Здравей Гост

Транзити на сев.възел по АС,DC,MC,IC

• 15 Отговора
  • 6060 Прегледи
*

ANI

• *
  • 135
    • http://
« -: Март 01, 2006, 02:55:35 pm »
Не мога да намеря информация по въпроса ,а знам че не е маловажно.Ясно,че е голяма промяна в нещо си.

Питам защото  моят сев.възел транзитира по IC и прави пълен съвпад около 15 юни/тригон с Уран и секстил с Хирон/,на гаджето ми сев. му възел прави точно тогава съвпад с Асцедента му/тригон с Венера ,опозиция с Плутон и квадратура с MC/.Освен това по синастрия оста на IC  ми-риби съвпада с оста на AC му -овен

Звучи ми много катастрофално събитие <_< .Кофти са му аспектите. :( Ще се мре ли според вас???!!! :)  :unsure:  :ph34r:

Moже и да не е толкова зле защото по-това време тр. ми Слънце стои на Десцидента ми :lol:  :lol:  
« Последна редакция: Март 01, 2006, 03:35:04 pm от ANI »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1 -: Март 01, 2006, 03:58:28 pm »
Транзитите на възлите през радикални точки са важни /а също и аспектите им по прогресия, дирекция.../, но не мога да твърдя със сигурност доколко и дали ще са съпроводени с реално събитие. При всички положения, дори и да не бележат нови срещи и събития, те са своего рода индикация за нова опитност като свързват настоящето, бъдещето с кармичното ни минало...

Съвсем наскоро транзитният Северен възел ми мина през Слънцето /което е доста силно поставено и по знак, и по дом/ и... ами абсолютно нищо не се случи!  :blink:  По дирекция се сещам, че когато дир. Северен възел съвпадна с Асц ми, срещнах една любов... ама всъщност зависи коя от многото видове дирекции се използва  :rolleyes:  ;)

Та това исках да кажа, че никой няма да мре, нито пък изобщо преминаването на възлите е "гаранция", че предстои да се случи важно събитие.
Според скромното ми мнение, а и според повечето астролози Възлите, както и всеки друг транзитен аспект, не действат сами по себе си. Така че трябва да се търсят и други евентуални индикации.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

lin

• *
  • 96
« Отговор #2 -: Март 01, 2006, 04:02:22 pm »
Ти пък!
Да се мре...!?!  :D  :D  :D

Имам 2 живи примера пред себе си, които при тр. Сев. възел на Asc, започнаха ключова за живота си връзка.
Иде реч за кармични неща според мен.

Това мога да споделя  :)  

*

ANI

• *
  • 135
« Отговор #3 -: Март 01, 2006, 04:07:55 pm »
Благодаря,ще спя по-спокойно!Обаче идеята той да срещне по-голяма любов не ми допада. :D  :D  :D Нали до сега доказвах ,че ни е кармична срещата-съвпади южни възли с Венери и т.н. :D  

*

lin

• *
  • 96
« Отговор #4 -: Март 01, 2006, 04:17:20 pm »
Нека не те обърквам аз с моите скромни познания в синастрията и прочее.

Пак мое си впечатление е, че при синастрията кармичността се "обозначава" от Сатурн предимно и възлите. Кое от 2-те е по-силен индикатор - не знам. :ph34r:

Но тъй като не съм следила темите, в които сте го разисквали, няма да се намесвам. Не съм експерт и впечатленията ми са единствено от сравняването на множество карти на мои познати.

Цитат
Обаче идеята той да срещне по-голяма любов не ми допада.
Ха!
Имам същия казус и аз. Колко познато!
Ако ми позволиш един съвет - не го разнищвай това!
Дори и само за да кажем отново колко вярна e поговорката "Не си връзвай главата преди да те е заболяла!"
Аз дори си имам реален субект, който предположих, че е потенциален претендент за "голямата любов" на човека до мен.
Е, и???
Да взема да ги събера и да им обясня каква прекрасна синастрия имат и да се свършва, а?  :D  :D  :D
« Последна редакция: Март 01, 2006, 04:18:17 pm от lin »

*

ANI

• *
  • 135
« Отговор #5 -: Март 01, 2006, 04:45:53 pm »
"Да взема да ги събера и да им обясня каква прекрасна синастрия имат и да се свършва, а? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif"
Нека да си имат синастрията,а ти си имай връзка!Животът е пълен с пропуснати моменти и хора!!!!! :D  :D

А, и със Сатурн ще намерим кармична връзка тогава :lol:  :rolleyes:  

*

lin

• *
  • 96
« Отговор #6 -: Март 01, 2006, 05:14:42 pm »
Цитат
"Да взема да ги събера и да им обясня каква прекрасна синастрия имат и да се свършва, а? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif"
Нека да си имат синастрията,а ти си имай връзка!Животът е пълен с пропуснати моменти и хора!!!!! :D  :D

А, и със Сатурн ще намерим кармична връзка тогава :lol:  :rolleyes:
Ми да!  :D

Като за експеримента, се порових съвсем на посоки и попаднах на картата на един колега, с който синастрията ни е направо....  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:

А се познаваме от 4 години!
И ако ме питаш... не бих имала връзка с него  :ph34r:  

*

DDD

• *
  • 286
« Отговор #7 -: Март 01, 2006, 10:51:30 pm »
Цитат
Не мога да намеря информация по въпроса ,а знам че не е маловажно.Ясно,че е голяма промяна в нещо си.

