Транзитите на възлите през радикални точки са важни /а също и аспектите им по прогресия, дирекция.../, но не мога да твърдя със сигурност доколко и дали ще са съпроводени с реално събитие. При всички положения, дори и да не бележат нови срещи и събития, те са своего рода индикация за нова опитност като свързват настоящето, бъдещето с кармичното ни минало...
Съвсем наскоро транзитният Северен възел ми мина през Слънцето /което е доста силно поставено и по знак, и по дом/ и... ами абсолютно нищо не се случи! :blink: По дирекция се сещам, че когато дир. Северен възел съвпадна с Асц ми, срещнах една любов... ама всъщност зависи коя от многото видове дирекции се използва :rolleyes:
Та това исках да кажа, че никой няма да мре, нито пък изобщо преминаването на възлите е "гаранция", че предстои да се случи важно събитие.
Според скромното ми мнение, а и според повечето астролози Възлите, както и всеки друг транзитен аспект, не действат сами по себе си. Така че трябва да се търсят и други евентуални индикации.