Здравейте, включвам се и аз. Изчетох всичко до тук, интересно ми е,че мисля като Стреличка, дори скоро в скайпа писах на 1 мацка,че когато съм безсилна с такъв тип хора и аз ги "отразявам". Е,това е малко по плутон, ама меркурий като не помага..А и нали въпросната персона има марс съвпад със слънце, малко плутон няма да й се отрази зле...Това в кръга на майтапа. :PИмала съм сходни ситуации, не съм конфликтна и затова с времето разбрах, че не трябва да се подминават тези неща, а да се говори, действа.
Някои хора ги е страх да си "чуят" мислите и постоянно нещо около тях трябва да бръмчи. Вкъщи така беше с ТВ-то, купих си тапи-силиконови/не изолират добре/, имах да пиша много. 2-3 сутрини си мислех колко е омразен този телевизор-и той се повреди.,близките ме обвиниха във вещерство

. Но просто кинетичната енергия на силната емоция-гняв е свършила работа, или просто му е дошло времето. В крайна сметка стигнахме до справедлив за всички компромис. После се замислих, че заради това- да съм мила и добра колко време съм търпяла кофти отношения и на работа , а всъщност отровата е навлязла дълбоко в мен и трябваше да се самонаговарям, че не е толкова зле на входа на учреждението всеки божи ден. Нямах си мои лични граници, неприкосновена територия. Докато тази година като марс ми наквадрати слънцето реших че ще покажа,когато е нужно и другата страна. И се получи. От изречения като-"умният отстъпва" си патя цял живот. Понякога трябва човек да се облещи, особено на агресивната простотия.
И как ще доработваш в къщи, ако се повтарят такива ситуации, значи имаш проблем с твоите граници. Пък и не е проява на лично отношение, ако първо кажеш в прав текст на жената,че ти пречи и я предупредиш, че ще се обърнеш към началството и после го направиш. Защото трябва да имаш условия за работа, да не говорим,че имаше някакви правилници за вътрешния ред, инструктажи на които се подписваш, които включват и тази точка-за подходящите работни условия.