Благодаря! Звучи ми оптимистично, точно, както обичам!

Партньорът ми не е зад граница и нямаме нищо свързано в тази насока, нито сега, нито за следващата година... Обяснявах си девети дом с кандидатстването и приемането на голямата ми дъщеря във висше училище, тъй като аз направих основната и подготовка и бях силно заинтересована и участваща във всичко това. А след година и нещо ми предстои същото със синът ми и понеже отсега го обсъждаме си помислих, че този Уран в девети ме вмъква в сферата на висшето образование, макар и чрез децата ми, които както виждате / Юпитер в пети дом :blink:/ са много важни за мен! Да, имам трапчинки и казват, че съм готина, пък и аз си се харесвам / това ще е от Лъв - асцендент :blink:/ Транзитен Нептун в опозиция с Венера вече веднъж ми се случи, той е доста продължителен...сега ретрограден, после отново... Първият път не усетих нещо по - различно, освен някакви мъже, които се навъртяха... :blink: Живея в София, ако това е важно. За прекомерната чувствителност също съм наясно и работя върху себе си, поне сълзите вече не са толкова много, както преди години..