Здравей Гост

Край на мутрите

• 266 Отговора
  • 42383 Прегледи
*

rat

• 13
Re: Край на мутрите
« Отговор #180 -: Февруари 23, 2013, 01:28:48 pm »
 ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #181 -: Февруари 23, 2013, 01:48:49 pm »
даааа, много са весели картинките, но това са само пионките, липсват тези, които плащат и дърпат конците, ама смее ли някой да ги изтипоса в колаж недосегаемите

Заговори се за руска следа... Да не би да са Те (двуглавия орел)?  ;D

Ха добър ден!
Това шибано Белене, което е касичка от 1986г та досега???!!!
Ами другите безумия??

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #182 -: Февруари 23, 2013, 01:55:33 pm »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #183 -: Февруари 23, 2013, 01:59:15 pm »
Заговори се за руска следа... Да не би да са Те (двуглавия орел)?  ;D

Ха добър ден!
Това шибано Белене, което е касичка от 1986г та досега???!!!
Ами другите безумия??

Аз съм много неориентирана значи  ;D, а и не следя политиката оттатък.

Не че тукашната ми е интересна, но щеш не щеш те касае.  :-X

От техните клоуни само Жириновски ми е забавен, дори си кръстих едното коте в негова чест - Жирик.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #184 -: Февруари 23, 2013, 04:10:30 pm »

*

Veselin

• 2737
« Отговор #185 -: Февруари 23, 2013, 04:21:08 pm »
Не, откъде накъде пък Слави...  :-\
Това е от предаването "Деконструкция" на Петър Волгин по радио Хоризонт. Сериозно предаване е.  А коментаторът се казва Божан Петров и въпреки, че много често осмива случващото се доста иронично, според мен е много добър.
Ето още нещо от днешното предаване, този път на Калина Андролова:
ftp://adminbnr.dev.bsh.bg/Horizont/Dekonstruktzia/2013/23.02%20Kalina.mp3

*

Lillie

• 30532
« Отговор #186 -: Февруари 23, 2013, 04:42:53 pm »
честно казано не съм оптимист по отношение на нашата държава, че ще стане някога "земен рай", макар че много ми се иска- моята младост като отиде в грижи и неволи за едното оцеляване, то поне децата и внуците след време да живеят по-добре

Не само твоята, Акрукс, нашето поколение също бе съсипано в борбата за едното оцеляване.
И сега, на по 35-36 години, когато се предполага, че трябва да си стъпил на краката и да си направил някаква кариера/създал семейство, работиш за да не потънеш съвсем... В един момент, като останеш без работа и абсолютно сам, помощ няма да дойде отникъде, ако не ти се подаде някаква спасителна сламка свише.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #187 -: Февруари 23, 2013, 09:51:21 pm »

Тези всичките са ми ЛЮБИМИ! :rolf: :rolf: :rolf:

ВИНАГИ СЪМ ЗНАЕЛА , ЧЕ ....

http://www.youtube.com/watch?v=Xl7SeWfbwws

:rolf: :haha:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #188 -: Февруари 24, 2013, 04:23:11 pm »
Кой премиер е изпращан така?! Другите само могат да мечтаят.

Гражданското общество на мишката Кунева ли? Дето погреба 4-те блока на АЕЦ и докара НЕК до фалит!!!
Брани си страницата във ФБ като някакъв звяр и блокира всички, които пишат против нея или по-точно всички, които казват истината!

