в картите на различните хора, също си казва думата - факт. Нерядко се случва обаче да работят и по естествените си сигнификации, но вариациите в материалното проявление също могат да бъдат различни - за установяването им си има съответните астрологични методи, все още малко използвани и малко познати (извън популярната астропсихология).

Чужда смърт нали? -:) Не твоята.

В твоя хороскоп като умираш сигурно по хороскоп ще е песни и цветя .

Мен Плутон в опозиция към Луна (8 дом) ме срещна със смъртта на близък човек - майчина фигура, не беше моята смърт. В нейната карта Плутон по това време не е правил мажорен аспект със светилата. Имаше напрегнати аспекти към нат. Марс - от Сатурн и Плутон, но и случаят бе по-специфичен - смърт след хирургична операция. По същото време Юпитер минаваше през Меркурий в нейния първи дом и също изигра своята роля - не успя да излезе от упойката, изпадна в кома и почина в безсъзнание, мозъчен инсулт. По същото време транзитният Марс й минаваше в съвпад с ДС - смъртта настъпва след чужда (оперативна) намеса в тялото.

« Последна редакция: Август 17, 2012, 09:23:07 am от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #33 -: Август 17, 2012, 12:22:20 pm »
При брат ми предстои тр.Плутон да съвпадне с нат.Марс във втори дом,като Плутон все още пребивава в първи дом.До тук имаше,и продължава да има,много кризи,свързани с изявата му.Грешки и изолации,от постъпки и решения,които лично той е взимал/предприемал.

« Отговор #34 -: Август 19, 2012, 02:11:24 am »

Доколкото си спомням твоето отношение към астрологията е свързано с това да можеш да си контролираш и променяш нещата в живота. Дали не възнамеряваш да си промениш и начина и времето на смърт се питам сега -:)))))))
Ако толкова ти е интересно, пък и знаеш че в древната астрология има точни методи, че учи си ги, кой ти пречи. Защо някой е длъжен да се занимава с твоите астрологични интереси. Ти сама не можеш ли?
Аз мога да говоря на тази тема, но не ме интересува. Докато съм жив е по-добре да се интересувам от живота си. Това хомо сапиенса с дата 21 век странен образ -:)

1. Какво и как си спомняш за отношението ми към астрологията при положение, че с теб не сме влизали в диалог с изключение на разни реплики във форума?
Пък ако на някой му е нужда астрологията, религията, философията или каквото и да било друго, за да си контролира живота - тежко му. А ако наистина си вярва, че контролира изцяло живота си - миличкият той.
Ти стоя, стоя. Мълча. Оглежда се и накрая реши да обясняваш аз какво мисля за астрологията. И не само, че по неведоми пътища вадиш тотално погрешни изводи, а и дори няма на какво да ги базираш. Ей така от оранжевия ми аватар на теб ти се стори, че с астрологията искам да си контролирам живота, а?  ;D

2. Върни се няколко поста назад. Ще видиш, че има още няколко потребители, на които темата за смъртта и прогнозирането й им е интересна. Щом на теб не е защо пишеш в темата? О, да забравих - ти дойде, за да обясниш аз какво мисля.

3. Аз сама мога удивително много неща, сред които е и изразяването на собственото ми отношение по определени въпроси. Затова ти препоръчвам докато си жив да се интересуваш повече от своя живот и по-малко от моите мисли.

« Отговор #35 -: Август 19, 2012, 06:24:19 am »
Опасността да се дискутира подобна тема в открит форум идва от това, че някой може да направи паралелна връзка между прочетеното и подобни индикации в своя личен хороскоп или на близките му, а после да се "програмира" на тази вълна и действително да се случи това, което е помислено

И между другото Плутон много рядко е свързан с личната физическа смърт. Когато го има, участието му е повече малко случайно -:))))

но Юпитер и Сатурн имат, а Марс е спусъка
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #36 -: Август 19, 2012, 10:21:07 am »

но Юпитер и Сатурн имат, а Марс е спусъка

В доста случаи е така.

Понякога може и Венера да е спусъкът, колкото и учудващо да звучи, ако става въпрос за "лека" естествена смърт.

Но истината е, че не чак толкоа лесно да умреш, ако не ти е дошло времето. И с мислене в тази насока можеш да си причиниш депресия или да не "видиш" благоприятните възможности около теб, но не и да "програмираш" смъртта си.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #37 -: Август 19, 2012, 11:23:09 am »
При мен Венера може да бъде спусък. Управлява ИЦ, а и в радикса съвпада със СЛВ и Хирон.

Ще взема да се гютерясам от удоволствия. ;D Преяждане с шоколад. ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #38 -: Август 19, 2012, 11:35:38 am »
На мен ми предстои такъв съвпад на Плутон с Марс и въобще не смятам да се гътвам... ;D
Плутон в картата ми има тригон с Марс и аспекта е свързан с 10-2-5-12-ти домове...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #39 -: Август 28, 2012, 01:03:23 pm »
Здравейте, при мен също марс транзитира върху плутон в момента в 3ти дом. Трябва ли да ме притеснява факта, че марс в натала е съуправител на 8ми? Двете планети нямат аспект в натала. Ще съм благодарна на всякакъв споделен опит.