Здравей Гост

Мунданна астрология и прогнози

• 179 Отговора
  • 24626 Прегледи
*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Re: Мунданна астрология и прогнози
« Отговор #120 -: Февруари 24, 2013, 11:09:56 am »

Ахаа, а догодина април когато квадратурата уран плутон се задейства и от тр. юпитер в рак...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #121 -: Февруари 24, 2013, 11:17:15 am »

Ахаа, а догодина април когато квадратурата уран плутон се задейства и от тр. юпитер в рак...

Юпитер е балон. Той не е основен фактор за мен при предсказанията. Не,че подценявам ролята му... :blink:,но той е онова..,което разширява ...,което размива...мащабира....

В  картата на Инаугурацията на Правителството....в картата на ББ...в картата на България...в картата на сваляне на правителството на ББ....акцента е Плутон...,Уран...нодална ос.
Събития могат да се прогнозират само тогава...,когато са проверени няколко карти.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #122 -: Февруари 24, 2013, 03:10:24 pm »
Въртях много карти...докато взема решение да го напиша. И понеже обещах да се обоснова астрологично...използвам поста ти , още повече , че мислиш като мен...за да направя коментара си...Предполагам не възразяваш... ;)
Нодалната ос на ББ е 10* в знака Везни- Овен.
Тук в/у ЮЛВ ще застане Транзитния Уран.
По същото време Транзитния Плутон прави точна квадратура за дълъг период от време....към нодалната ос....Следва реверс на възлите .....
В картата на България Плутон е на АСЦ в опозиция със Сатурн. Нодалната ос на ББ е в точна квадратура със АСЦ/ДСЦ и Сатурн...
Марая, много хора в България имат нодална ос в знаци и градуси като на ББ, всички ли ще бъдат осъдени по твоята логика?

Не всеки обаче ги има в домовете в които попадат тези на Бойко...

Знаеш ли...от вчера си мисля,че  всеки един държавник има много общо с картата на България.... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #123 -: Февруари 24, 2013, 04:04:24 pm »
В тази връзка си мислех, че може да видим и на Плевнелиев картата, той сега е на топа на устата. Търс я из форума, но не намирам, данните са 14 май 1964  Гоце Делчев

*

Марая

• 28287
« Отговор #124 -: Февруари 24, 2013, 04:33:15 pm »
В тази връзка си мислех, че може да видим и на Плевнелиев картата, той сега е на топа на устата. Търс я из форума, но не намирам, данните са 14 май 1964  Гоце Делчев

В другия форум я имам...Но съм в скайп...и не ми се ходи да търся.. ;DМай с главни букви съм писала астролог лие бъдещия президент. Ако  не те мързи...я копни от там.Часа е верен...

Май и президент няма да има както е тръгнало..... :o

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #125 -: Февруари 24, 2013, 05:00:05 pm »
намелих темата, но я няма там :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #126 -: Февруари 24, 2013, 05:01:36 pm »
намелих темата, но я няма там :-\

Дай линк

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар

*

Марая

• 28287

*

Марая

• 28287
« Отговор #129 -: Февруари 24, 2013, 05:29:49 pm »
а часът на раждане сигурен ли е, защото според мен не му подхожда Луна в близнаци- хората с такава Луна са доста обиграни в приказките, по-вероятно е да е с Луна в рак и двата му брака, най-вече втория с три деца говори за вътрешната му нужда от голямо семейство, от домашен уют. Виждате, че не се премести да живее в резиденцията, а предпочете собствения дом.

Часа е сигурен.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #130 -: Февруари 25, 2013, 10:57:42 am »
с Плевнелиев имам кармична връзка ;D нодалната ми ос е върху неговата ИЦ- МЦ - шегичка

Две затъмнения му предстоят по тази ос - тази есен и догодина пролетта.

Освен това момента за него никак не е подходящ за публичност и не мисля, че сега има чисто психическата сила да се справи.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #132 -: Февруари 25, 2013, 02:20:41 pm »
Отчитай че управителят на асцедент е в квадрат с него. Има голямо значение - казвам го защото имам близки с асц в лъв и слънцето в квадрат с асцедента модифицира типичните черти на лъвския асцедент

*

Lillie

• 30532
« Отговор #133 -: Февруари 25, 2013, 02:27:51 pm »
Часа е сигурен.
ЧасЪт ако е сигурен то АСЦ в лъв не ми се вижда подходящ за него- нито като маниер на поведение, нито като външност

Не знам, но мижитурка ми се струва, поне като излъчване. Не съм го наблюдавала продължително като стил на поведение и маниери дали има нещо лъвско. Но Пушйа на Асцендента не е като Магха, последната под влияние на Регулус, а Пушйа се управлява от Луна и Сатурн - тук и Луната се "държи" доста по-различно в сравнение с другите две "лъвски" накшатри (Ашлеша и Магха), няма го широкия лъвски замах, по-премерени са и по-сервилни. Но управляващото й божество е Брихаспати (Юпитер), с това е свързана и преобладаващо благоприятната й природа. Също така се отличава с изявено умение да агитира и да убеждава в правотата си или в някоя идея, кауза.

« Последна редакция: Февруари 25, 2013, 02:34:01 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #134 -: Февруари 25, 2013, 02:34:56 pm »
Часа е сигурен.
ЧасЪт ако е сигурен то АСЦ в лъв не ми се вижда подходящ за него- нито като маниер на поведение, нито като външност

Божее,
Не си ли срещала  лъвове с миши опашки? ;D

Според мен това няма значение. Защото всеки от нас има различна представа за блясък...,широта...размах...Въпрос на начин на живот..,възприятия. Субективен фактор.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #135 -: Февруари 25, 2013, 02:36:59 pm »
Също така за тази накшатра се споменава, че се стараят да заобикалят конфликтни ситуации, в резултат на което на някой могат да се сторят хлъзгави и двулични.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #136 -: Февруари 25, 2013, 03:55:23 pm »

Божее,
Не си ли срещала  лъвове с миши опашки? ;D

Според мен това няма значение. Защото всеки от нас има различна представа за блясък...,широта...размах...Въпрос на начин на живот..,възприятия. Субективен фактор.
Не съм Господ, Марайке, че да се обръщаш така към мен, не ме бъркай с Боко  ;D ;D
 срещала съм разбира се лъвове със заешко сърце, но това засяга предимно темперамента им, в случая при всички с лъвски АСЦ, които познавам, по очите им личи знака на ац-то, в неговия поглед намирам вода, а не хищен лъв

Такива лъвове познавам...,че не е истина. В това число и двама клошари - ловове. И нищо...лъФско. А погледа не е от АСЦ-то.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #137 -: Февруари 25, 2013, 03:59:00 pm »
Вижте и Искра Фидосова - съвпад на Слънце и Венера в края на Лъв, близо до кралската звезда Регулус.  ;D

Кралски са само килограмите, сигурно е от квадрата с Юпитер с лъФските планетки.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #138 -: Февруари 25, 2013, 04:04:38 pm »
Вижте и Искра Фидосова - съвпад на Слънце и Венера в края на Лъв, близо до кралската звезда Регулус.  ;D

Кралски са само килограмите, сигурно е от квадрата с Юпитер с лъФските планетки.  ;D

:rolf:

Нямам и часа...Иначе къде и  е Юпитера? :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #139 -: Февруари 25, 2013, 04:08:16 pm »
Родена е на 22 август 1971 в Лом, но няма час.

Мисля, че в Скорпион беше Юпитер.

Съвпад Слънце/Венера в Лъв, Луна в Дева. От любопитство погледнах в ефемеридите...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.