И НИТО ЕДИН СЛЕД ЖАН ВИДЕНОВ НЕ Е ПРЕДИЗВИКАЛ ПОДОБЕН НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ! СТРАХА КЪМ МУТРИТЕ Е ПРЕОДОЛЯН...ТОВА Е САМО НАЧАЛОТО!

http://www.youtube.com/watch?v=-MRti4r_Og0

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #189 -: Февруари 24, 2013, 04:45:34 pm »
И НИТО ЕДИН СЛЕД ЖАН ВИДЕНОВ НЕ Е ПРЕДИЗВИКАЛ ПОДОБЕН НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ! СТРАХА КЪМ МУТРИТЕ Е ПРЕОДОЛЯН...ТОВА Е САМО НАЧАЛОТО!
Да, а какъв беше крайния резултат от протеста тогава- демагогът Костов! Ако и след сегашните протести ще берем подобни плодове, а то едва ли друго ни чака, ще е просто поредното изпускане на парата от казана България.
Така са се оплели всички като свински черва, че дори старите муцуни да изчезнат от сцената, то техни марионетки ще бъдат внедрени, а народа пак ще духа таратора, но не с кисело мляко, а с вода, оцет и малко зелен чесън.

Дай моля те една две карти.Че се изнервям днес....с картите и компа.

Карта на Б-я спрогресии , карта 15:00 часа с дата перестройката и карта на първия протест...Ако не ти е  трудност...

*

Марая

• 28287
« Отговор #190 -: Февруари 24, 2013, 05:31:20 pm »
Докато не се обединим...докато не спрем да се мразим...,докато не погледнем на проблемите в лицето..,докато не спрем да сервилничим и да служим на чуждите интереси...докато липсва съпричасност...,докато липсва емпатия ..докато не се вгледаме в себе си...нищо няма да се промени...и нищо добро не ни очаква! Просто в момента повече от всякога е нужно да погледнем истината в очите...
Грешка е да мразим..защото мразим себе си..,грешно е да бъдем нихелисти и хейтъри...
Целта на управлението на ГЕРБ беше братоубийствена война. Така работят мутрите - разделяй и владей... Крайно време е да се обединим в името на утрешния ден!

*

Veselin

• 2737
« Отговор #191 -: Февруари 24, 2013, 05:33:20 pm »
Българският народ най-сетне разбра и усети силата на протеста, че може по този начин да влияе на политиците. Дано все пак се намери някакъв компромисен вариант, защото продължи ли така още една седмица, може да се стигне до пълна анархия.

*

Марая

• 28287
« Отговор #192 -: Февруари 24, 2013, 05:43:21 pm »
Българският народ най-сетне разбра и усети силата на протеста, че може по този начин да влияе на политиците. Дано все пак се намери някакъв компромисен вариант, защото продължи ли така още една седмица, може да се стигне до пълна анархия.

Една любима песен...просто за фон...

http://www.youtube.com/watch?v=IT-cuCiYK6k&feature=related

И моя коментар...по поста ти! :blink:

Когато има огнище...редно е да запазим огъня и да концентрираме усилията си...с цел да не пламне и мокрото.
Когато обаче си мислим..,че сме по-умни  от онези..,които са ни избрали...и вместо да им служим се опитваме да ги манипулираме..заблуждаваме....лъжем...въобще да мислим...,че простия е народа е съвсем нормално.
АЗ НЕ МИСЛЯ, ЧЕ РОСЕН ПЛЕВНВЛИЕВ ЩЕ СЕ СПРАВИ С ПОЛИТИЧЕСКАТА КРИЗА!
С ЦЯЛАТА СИ ОТГОВОРНОСТ ЗАЯВЯВАМ...,ЧЕ ТОЙ ТРЯБВА ДА ПОЕМЕ ТЕЖКАТА ОТГОВОРНОСТ И ДА БЪДЕ ПРЕЗИДЕНТ НА НАРОДА.. А НЕ НАЗНАЧЕН ПРЕЗИДЕНТ.
НИЕ СМЕ НА ПРАГА НА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА...ПОНЕ ТАКА СТОЯТ ПЛАНЕТАРНИТЕ ПОЗИЦИИ ОТ МУНДАННА ГЛЕДНА ТОЧКА.
МИРА Е В РЪЦЕТЕ НА ПЛЕВНЕЛИЕВ!

