Здравей Гост

Пълнолуние 30.09.2012год.

• 61 Отговора
  • 9279 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Re: Пълнолуние 30.09.2012год.
« Отговор #20 -: Септември 27, 2012, 09:23:27 pm »
При мен в 9ти.
Всичко ми е аспектирано в картата.
Но какви орбиси да гледам,все пак по теснички... :-\
Най-точните са BQ с венера в 10ти У4 и 11 и квадрат с юпитер в 6ти.

Объркала съм се нещо :-[
Значи,при мен ще е в 9ти дом,ще има много разходящи ,с голям орбис аспекти с планети.Но най-точните са квадрат с юпитер /интерсептиран стрелец / в 5ти,намиращ се в 6ти дом.И тригон с нептун У9ти,в 5ти дом.
Така.
Ще се виждам на 2ри октомври с една голяма,стара любов,който работи  в чужбина.Ще си идва тук за малко.
Нищо не изпитвам към него.Даже се чудя ,защо си направихме среща :-X
При положение ,че си имам сега нова тръпка,с която се чувствам добре :-[
Но няма как да му кажа,че отменям срещата,защото той ще идва в София специално заради мен.....
Това е едното ,което може да се случи по 9ти дом.

Другото е,с новата тръпка,да осъществим планответе си за ходене на хотел ;D

« Отговор #21 -: Септември 27, 2012, 11:31:23 pm »
Пълнолунието при мен е в точен съвпад с МП Венера/Марс и точна опозиция с нат.Плутон У5.Ако разширя леко орбиса-съвпад с МЦ и Юпитер У6,секстил с нат.Луна У1 в 7-ми,тригон с нат Нептун У9 в 5-ти и широк квадрат със Сатурн У7 в 12-ти.Май ще ми засегне цялата карта,като се има предвид и квадратурата на Уран и Плутон   ;D Тр.Марс в точен квадрат,а тр.Венера опозиция на нат.Марс У10 в 8-ми,а тр.Сатурн в сходящ съвпад с нат.Уран У8. Въпреки всичко очаквам нещо романтично със сексуален привкус  ;) Имате ли наблюдения лунациите в съвпад с МП носят ли събитийност?  :-[
« Последна редакция: Септември 28, 2012, 06:05:32 am от karizma »

*

Papy

• 4343
« Отговор #22 -: Септември 28, 2012, 08:45:57 am »
Ами, акрукс, ако нищо не ти се случи, окончателно ги зачерквам тия ...луния

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #23 -: Септември 28, 2012, 09:26:35 pm »
Видях друго важно нещо.
Пълнолунието ще е в съвпад със соларния ми АС.
Това как ви се вижда? :-\

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #24 -: Септември 28, 2012, 09:28:30 pm »
Соларният Асц е валиден за цяла година, няма отношение към една лунация.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #25 -: Септември 29, 2012, 07:30:16 am »
Соларният Асц е валиден за цяла година, няма отношение към една лунация.
Хм,интересно :-\
Все си мислех,че това ще е едно от тези т.нар. "отключвания".

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #26 -: Септември 29, 2012, 02:10:00 pm »
ГЛОБАЛНА ПРОГНОЗА (25.09-1.10.2012)
В описания период в космоса се реализира опасно пълнолуние, в което освен Слънцето и Луната участват с напрегнати влияния Уран и Плутон. То се реализира към 4-9 градус на кардиналните знаци Овен, Рак, Везни и Козирог и е една от най–опасните ситуации през годината. Хора и държави, които имат важни фактори в своите звездни карти в споменатите по-горе градуси трябва да бъдат особено внимателни, защото при такива конфигурации обикновено се слу
чват редица напрежения, катастрофи, престъпления, конфликти, военни действия, мащабни социални протести, революции, природни катаклизми. Не са изключени токови удари, пряко попадение на светкавици, повреди на електрически системи и електроцентрали (участието на Плутон изисква особено внимание към АЕЦ). Има вероятност от абсолютно изненадващи и шокови ситуации в личен и социален план или изключително резки движения на борсата.

