Тъй като от няколко години не поддържаме връзка, не знам дали към момента не работи. Но докато беше в България, нямаше стаж повече от половин година общо. След това, като излезе в чужбина да учи втора магистратура (паралелно заедно с тази в Бг), гледаше деца и чистеше малко на разни хора. Така че тя е не е вечната безработна и не е искала да бъде такава, но намираше начин да й е по-удобно. Например, приятелят й предложи да я издържа, докато следва в чужбина, за да може да се концентрира върху ученето, а една приятелка в България й даваше лекциите си за тукашната магистратура, на които тя отсъстваше, защото беше в чужбина.
Преди 2-3 години казваше, че не иска да се върне в България за нищо на света. Сега не знам как е положението при нея. Тя много ме използваше и аз се отдръпнах. Иначе не е лош човек - сърдечна, забавна, умна. Голям плюс за нея е, че умее да се нагажда добре към обстоятелствата, да е със силните на деня. Преди години се опита да пробие в младежката организация към една политическа партия, но не се получи, трябваше да избяга от тях в чужбина. Това беше една от причините за заминаването й, доколкото знам.