Соори закапса...

*

Papy

• 4343
« Отговор #193 -: Февруари 24, 2013, 09:29:42 pm »
Стига популизъм
Марая-можеш по-добре :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #194 -: Февруари 24, 2013, 09:51:19 pm »

:rolf:

« Последна редакция: Февруари 24, 2013, 09:58:58 pm от Марая »

« Отговор #195 -: Февруари 24, 2013, 10:33:16 pm »
Красимир Янков: За първи път министър признава, че резервът е изхарчен

http://www.cross.bg/1350258

И таз добра.  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #196 -: Февруари 25, 2013, 12:27:52 pm »
Синдикалната федерация на служителите в МВР подкрепи националните протести и обяви, че настоява за гражданска квота в управлението на вътрешното министерство. Това стана ясно от отворено писмо, изпратено до медиите, в което членовете на най-големия полицейски синдикат изразиха подкрепата към масовото гражданско недоволство и заявиха, че ще се противопоставят на номинирането на министър на вътрешните работи в служебното правителство от лица, участвали под каквато и да е форма в предишни политически кабинети в МВР.

Според синдиката тези лица са пряко отговорни за проваления социален диалог във ведомството и единственото решение е наличието на граждански контрол в МВР чрез назначаването на заместник-министър на вътрешните работи.

Ето какво още каза за „Дарик" председателят на синдиката Валентин Попов: „Ние за втори път подкрепяме протестиращите. Докато българите протестират цивилизовано, по демократичен начин, както го направиха вчера в цялата страна, ние ще ги подкрепяме. Първо, защото сме част от този народ. Второ, защото смятаме, че тези протести са основателни. Не желаем да използваме всички позволени от закона средства да се противопоставим в служебния кабинет за министър на вътрешните работи и за заместник-министри да бъдат избрани хора, които са участвали в предишни политически кабинети на Министерството на вътрешните работи, колкото считаме тези хора до голяма степен за отговорни за състоянието на социалния диалог в Министерството към момента. Друго нещо, което искаме и то до голяма степен е в синхрон с исканията на хората на улицата, това е гражданско присъствие в Министерството на вътрешните работи. Виждаме го или като обществен съвет към министъра, или като зам.-министър, избран от гражданска квота. Според нас гражданският контрол във всички институции, в частност в Министерството на вътрешните работи, е от особено голямо значение".

По думите му сблъсъците по време на протестите в София са били провокации от страна на хора, смесили се с протестиращите: "Това определено считам, че стана ясно на обществото. Как се протестира цивилизовано и каква е нормалната реакция на цивилизована полиция в демократична държава, ни показаха гражданите на Варна и колегите от варненската жандармерия".

От Синдикалната федерация на служителите в МВР заявиха още, че са в състояние на протест и в резултат на действията или бездействието на бъдещия служебен кабинет ще призоват членовете си, служителите на МВР и граждани на протест на 16 март в парка "Заимов".

"Преди четири години оттам тръгна 15-хиляден протест на служителите в
МВР. Надяваме се, че 4 години по-късно, е по-добре да отбележим тази дата, празнувайки, а не отново протестирайки", заявиха още от най-големия полицейски синдикат.

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1045794

*

Марая

• 28287
« Отговор #197 -: Февруари 26, 2013, 12:16:29 am »

;D ;D ;D

;D ;D ;D

[/img]ttp://www.dnevnik.bg/shimg/zx620_1948394.jpg [/img]

:rolf: :rolf: :rolf:

« Последна редакция: Февруари 26, 2013, 12:44:40 am от Марая »

*

Марая

• 28287
« Отговор #198 -: Февруари 26, 2013, 03:45:12 pm »
И аз..,ама ....Бог да му даде сили и здраве...,за да носи отговорността за 'Народната любов"

*

Veselin

• 2737
« Отговор #199 -: Февруари 26, 2013, 04:11:19 pm »
 :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: