Здравей Гост

Прогресиите работещи и не работещи

• 72 Отговора
  • 10780 Прегледи
*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Re: Прогресиите работещи и не работещи
« Отговор #20 -: Февруари 15, 2013, 03:39:18 pm »
Ти ме замисли, Марая... значи аспекта на марс става точен миналата есен - новолунието е в опозиция на съвпада пр. марс/слънце и квадрат с луната. Сега март има новолуние в съвпад (пак точен) със съвпада пр. марс/слънце и пак квадрат с луната. Каква би била разликата?

*

Yaya

• 2265
« Отговор #21 -: Февруари 15, 2013, 03:43:28 pm »
Работеща - прогресивно новолуние ми донесе брак и развод на К7.
Неработеща - съвпад на прогресивна и дирекционна Венера в 8 дом. Нищо по аналогиите на Венера и дома.

Лунации имаше ли?

Брак по Лунно, след 15 дни върху мое Слънце слънчево и раздяла при точно пр новолуние 6 мес по-късно.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #22 -: Февруари 15, 2013, 03:43:41 pm »
Ти ме замисли, Марая... значи аспекта на марс става точен миналата есен - новолунието е в опозиция на съвпада пр. марс/слънце и квадрат с луната. Сега март има новолуние в съвпад (пак точен) със съвпада пр. марс/слънце и пак квадрат с луната. Каква би била разликата?

Бих искала да видя картата...При всички положения ще има събитие. :blink:
Прогресия РАБОТЕЩА без Лунация няма... :blink: Опит и изследване на много карти.
От друга страна ОГРОМНОТО ЗНАЧЕНИЕ , което придаваме на транзитите е излишно....Без прогресия и дирекции СЪБИТИЯ НЯМА....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Yaya

• 2265
« Отговор #23 -: Февруари 15, 2013, 03:50:57 pm »
Марая, ти сега ме накара да се разровя. Предстоят ми 2г лунации по оста 1/7, а през 2015 ще имам отново слънчево над натално Слънце. Дали пък няма да родя тогава второ? ;D

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #24 -: Февруари 15, 2013, 03:51:17 pm »
Ами качвам натал с прогресии и отделно натал с транзити, щото от астрото няма как едновременно за да се види лунацията. За да не качвам карта от лунацията от миналата есен, когато се активира аспекта, тогава новолунието беше в 21 дева
« Последна редакция: Февруари 19, 2013, 12:09:43 pm от sladurkata »

*

Марая

• 28287
« Отговор #25 -: Февруари 15, 2013, 03:59:36 pm »
Марая, ти сега ме накара да се разровя. Предстоят ми 2г лунации по оста 1/7, а през 2015 ще имам отново слънчево над натално Слънце. Дали пък няма да родя тогава второ? ;D

За дете не знам...,но за партньор би могло да се предположи....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #26 -: Февруари 15, 2013, 04:02:15 pm »
Ами качвам натал с прогресии и отделно натал с транзити, щото от астрото няма как едновременно за да се види лунацията. За да не качвам карта от лунацията от миналата есен, когато се активира аспекта, тогава новолунието беше в 21 дева

Операция ...планирана!
Възможна е и бременност. Мисля, че ще има нещо...,което ще се отрази в положителна посока на финансите ти.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #27 -: Февруари 15, 2013, 04:14:30 pm »
Мда, операцията може би ще е точно март за диагнозата, която беше поставена при предишната лунация. Бременност няма как щото доктора забрани разни работи :-[ не че има и с кого де ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #28 -: Февруари 15, 2013, 04:24:04 pm »
Мда, операцията може би ще е точно март за диагнозата, която беше поставена при предишната лунация. Бременност няма как щото доктора забрани разни работи :-[ не че има и с кого де ;D

Има и още нещо...Засегнатите домове са 1-ви , 9-ти и 8-ми...Решението ще дойде от 4-ти.

Не мисля, обаче , че това е точната диагноза... :rolleyes:

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #29 -: Февруари 15, 2013, 04:27:39 pm »
Ами потвърдена е от 3ма доктори, няколко изследвания в различни лаборатории. Ако не е това може ли да е по-лошия вариант?

