Здравей Гост

Транзит на Юпитер в Рак

• 19 Отговора
  • 3091 Прегледи
Транзит на Юпитер в Рак
« -: Януари 31, 2013, 06:28:46 pm »
в знак на своята екзалтация,честито на водните знаци
ще влезе на 26-06-2013
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Grace

• 2257
Re: Транзит на Юпитер в Рак
« Отговор #1 -: Януари 31, 2013, 08:34:20 pm »
за Юпитер в Рак - честито на всички при които е в екзалтация / и моя е там / Подкрепен от тригона на Сатурн, наистина, всички лични планети във водни знаци са си благословия :)

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #2 -: Януари 31, 2013, 09:52:52 pm »
След квдартурите със всичките ми планети в Дева, ще направил секстилчета към тях и ще се е трайно настанил в 12-ят ми дом, като за начало с квадрта към овнешката ми луна, управител на хороскопа.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3 -: Януари 31, 2013, 10:38:46 pm »
При мен, когато влезе в 12ти дом, ще направи опозиция с  наталния юпитер.
По-късно ще направи секстил венера,квадрат уран и т.н :blink:

*

Asol

• 4140
« Отговор #4 -: Февруари 01, 2013, 08:18:13 am »
Eдна по-интересна конфигурация, която ще се случи по времето на неговия транзит през зодиакалния знак Рак. Тя съвпада и с момента на точна опозиция между Плутон и Юпитер.
Дните около 20-23 април 2014 г., могат да бъдат по-важни особено за тези, които имат планети на 13,14-ия градус в кардиналните знаци.
« Последна редакция: Февруари 01, 2013, 08:28:49 am от Asol »

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #5 -: Февруари 01, 2013, 09:15:01 am »
Eдна по-интересна конфигурация, която ще се случи по времето на неговия транзит през зодиакалния знак Рак. Тя съвпада и с момента на точна опозиция между Плутон и Юпитер.
Дните около 20-23 април 2014 г., могат да бъдат по-важни особено за тези, които имат планети на 13,14-ия градус в кардиналните знаци.
Asol, имам на 13 градуса луна в Овен, да сме живи и здрави, ще кажа какво се случва, но преди това на 9 градуса Юпитер в Рак ще застане в опозиция на моя натален по оста 5-11. Предвид, че е добротворец, в какво се изразява този период. Юпитер е интерсептиран в 4ти дом. После на 13 градуса ще пусне тригон към натално слънце и квадрат към Луна.
« Последна редакция: Февруари 01, 2013, 09:20:53 am от ini »

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #6 -: Февруари 01, 2013, 11:59:17 am »
Аз имам хирон на 12 гр в овен и меркурий управител - 3ти дом на 15 гр овен :-\
Но чак сега видях,че говориш за 2014 година.Та се учудих,че плутон вече ще е на 14 гр козирог.Тогава,ще се е осъществил тригона между плутон и нат венера.

« Отговор #7 -: Февруари 01, 2013, 03:50:17 pm »
  И аз го чакам с нетърпение...Ще направи тригон с моите Слънце, Меркурий и Уран/където сега транзитира Сатурн/ и квадратури с Венера, Юпитер и Сатурн.Как мислите, в какво точно ще се проявят тези аспекти и пребиваването му в единадесети дом?
  Направи ми огромно впечатление, че преминаването му е придружено със Слънце и Лилит по това време и още стълпотворение на планети в Рак - Венера и Меркурий...Най-вероятно ще е от голямо значение за Раците, но в какво ще се изрази?

« Отговор #8 -: Февруари 01, 2013, 09:13:08 pm »
как го обичам транзита на юпитер в рак в моя 11 дом  в тригон към венера/луна/нептун, секстил марс/уран/плутон, още помня даровете му преди 12 години :blink:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #9 -: Февруари 01, 2013, 09:25:19 pm »
Покрай големия воден тригон, дето го имам, се надявам и аз да намажа.  :blink:

Общо взето, откакто Сатурн напусна вИзнитИ, се чувствам доста по-добре - изглежда, че тоя знак не ми се отразява добре  ;D, не е в Сатурн проблемът.

Да видим сега Юпитер в Рак какъв балон ще надуе - нещо по 4ти и 8ми ще да е.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #10 -: Февруари 01, 2013, 09:32:12 pm »
И аз го чакам с нетърпение, при Юпитеров възврат в Козирог се омъжих, да видим сега при опозицията, какво ще ми донесе  ;D Ще тригонира Плутон, Марс, Сатурн и АСЦ-та и ще образува секстили към Слънце, Луна, Венера. Надявам се на положителни събития по 4-ти, 9-ти, 10-ти домове.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #11 -: Февруари 02, 2013, 07:46:09 pm »
Юпитер ще транзитира през 9 дом, като ще опозиционира Марс (У6,7), Луна(съУ9), Нептун(У5). Преди време Лили ми беше коментирала нещо по картата и каза да си заостря вниманието при въпросния транзит, защото ще се окаже важен. Надявам се, че този транзит ще ми донесе и пътешествия зад граница.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #12 -: Февруари 02, 2013, 07:59:51 pm »
Притежателите на планети около 5-тия градус на водните знаци би трябвало да намажат от мунданния тригон Юпитер/Сатурн/Нептун. Too bad, че Юпитерът ми е едва на 10 градуса в Скорпион. ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #13 -: Февруари 02, 2013, 08:15:21 pm »
Притежателите на планети около 5-тия градус на водните знаци би трябвало да намажат от мунданния тригон Юпитер/Сатурн/Нептун.

На това се надявам, там са ми Луната и Марс (5-6 гр.). Тригонът помежду им е най-точният аспект в картата ми.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #14 -: Февруари 02, 2013, 10:11:27 pm »
Притежателите на планети около 5-тия градус на водните знаци би трябвало да намажат от мунданния тригон Юпитер/Сатурн/Нептун. Too bad, че Юпитерът ми е едва на 10 градуса в Скорпион. ;D
Единственото водно ми е,че имам слънце на 29гр риби ;D

Но забелязах,че имам дирекционни луна и марс точно на 5 гр в рак :-\

*

abroad

• 2187
« Отговор #15 -: Февруари 02, 2013, 10:13:56 pm »
ама за сметка на това много ти личи ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #16 -: Февруари 02, 2013, 10:15:54 pm »
Че?

*

Papy

• 4343
« Отговор #17 -: Февруари 02, 2013, 10:22:55 pm »

;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #18 -: Февруари 02, 2013, 10:32:55 pm »

;D

;D Ей тъй на, да се посмеем ;D

« Отговор #19 -: Февруари 03, 2013, 05:44:09 pm »
Притежателите на планети около 5-тия градус на водните знаци би трябвало да намажат от мунданния тригон Юпитер/Сатурн/Нептун.

На това се надявам, там са ми Луната и Марс (5-6 гр.). Тригонът помежду им е най-точният аспект в картата ми.

Чудесни новини за моята скорпи Луна. ;D
Когато навлезе в рак,тр.Юпитер ще образува опозиция с Нептуна,тригони с Луната и Плутон,секстил МЦ,тригон ИЦ,квадратури с Венера и нат.Юпитер.Транзитът ще е през 11 и 12домове.(в натала Юпитер-У5)