Здравей Гост

Слава

• 23 Отговора
  • 3157 Прегледи
Re: Слава
« Отговор #20 -: Януари 10, 2013, 09:24:04 pm »
Mirabella, благодаря.
« Последна редакция: Януари 11, 2013, 03:38:11 am от Restless »
There's a little witch in every woman...

« Отговор #21 -: Януари 10, 2013, 10:00:09 pm »
Едно от тълкуванията на квадрат между светилата е, че средата, в която индивидът расте, може да не е особено подкрепяща към неговите стремежи. При теб аспектът е знаков, при мен е скрит квадрат (Луна и Слънце са в секстилни знаци), но и за мен са валидни същите неща от детството, които ти сподели за родителите си. Този квадрат може да бъде спирачка от гледна точка на неувереност в себе си, но може и да бъде двигател, като поставя човек в ситуации, в които той може да докаже на себе си, че е добър в дадена сфера. Човек има нужда да се докаже пред самия себе си. Това последното го споделям от личен опит.

Развивай талантите си, никога не е късно. Благодаря ти за обратната връзка и не се оказвай от стремежите си. За мен по-голяма загуба е човек да не опита, отколкото да опита и да не се получи. Пожелавам ти успех!

« Отговор #22 -: Януари 10, 2013, 10:14:48 pm »
И аз благодаря за вниманието...
There's a little witch in every woman...

*

Asol

• 4140
« Отговор #23 -: Януари 10, 2013, 10:36:50 pm »
За да си известен според мен трябва да имаш подходяща Луна, ако става въпрос за сферата на изкуството, в която голяма част от хората да се припознават. Луната в Козирог е сдържана, което до известна степен й пречи да е под светлините на прожекторите, но Слънцето в знака на своята екзалтация е в превес.
Известен не е задължително да кореспондира с талантлив, както и таланта не е предпоставка за слава в по-голям мащаб. Известността понякога не е самоцел, а следствие от някакъв развит талант. А това може да се постига и с лекота и с много усилия. Планетите в 10 може да са индикация за слава, но не е задължително - може просто това да е "запазената марка" на този човек и ако срещне подходящи условия да развие талантите си  в по-големи мащаби.

Както вече написа и Мирабела важното е да опитваш.