Питам защото  моят сев.възел транзитира по IC и прави пълен съвпад около 15 юни/тригон с Уран и секстил с Хирон/,на гаджето ми сев. му възел прави точно тогава съвпад с Асцедента му/тригон с Венера ,опозиция с Плутон и квадратура с MC/.Освен това по синастрия оста на IC  ми-риби съвпада с оста на AC му -овен

Звучи ми много катастрофално събитие <_< .Кофти са му аспектите. :( Ще се мре ли според вас???!!! :)  :unsure:  :ph34r:

Moже и да не е толкова зле защото по-това време тр. ми Слънце стои на Десцидента ми :lol:  :lol:
звучи ми като : Той трябва да поеме инициативата в своите ръце и да се потопи в чувствата и дома ти))))

*

ANI

• *
  • 135
« Отговор #8 -: Март 02, 2006, 09:19:25 am »
Цитат
звучи ми като : Той трябва да поеме инициативата в своите ръце и да се потопи в чувствата и дома ти))))
Ааааа,че и Венера транзитира върху нат.Хирон, пак тогава.Мога ли изглупея толкова за 3 месеца?! :ph34r: Отиде ми хубавата връзчица!!!!!

DDD ако не го беше казал ти щях да се изсмея :lol:  :lol:  :lol:
« Последна редакция: Март 02, 2006, 10:53:48 am от ANI »

*

DDD

• *
  • 286
« Отговор #9 -: Март 02, 2006, 10:50:37 pm »
Цитат
Цитат
Ааааа,че и Венера транзитира върху нат.Хирон, пак тогава.Мога ли изглупея толкова за 3 месеца?! :ph34r: Отиде ми хубавата връзчица!!!!!

DDD ако не го беше казал ти щях да се изсмея :lol:  :lol:  :lol:
Защо да ти е отишла? Пък и не ми се вързвай много за лунните възли

*

edna

• **
  • 541
« Отговор #10 -: Март 06, 2006, 09:31:14 am »
Цитат

Съвсем наскоро транзитният Северен възел ми мина през Слънцето /което е доста силно поставено и по знак, и по дом/ и... ами абсолютно нищо не се случи!  :blink:  По дирекция се сещам, че когато дир. Северен възел съвпадна с Асц ми, срещнах една любов... ама всъщност зависи коя от многото видове дирекции се използва  :rolleyes:  ;)

Zabeliazala sam che vazela ne deistva tolkova pri savpad sas Slanceto nai-chetso nishto ne stava :) a vseki si kazva....-aaaaaaaaaaaaaa tuka shte stava neshto to tva si e celo Slance , seriozna rabota  ;)  I posle nackli  ;) nishto ne stava  :D po deistva s drugite lichni planeti, a shto e taka ne znam i az :))
Obshto vzeto vazlite ni sreshtat vse s hora koito sa mn. vajni za nas i nosiat simvolikata na domovete i znacite v koito se namirat v natala...Tak che ne znam shto pochtio vsichki gi svarzavt s lubovta  :D  

*

edna

• **
  • 541
« Отговор #11 -: Март 06, 2006, 09:37:52 am »
Цитат
Отиде ми хубавата връзчица!!!!!

Mi niama da otide , ako e hubava...spoko...Vijdala sam sinatsrii i kakvi li ne neshta da se sluchvat v horoskopite na dvama koito sa dvoiak puk sa si zaedno , nishto ne gi e razdelilo..Taka , che ako vrazkata e hubav i istisnka ne mi se viarva da se razpadne :)))

*

ANI

• *
  • 135
« Отговор #12 -: Март 06, 2006, 11:24:29 am »
Цитат
Защо да ти е отишла? Пък и не ми се вързвай много за лунните възли
Да не им се вързвам ама като виждам как ми действа Марс през Десцидента :lol: ,a възлите като,че ли повече ми въздействат.

*

ANI

• *
  • 135
« Отговор #13 -: Март 06, 2006, 11:33:35 am »
Цитат
Mi niama da otide , ako e hubava...spoko...Vijdala sam sinatsrii i kakvi li ne neshta da se sluchvat v horoskopite na dvama koito sa dvoiak puk sa si zaedno , nishto ne gi e razdelilo..Taka , che ako vrazkata e hubav i istisnka ne mi se viarva da se razpadne :)))
Имах предвид ,че връзката си ми харесва така и каквото и да е развитие с тези транзити по едно и също време и на двамата може да я развали.А синастрията ни си я бива иначе! :D  

*

ГостVili

« Отговор #14 -: Март 06, 2006, 02:30:36 pm »
Цитат

Положението му в 4 дом ще ти донесе много грижи около близките, дома или семейството ти, независимо от това дали го желаеш, и дали ти се нрави. Хирон дава двойнственост, което ще рече, че е възможно да се грижиш за два дома или двойни задължения, характера им ще е неочакван (Уран), а аспекта с Плутон ще донесе пълна претрансформация на отношенията или условията у дома. Възможно е да е предсказател за проблеми на член от семейството или майката в частност.

*

ANI

• *
  • 135
« Отговор #15 -: Март 06, 2006, 03:25:54 pm »
Цитат
Положението му в 4 дом ще ти донесе много грижи около близките, дома или семейството ти, независимо от това дали го желаеш, и дали ти се нрави. Хирон дава двойнственост, което ще рече, че е възможно да се грижиш за два дома или двойни задължения, характера им ще е неочакван (Уран), а аспекта с Плутон ще донесе пълна претрансформация на отношенията или условията у дома. Възможно е да е предсказател за проблеми на член от семейството или майката в частност.
Благодаря!Тъй като аспектите ми с Хирон и Уран все пак  не са лоши ще го приема като неочакван подарък -къща,апартамент. :D  :D  :D Негативните реакции вероятно ще са от неговите близки  <_<  :D .