Здравей Гост

Новолуние 16 септември Дева

• 62 Отговора
  • 8985 Прегледи
*

Ronia

• **
  • 1557
Re: Новолуние 16 септември Дева
« Отговор #40 -: Септември 12, 2012, 09:13:10 am »

И моята Луна е в 7ми. Аз очаквания нямам никакви, потънала съм в някаква дупка, изолирала съм се от всички, и общо взето не очаквам нищо кой знае какво да се случи и през следващата соларна година. Иначе за влюбването - връщам се и аз към човек от миналото, само мислено де.Не мисля, че отношенията ни могат да претърпят промяна, макар че те започнаха странно , продължиха странно и нямаха някакъв ясен край.

Това е интересно, защото аз също се върнах назад във времето с влюбването си. Сатурн все пак е Времето. Виж, за останалото... Аз вярвам в шест "невъзможни" неща преди закуска.  ;) И все пак оставам позитивна за крайния изход. Сатурн поставя на изпитание психиката, но ти нямаш Сатурн там, така че няма защо да си песимистично настроена. Квадратът към Луната може и да ти даде разрешение.

« Отговор #41 -: Септември 12, 2012, 09:55:08 am »
Сатурн ми е в Лъв, в 8ми дом.Транзитния Сатурн ми разказа играта обаче, още с влизането си в Дева, та и досега.Имам Меркурий, Плутон, Венера и Марс във Везни.
То моето не е точно песимизъм.По-скоро е примирение, примесено с тъга. Защото знам, че нищо няма да се промени, но въпреки това не мога да спра да мисля за него.
Не знам къде да търся отговорите вече.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #42 -: Септември 12, 2012, 10:34:51 am »
Maй сме родени доста близо като конфигурцаия. Моят Сатурн също е в Лъв, но в 7ми. И аз имам Плутон и Мерк във Везни, в 8ми.  ;) Не знам на кой транзит се дължи това ти настроение. Сатурн наистина поставя на изпитание виталността. Но е хубаво да се издърпаш за косата.  :blink: Никога нищо не е статично, как може да не се промени? Животът е промяна.  :blink:

« Отговор #43 -: Септември 12, 2012, 11:35:36 am »
Издърпвала съм се, и пак ще го направя:)Те моите песимистични настроения не траят дълго:)С Луна в Близнаци и Асц Стрелец бързо минавам на друга вълна, интереса ми се привлича от нещо ново:) Аз всъщност се чувствам добре, и само в тая любовната област се терзая понякога. А нещата че няма да се променят с тоя мъж - така е, просто го познавам добре, себе си също,знам, че никой от двамата няма да предприеме нещо.
Надявам се това новолуние да ме изненада и да ми донесе нещо хубаво:)

« Отговор #44 -: Септември 12, 2012, 10:56:22 pm »

Аз вярвам в шест "невъзможни" неща преди закуска.  ;)
ooo<3
знаех си, че неслучайно те усещам така... форумно)
//извинявам се за флууда, разпръсквам любов днес;

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #45 -: Септември 13, 2012, 08:34:03 am »
 ;D Радвам се. Разпръсквай! Може и към мен малко, че аз я разпръсквам по веригата нататък.  ;D

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #46 -: Септември 15, 2012, 06:02:50 am »
Може да се каже, че при мен новолунието влезе в сила от вчера. При мен освен, че то ще е върху наталната Венера, самата тр Венера от 7ми (У4,9) прави секстил с нат Плутон в 8ми (У10) и тригон с нат Нептун в 11ти (У2), които аспекти са дирекционно разменени - по дирекции дир Плутон прави секстил с нат Венера и дир Нептун - тригон с нат Венера. Явно тр Венера отключи дирекцията, а Марс ми е на МЦто в момента: мъжът, за когото рева тук и който живее далеч, ще бъде в Европа след два месеца (Марая, в десетката!) и теоритично имам възможност да отида. На практика, финансово и логистично в момента пътуването ми е невъзможно. Обаче вярвам, че това е само начален тласък и ще имам и по-добра възможност!  :blink:

хо хо, дир Марс също секстил Плутон, тригон Нептун... Мисля да пожелавам на едро тази нощ.  ;D
« Последна редакция: Септември 15, 2012, 09:15:21 pm от Ronia »

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #47 -: Септември 16, 2012, 09:04:06 am »
А като напишем желанието,после изгаря ли се листа?  ;D  :unsure:

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #48 -: Септември 19, 2012, 08:10:11 am »
Това новолуние би трябвало да доведе до някакви събития при мен - в точен съвпад е с натална Луна в 7-ми дом, съответно в опозиция към АСЦ-та. Прогресивната ми Луна и тя е в 7-ми дом. Луната е У5. Да очаквам ли промени в брака, ново начало или промени при брачния партныор  :-\
Имаше събитие - един ден след новолунието, синът ми тръгна на градина ( Луната ми е У5 ).
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #49 -: Септември 19, 2012, 11:51:26 am »
На мен ми се пада в трети дом (красота) в тригон с нат. Меркурий, У3 в седми дом. Чакам си обещаните любови да започнат да се развиват!

Развитието започна няколко часа след новолунието и всичко е прекрасно, дано така и да продължи :25:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #50 -: Септември 19, 2012, 01:07:15 pm »
А като напишем желанието,после изгаря ли се листа?  ;D  :unsure:

Както ти идва отвътре.  :blink:

И моят син се оказа, че бил приет в градина, но нещо не го връзвам с аспектите на новолунието...

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #51 -: Септември 19, 2012, 10:08:03 pm »
Ами... ;Dне го изгорих,но го помня ;D
Досега нищо не се е сбъднало :-\
Даже вече се чудя,защо ли си пожелах такова нещо....но знае ли човек.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #52 -: Септември 20, 2012, 07:25:56 pm »
Ами... ;Dне го изгорих,но го помня ;D
Досега нищо не се е сбъднало :-\
Даже вече се чудя,защо ли си пожелах такова нещо....но знае ли човек.

Връщам си думите назад :-[
Май от днес започна да се реализира желанието ми. :blink:
Странна работа :-\

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #53 -: Септември 20, 2012, 08:25:38 pm »
Не е странно. Трябва вяра.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #54 -: Септември 21, 2012, 10:00:00 pm »
Не е странно. Трябва вяра.
Не знам какво да кажа,но наистина както казват"внимавай какво си пожелаваш" е вярно :blink:
Не мога да повярвам,но започва да ми се възвръща вярата в хубавото,в това някой да те желае........нещо става с мен.С въпросния мъж нещата стават,много красиви и романтични :-[Чак започва да ме хваща страх.....просто не мога да повярвам,че някой ме желае.
1 и половина,който харесам,ме отблъсква от себе си,мъжа ми също.....и изведнъж,се появи този и нещата стават съвсем нормално,без напъни.Защото е двустранно :-[

Въпросният мъж е с прогресивна луна в риби,а аз съм с такова слънце.
Моята прогресивна луна пък е в скорпион.
А това новолуние му попада в 5ти дом,секстил венера и уран.Венера му е У1ви и 11ти.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #55 -: Септември 27, 2012, 06:16:55 am »
При мен също ще има по-голяма аспектация.
В трети дом ще бъде. Опозиция нат слънце 5гр,тригон луна,марс 1гр  и венера 9гр орбис.Съвпад плутон У5ти .

Новолунието ми "донесе" ,секс в кола ;D

Ще видим пълнолунието в 9ти, какво ще сътвори :-[

« Отговор #56 -: Септември 27, 2012, 08:33:33 am »
На мен ми се пада във 11 дом. Планове някакви, приятелства, дано плановете се сбъднат.
ама си нямам аспекти :(

При мен просто зачести секса + предложение и за извънбрачен такъв (отхвърлено от моя страна);D Въпреки, че нямаше такива изгледи като си гледах картата :)
Да видим дали до пълнолунието ще ми се сбъдне едно желание за работа :rolleyes:

А, да донесе ми и смяна на щрангорете и разбиване на стени :-\ :-\

*

Lillie

• 30532
« Отговор #57 -: Септември 27, 2012, 09:34:08 am »

Новолунието ми "донесе" ,секс в кола ;D

Честито, Милки, откога го обсъждаме твоя бъдещ секс, най-сетне да се случи!  :P ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #58 -: Септември 27, 2012, 10:35:16 am »

Секс в самолет?  ;D

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #59 -: Септември 27, 2012, 10:56:34 am »

Секс в самолет?  ;D
Да не тръгнете на романтично пътешествие   :P
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх