Добре че имам съфорумен събрат по Уран, че иначе женската злоба само към мен ще се лее

Егоцентризмът е психологическо понятие, не зодиакално... Сори, но пак с една книжка се опитваш да обясниш всичко... Ако все пак трябва да се свърже със зодии, то за мен ракът е егоцентрикът на хороскопът. Въпреки че е вероятно и най-неегоистичния... Но се съмнявам, че разбираш разликата между двете... Иначе щеше да знаеш, че те често са в обратно пропорционално отношение. Когато човек е егоцентрик, той трудно разбира мотивите на останалите, което го прави лош егоист. Егоиста обикновено трябва много добре да разбира мотивите на останалите за да може да ги използва. Егоиста на практика върти животът си около живота на останалите, макар да си мисли, че удовлетворява собственото си желание. Егоцентрикът е наобратно - мисли си че удовлетворява желанията на другите, но върти живота им около собствените си мотиви и желания.
Уран в 1-ви дом естествено е акцент върху личността, но не конкретно върху нейните желания спрямо другите. Точно защото другите са на заден план, това е апсект извън егоизма и егоцентризма. Егото съществува единствено като понятие спрямо другите. Ако няма други, няма и его. Трябва ли да напомням, че Уран все пак управлява Водолей. Ако приемаш независимите хора като егоцентрични и арогантни, хубаво... Само че не си измисляй обектнивни фактори, за да обясниш собствената си несигурност. Уран в 1-ви дом иска да е свободен, да си себе си, което е ПЪРВАТА предпоставка да си различен. Защото наистина всички сме различни като ядро, но повечето не са свободни...
Моят уран си има достъчно апсекти като съвпад с юпитер, но няма да те отегчавам с "посредствени примери" на нещастни групови планети...
Не те знам какво имаш предвид с дебелята леля... Дебелата леля най-вероятно има мъж който й изневерява, сигурно с кучката от долния етаж, която никой не харесва

... Ако толкоз искаш да развиваме съдбата на този персонаж... Въпреки че на мен лично ми е по-интересно как се е чувствала тая леля когато е била на 15, и е гледала как готините момчета са си падали по кучки... Защото дружолюбността на тая леля не се е появила току тъй, а е като червилото което си слага кучката... Иначе аз съм израстнал в 12 етажен блок, и всичкото това с дружелюбни лелки. И повечето от тях си бяха да ти кажа стопроцентови кучки. Защото естествено има жени които са кучки за мъжете, но повечето кучки са такива спрямо останалите жени. Трудно ще ме засрамиш че говоря за неща които другите правят и то без никакъв срам

...