Възможни са всякакъв вид опасности за живота и здравето на хората, особено ако тази конфигурация засяга по негативен начин личния хороскоп на човек. В такива ситуации е препоръчително да се избягват каквито и да е рисковани ситуации, конфликтни процеси, пътувания(особено с високотехнологични средства – самолети, скоростни влакове и др.). Участието в проблематични събития е добре да се отложи. Препоръчвам за по-прецизна оценка на личния хороскоп да се използва или приложението за айфон и айпад Astrology 2012, или да се направи консултация с астролог, който да оцени ситуацията адекватно.

Освен това, има и вероятност политически лидери да попаднат под сериозна опасност или да се проявят лидери, които стартират глобални проблеми. Като цяло тази конфигурация говори за много сериозни активни военни действия или за сериозни стратегически действия предхождащи военните процеси. Революционни ситуации не са изключени, както и всякакъв вид масово недоволство. За целта е препоръчително, ако управляващите са разумни, да предпазят населението от катастрофи, да усилят степента на готовност на отговорните служби и да взимат правилните и справедливите решения, за да успокоят народните маси.

Действието на тази конфигурация вече започва да се усеща(25-26.09), защото в световен план Япония и Китай са на прага война за няколко острова, а Иран обвини Израел и западните държави в двойни стандарти и несправедливо поведение, като ако Израел направи изпреварващ удар (без подкрепата на САЩ или с нея) ирански генерал изтъкна, че ще има сериозен отговор, водещ до трета световна война. В Испания и Гърция има ново сериозно социално недоволство от политическата система, която ерозира демокрацията поради намесата на финансовите институции. Ето защо ако се анализира контекста на тези събития е напълно възможно да се направи извода, че тези конфликтни точки по света могат да проявят особена активност по време на описаното опасно пълнолуние. Като цяло всички държави, които са под влиянието на Овен, Рак, Везни и Козирог трябва да обърнат специално внимание на описания период.

Отново изтъквам, че в такива ситуации духовно пробудените хора, имащи реална опитност с това, че колективната човешка мисъл може да смекчи и хармонизира глобалните процеси, могат да се организират и да насочат силите на молитвата, визуализацията и медитацията към вразумяване и омиротворяване на агресията в света. Всички ние можем да поискаме от Божията Любов, Мъдрост, Истина, Правда и Добродетел да внесат мир, хармония, честност, безкористност и доброта в хората и държавите. Ето защо, поддържайте в своето съзнание идеята: Христовият Дух огражда и пази индивида, близките му, България, цялото човечество и всички същества по лицето на Земята.

Това го е казал астролога Филип Филипов във фейсбук.

А аз да се тревожа ли като юпитер ми е на 6гр в козирог в 6ти дом? :(
А детето има меркурий на 8 гр в рак в 12 дом :unsure:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #27 -: Септември 29, 2012, 02:15:19 pm »
Всички имаме по нещо. Около мен е факт, че три деца се пребиха страховито последните два дни. Моят е под повишено наблюдение тези дни.

« Отговор #28 -: Септември 29, 2012, 02:20:23 pm »
в съседната тема за транзити писах, но тия дни толкова пъти му текна кръв на детето...за капак беше бутнато от колело ( 2 годишен е :()

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #29 -: Септември 29, 2012, 02:29:23 pm »
 :(И аз чух ,за приятелски деца,че са се наранили.
Много ми е тъжно и се моля и моля,да не се случи нещо :unsure:
Че мойто дете с АС рак,става като пощурял на пълнолуния.Снощи пак беше като развързан :lol:
Душичката.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #30 -: Септември 30, 2012, 08:53:15 am »
Mного съм нервна, това се случва. Не знам по 3/9 какво ще е, но в контакт с Меркурий, У5, синът ми е решил да ме подлуди (двойно водно, откачи тотално и се караме за всичко).  :'(