*

Марая

• 28287
« Отговор #30 -: Февруари 15, 2013, 04:32:11 pm »
Ами потвърдена е от 3ма доктори, няколко изследвания в различни лаборатории. Ако не е това може ли да е по-лошия вариант?

В прогресията е замесен Нептун. Знаеш какво значи.
Според мен НЕ..НЕ МОЖЕ ДА Е ПО-ЛОШАТА...Следващите прогресии не говорят за това. Провери си лунациите до края на годината!
За всичко в този живот е отговорна Луната....

Привършвам книгата си и в скоро време ще кача малко материал за Луната...неписан до сега... :blink:

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #31 -: Февруари 15, 2013, 04:40:03 pm »
Бе някои хора се гътват при прогресивно новолуние, Марая  :-\

*

Yaya

• 2265
« Отговор #32 -: Февруари 15, 2013, 04:46:41 pm »
Няма да мислиш така, сладурката! Повтаряй си "Всеки ден, във всяко едно отношение, нещата стават все по-добре и по-добре". Като мантра. Мрънкаш си под носа, докато не влезе в главата.

А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
« Отговор #33 -: Февруари 15, 2013, 05:42:56 pm »
Бе някои хора се гътват при прогресивно новолуние, Марая  :-\

Oще не съм.... ;D

Но е различно от  стара луна.... :P

« Отговор #34 -: Февруари 15, 2013, 09:06:02 pm »
sladurkata, У6/Сатурн :tri: Нептун, отделно имаш Слънце и Мерк в 8-ми в риби - пробвала ли си алтернативно лечение?
Че на тези днешните лекари абсолютна вяра не може да се има...

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #35 -: Февруари 16, 2013, 09:46:51 am »
Благодаря ви за насърчителните думи, момичета. Не се касае в точния симсъл за заболяване, а за предраково образувание, което няма как да се лекува с нетрадиционни методи. Чисто и просто трябва да се махне оперативно.

А за умирането на пр. новолуние - Стив Джобс например. Но пр. новолуние беше в тежък аспект със сатурн доколкото помня като гледах картата.

*

Uran

• 6041
« Отговор #36 -: Февруари 16, 2013, 11:03:09 am »
Ей, девойки, недейте така! Аз имах скоро прог. новолуние в 9 дом. Не ми се умира- имам ангажименти към деца все още.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #37 -: Февруари 16, 2013, 12:44:28 pm »
Прощавайте, ама аз не разбрах кой каза, че се мре при прогресивно новолуние? или пълнолуние? Всички сме го преживели, някои и по 2 пъти. защо да се умира? Ми то тези със слънце в 4/8 или 6/12 какво да кажат? Ще полудеят само от мисълта за транзитна лунация при прогресовната лунация, като ни четат....

А Шопенхауер

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #38 -: Февруари 16, 2013, 01:47:30 pm »
Е не съм казала, че винаги се умира. Но често хората умират при възврат на планета или при някакъв прогресивен цикъл. Ето дадох пример за Стив Джобс по-горе.

А тук помня сме го коментирали

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,2348.msg268209.html#msg268209

Освен това аз съм преживяла пр. новолуние в 8-ми дом като по това време транзитните плутон и сатурн се мотаха около ИЦ - та жива съм все още.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #39 -: Февруари 16, 2013, 01:57:54 pm »
Прогресивно новолуние ми се случи на 21-годишна вързаст - в 29 гр. Овен, съвсем в края на 5 дом, по към 6ти.
Наистина беляза нов етап в живота - завърших образование по първата си специалност, активно търсех работа, бях изправена пред трудни обстоятелства лице в лице... Тогава започнах първата си сериозна работа, новолунието беляза момента на навлизане в "реалния живот", отвъд безгрижното студентство. Не съм умряла, но беше много тежко, живот на ръба. На 21-22 г. вече трябваше да издържам семейство, макар и непълно.

Догодина ми предстои прогресивно пълнолуние в Скорпион/Телец, ще видим къде ще кулминира.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.