Здравей Гост

Мунданна астрология и прогнози

• 179 Отговора
  • 24606 Прегледи
Re: Мунданна астрология и прогнози
« Отговор #40 -: Февруари 20, 2013, 11:56:59 am »
Благодаря за съветите да си отворя очите, но все още не съм развила способността да пиша със затворени, както и да чета!
И не ме настъпвайте с опит да ме смачкате или да се опитате да ме убедите в правотата си!

Уважавам чуждото мнение, но не повече от своето собствено :ariess:

И не ме съветвайте мен, какво да правя и какво не - имам си цели, които си следвам! Времето, което отделихте, за да ми обърнете внимание го отделете за себе си и помислете за собствения си живот, нали проблемът на съвременния човек е в липса на време?!

Край :blink:

Grace, благодаря за подкрепата! Живот и здраве през 2017г. може да направим коалиция с теб  :blink: ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #41 -: Февруари 20, 2013, 11:58:15 am »
Лошото в цялата ситуация е, че нямаме избор - няма читави кандидати за следващо управление.

За съжаление ще се съглася с теб. Едни ни ограбваха, сега ще дойдат други - колелото се завъртя.
ти си гледай твоята родина и престани да се обаждаш като на барабан палката

Ще се обаждам където и когато поискам. Пречат ли ви обажданията ми?

Според теб кои са по-читавите кандидати в момента?

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #42 -: Февруари 20, 2013, 12:02:07 pm »
Прокрадват се червени бабички м/у редиците ни  :P

Този спор е безмислен-никой от нас не знае истината и няма нужда от лични нападки

Няма алтернатива-това е единственото, с което съм съгласна
И 2 оставки да подаде, аз лично за доган например няма да гласувам

*

Lillie

• 30532
« Отговор #43 -: Февруари 20, 2013, 12:06:55 pm »

От цялата тая сган да се чудиш кой да избереш.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #44 -: Февруари 20, 2013, 12:10:40 pm »

От цялата тая сган да се чудиш кой да избереш.

Sofia airport  :rolleyes:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Veselin

• 2737
« Отговор #45 -: Февруари 20, 2013, 12:11:19 pm »
Сега пък казват, Дянков оставал финансов министър,не му били приели оставката. Спретнаха ни пак поредния  театър.  :angry:

*

Papy

• 4343
« Отговор #46 -: Февруари 20, 2013, 12:16:59 pm »
Сега пък казват, Дянков оставал финансов министър,не му били приели оставката. Спретнаха ни пак поредния  театър.  :angry:

Като ме цитираш, слагай, моля те, "цитат" :)

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3946.msg299359.html#msg299359

*

Veselin

• 2737
« Отговор #47 -: Февруари 20, 2013, 12:20:14 pm »
Не,нямах теб предвид, даже някак си бях подминал това мнение.   :-[
Казах "казват", защото по новините казаха така. Моя грешка, не се изразих добре.
Иначе, нямам нищо против никого, дори когато сме на различни мнения.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #48 -: Февруари 20, 2013, 12:56:15 pm »
Цирк балкански. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #49 -: Февруари 20, 2013, 05:51:08 pm »
основната грешка на управляващите е,че остави поколението с плутон в скорпион без реализация и без работа и сега ги виждаме на улицата :'(
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #50 -: Февруари 20, 2013, 07:29:06 pm »
Вижда се една групичка от партийно обслужващи лумпени, чиято единствена цел е да насаждат омраза в хората и да опорочат протеста и правото ни на гражданска позиция.
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

Lillie

• 30532
« Отговор #51 -: Февруари 20, 2013, 07:43:41 pm »
Вижда се една групичка от партийно обслужващи лумпени, чиято единствена цел е да насаждат омраза в хората и да опорочат протеста и правото ни на гражданска позиция.

Още миналата седмица в града забелязах безцелно шляещи се по главните улици (близо до Общината) индивиди със съмнителен вид, от тях направо лъхаше агресия, на протестът още не беше започнал.

Имаше трима лумпени с вид на мизерници, които се придвижваха по тротоара доста предизвикателно, не даваха възможност човек да се размине с тях. Опитах се да ги заобиколя, защото бързах, единият идиот ми подсече пътя, сякаш наистина го правеха нарочно. После влязоха в една масово посещавана бирария.

Протестът трябваше да бъде мирен, но вероятно е имало интерес да бъдат намесени групички с вид на улични хулигани и да се приобщят към протестиращите, да се смесят с тълпата, за да се създадат условия за гражданско неподчинение.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #52 -: Февруари 20, 2013, 07:49:32 pm »
Интересът си го интерпретирам като явен ход за дестабилизиране и разцепление на хората с цел, те да не излезнат с една единна позиция.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #53 -: Февруари 20, 2013, 08:09:30 pm »
А наистина ли народът има единна позиция? Дотук единственото единно е това, че всички искат по-добър живот.

Наивно е да се мисли, че като с магическа пръчица след назначаване на ново правителство ще се решат от раз всички социални проблеми, влачени в продължение на повече от 20 години.

При условие, че има замразяване и дори свиване на доходите, как управляващите може да очакват при прогресивно нарастващи цени на стоки и услуги от първа необходимост народът да аплодира тяхната социална и икономическа политика?

Но засега нито има възможност за осезаемо увеличение на доходите, нито за европейски стандарт в тази окрадена държава. Това, което биха могли да направят управляващите към този момент, са ефективни структурни реформи. Изглежда, че нещо в цялата система /политическа и социална/ не работи. И да има излишък в бюджета, парите пак незнайно къде потъват... Дори да се индексират пенсиите и заплатите на по-нископлатените служители в бюджетната сфера, никой не може да накара частника да плаща като в Европа, когато очевидно стандартът не го позволява.

Чудя се как може да се краде в такива огромни размери, пък държавата да не е фалирала все още? Сигурно защото обикновеният българин си отваря полупразния джоб и продължава да плаща (данъци, осигуровки и т.н.) - за всички онези, чиято вечеря в ресторант струва колкото една средномесечна заплата в провинцията.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #54 -: Февруари 20, 2013, 08:20:03 pm »
Свръх агресията на 20 г. младежи аз това видях последните 2 дни на протестите.

Добре организирана постановка с протестите на народа от опозицията, като знаеха, че г-н Борисов няма до понесе народът да бъде на улиците!

И наивността, че всеки втори може да управлява, защото всеки мечтае за власт и пари!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #55 -: Февруари 20, 2013, 08:23:19 pm »
И наивността, че всеки втори може да управлява, защото всеки мечтае за власт и пари!

Това е заложено в манталитета на българина - всеки иска да е шеф, а когато му опре ножът до гърлото да поеме съответната отговорност (освен да взема шефска заплата), си плюе на петите.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #56 -: Февруари 20, 2013, 08:28:59 pm »
Тц, всеки иска големи заплати и пенсии и ще си кротува мирно и тихо без да му дреме реално какво се прави в неговата мила родина, кой я управлява и взима решенията. Малко ми звучи като гръцка работа - ядоха,пиха и се веселиха и после "как ще върнем заемите" .

*

abroad

• 2187
« Отговор #57 -: Февруари 20, 2013, 08:30:07 pm »
основната грешка на управляващите е,че остави поколението с плутон в скорпион без реализация и без работа и сега ги виждаме на улицата :'(

общо взето важните неща са прости - та, не се създаде климат за развитие на икономиката
но за тая цел задължително (не достатъчно, но задължително) условие умните да са мнозинство в управляващия кръг
важно е също така да не бъркаме умен с хитър

по повод Плутон в Скорпион, извън общия случай на неработеща икономика, по мои преки наблюдения тези които могат и искат да работят напуснаха страната, остана много малка (наистина малка) част дето да е отговорна, да може и да иска - тъжна работа, в този контекст причините се крият в едно по-друго

« Отговор #58 -: Февруари 20, 2013, 08:36:29 pm »
Да, права си Лили!

Българинът никога не е доволен. А сега е тотално зомбиран, слуша озверели политици, които именно докараха България до тук за 20 г. управление, а са против Бойко Борисов, който управлява 3 г. и половина. Това го могат хора само с ретро амнезия!

А всички българи, които са в чужбина, защото винаги като се махнат оттук им става много жал и се имат за много умни и дават съвети масово подкрепят мишката Кунева.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #59 -: Февруари 20, 2013, 08:37:33 pm »
Малко ми звучи като гръцка работа - ядоха,пиха и се веселиха и после "как ще върнем заемите" .

А в САЩ не е ли същото - "страната на неограничените възможности"? Като имат толкова развита икономика, що държавата им е фалирала (живот на кредит)? Много са факторите, които трябва да се вземат под внимание, аз лично не се наемам, не съм анализатор. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.