*

Uran

• 6041
« Отговор #31 -: Септември 30, 2012, 08:55:18 am »
Ооо, аз го "отработих"- вдигнах хубав скандал на любимия.
3-9 дом попада в моята карта, а в неговата- 6-12.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #32 -: Септември 30, 2012, 09:37:43 am »
Ооо, аз го "отработих"- вдигнах хубав скандал на любимия.
3-9 дом попада в моята карта, а в неговата- 6-12.
Истина! Сестра ми ей сега ми звънна по телефона, жестоко се скарали с нейния. Имат 14 год връзка, сега са пред раздяла след днес. Погледнах й картата, също по оста 3-9, но слънцето в момента й е върху съвпада Слънце/Венера/Меркурий. Много съм притеснена  :'( :'( :'(   Какви са решенията, взети на пълнолуние?  :'( :'( :'(

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #33 -: Септември 30, 2012, 11:00:28 am »
Ние скандала си го направихме преди 2 дни   ;D  юнашки при това.....
На него му е в 3/9 а при мен е на Асц и в опозе на Луната. От няколко дни имам  и главоболие, нещо което рядко ми се случва, без причина ми се повдига и други подобни гадости.
И сега си изкарвам напрежението със слугински занимания. :P
"Ако живота ти предложи лимон, направи си лимонада"

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #34 -: Септември 30, 2012, 11:22:11 am »
Виж колко много хора от форума ,с пълнолуние 3-9.
При мене обаче 9-3ти ;D
Новолунието ми беше 3-9,мина много добре.В началото аз създадох едно напрежение,след което сама оправих кашата,с един разговор. ;)

То в неделя на човек какво може да му се случи?  :-\
Аз чакам от понеделника нататък,да има събития.
В къщи нищо особено :-[ Освен проза ;D

« Отговор #35 -: Септември 30, 2012, 11:56:42 am »
А аз по оста 10/4 как да го отработя?С повече грижи към дома и семейството? :unsure:

« Отговор #36 -: Септември 30, 2012, 11:57:49 am »
Пълнолунието ще е на 7гр.23'овен.
При мен ще е по остта 8/2домове,квадратура Нептун и куинконси с Луна и Плутон.Пари ли ще има,друго ли ще има,не знам. :confuse3:

Продължават поканите с неприлични предложения. :haha: Сега ми е смешно,обаче търпението ми е на изчерпване. :-X

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #37 -: Септември 30, 2012, 12:29:12 pm »
Виж колко много хора от форума ,с пълнолуние 3-9.
При мене обаче 9-3ти ;D

Това не го схванах. Пълнолунието поставя двете планети една срещу друга, коя според теб е удебелената?  ;D На мен технически ми е в 2/8, но е в широк съвпад с планети на оста 3/9.
« Последна редакция: Септември 30, 2012, 12:35:34 pm от Ronia »

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #38 -: Септември 30, 2012, 12:53:21 pm »
При мен е в 4/10, хубав квадратец се заформи към АЦ / ДЦ и може би Луна,ако се отчита 3 гр. орбис.
От петък съм в състояние на абсолютно физическо безсилие,емоционални дисбаланси и страшен апетит. ;D
Това отчитам като събитийност.
Ако не полудявам,то съм тръгнала да се пробуждам,попаднах на темата" Признаци на пробуждането" в Мистиката..99% са ми налични в момента.. ;D ;D ;D

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #39 -: Септември 30, 2012, 01:24:10 pm »
При мен е в 1-ви дом в интерсептиран знак  :-\ Тригон към ЮЛВ  и секстил към СЛВ по оста 3 / 9.
Чувствам се тотално срината на това пълнолуние - емоционално и физически  :unsure: Имахме гости от чужбина, които си тръгнаха тази сутрин.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх