Здравей Гост

Предложение за политическа кариера

• 123 Отговора
  • 17173 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Предложение за политическа кариера
« -: Февруари 23, 2013, 06:23:00 pm »
Дойде преди минути.
Не е за първи път...Неочаквано е. Макар...,че предусещах вятъра на промените... :rolleyes: :blink:
Знаех, че нещо се случва...и не търсех подробности , не търсех обяснения....но чашата преливаше..,аз се смеех. И така от 30.12.12г. до средата на февруари 13г.
Отлично знам...,че мога. Сигурна съм, че съм нужна. Предложението дойде при мен в момент ...в който се смея на всички политически клоуни...
Очаквам и други предложения... :rolf:..../има обаче много езотерическа символика случващото се/...

Та..,ако някой иска ето ми картата...
Мислите ли..,че отказа ми би провокирал още по-сериозен интерес...Има ли смисъл въобще... ;D
На мен ми се почива на остров Тонга.... ;D.

Търся мнението Ви...Не любовта Ви.... ;D и подкрепата.
Какво толкова има в картата ми,  че вечно ...просто вечно е екшън....

http://www.youtube.com/watch?v=-b-r2y5qEyI

А МОЯ ПЪТ Е ЛЮБОВ!
ТОВА ОБЕЩАХ НА СМЪРТНИЯ ОДЕР НА ВАНГА...ЛЮБОВ ВЪВ ВСИЧКИТЕ И ИЗМЕРЕНИЯ!
« Последна редакция: Февруари 24, 2013, 09:36:04 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

priya

• **
  • 1263
Re: Предложение за политическа кариера
« Отговор #1 -: Февруари 23, 2013, 06:27:03 pm »
ама разбира се - вече те показаха преди дни по телевизията - постлала си си добре - ти беше и онази - обиколила всички партии, многодетна майка, дето представляваше протестите от пресконференцията на ББ ;D ;D ;D ;D

"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2 -: Февруари 23, 2013, 06:30:47 pm »
Дойде преди минути.

Айде бе!  ;D
Да не би някой от Министерския съвет или Президентството да чете тихомълком какво си драскаме тъдява, в никому незнаен астросайт?

Пък аз тия дни чакам пред блока да дойдат хора с бели престилки, сигурно вече са ми проследили айпито.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Февруари 23, 2013, 06:33:20 pm »
ама разбира се - вече те показаха преди дни по телевизията - постлала си си добре - ти беше и онази - обиколила всички партии, многодетна майка, дето представляваше протестите от пресконференцията на ББ ;D ;D ;D ;D

:rolf:

Кога..,ако не сега можеш да станеш по-смешна... :rolf:

Дай линк...щото тук много хора са ме пипали..,някой си лягат с мен...други пият и ядат с мен...има и живели с мен...

давай линк.... :57: :97:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4 -: Февруари 23, 2013, 06:35:18 pm »
Язък, как успях да го пропусна това тв предаване! Туй е, като си нямаш талавизор.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Февруари 23, 2013, 06:37:36 pm »
Дойде преди минути.

Айде бе!  ;D
Да не би някой от Министерския съвет или Президентството да чете тихомълком какво си драскаме тъдява, в никому незнаен астросайт?

Пък аз тия дни чакам пред блока да дойдат хора с бели престилки, сигурно вече са ми проследили айпито.  ;D

Ще падна... ;D НеАм думи.... :rolf:
По индийската Сатурн е в 12-ти...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6 -: Февруари 23, 2013, 06:45:25 pm »
Напоследък стана модерно да си ангажиран с политика...
Бизнесът като не се развива, политиката се превръща в по-добра алтернатива - караш си мандата, пълниш куфарчето, после отиваш на Тонга.  ;D

:49:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Февруари 23, 2013, 06:59:46 pm »
Напоследък стана модерно да си ангажиран с политика...
Бизнесът като не се развива, политиката се превръща в по-добра алтернатива - караш си мандата, пълниш куфарчето, после отиваш на Тонга.  ;D

:49:

Куфарчето...скоро ще е пълно....АЗ ЕДНИ ЛЕВ НЕ СЪМ ВЗЕЛА ОТ ТАЗИ ДЪРЖАВА!ДОРИ И ПАРИТЕ ,КОИТО МИ СЕ ПОЛАГАТ ЗАТОВА, ЧЕ СЪМ ПОЗВОЛИЛА НА ШАРАНИ ДА ХВЪРЛЯТ ХАЙВЕР! СИРЕЧ ДЕТСКИТЕ...
НЕ СЪЖАЛЯВАМ! ЗА НИЩО НЕ СЪЖАЛЯВАМ!
ТОВА Е МОЯ ВИДОВ ДЕН! :72: И ТОЙ ИМА В И С О К А ЦЕНА! ПЛАТИХ Я...С ЛИХВИТЕ И ДДС-то...

Нооо.....Ще видим....как ще задуха вятъра....

Ако патриарх е ГАЛАКТИОН... ;D ще падна.

http://www.youtube.com/watch?v=s8ranXsIdZc

Знаеш ли... :blink: АСТРОЛОГИЯТА Е МНОГО ТОЧНА НАУКА!
Плутон секстил Сатурн натален.Уран тригон Меркурий.... ;D

« Отговор #8 -: Февруари 23, 2013, 07:05:22 pm »
Честито за предложението, Марая!  :blink: Само не разбрах, мислиш ли да го приемаш?

*

Марая

• 28287
« Отговор #9 -: Февруари 23, 2013, 07:09:15 pm »
Честито за предложението, Марая!  :blink: Само не разбрах, мислиш ли да го приемаш?

Аз първо искам да ти кажа БЛАГО-ДАРЯ ,за онзи пост...Защото истината е една...Има опорочена конституция....и заблудени млади хора. :blink:

Хвърли едно таро с въпрос:

НУЖНО ЛИ Е ДА ВЛЯЗА В ПОЛИТИКАТА СЕГА? Да приема ли предложението?

П.П. Ще го мисля...в еуфория съм..

« Отговор #10 -: Февруари 23, 2013, 07:56:09 pm »
Радвам се да видя, че има хора, които наистина мислят. Наистина хубаво е да бъдем идеалисти и да се стараем към някакви концепции и да се доверяваме на хората, но не винаги нещата в реалността може да се осъществят по начина по който мислим, заради това е добре да имаме реалистично виждане над фактическата ситуация.  :blink:

Кула, Смърт и обърнат паж жезли ти се паднаха на въпроса, който зададе. Според мен си дай повече време да помислиш или поне задай въпроса след няколко дни, в тези карти виждам само настъпилото анархично положение в страната към момента, протестиращите сякаш не са склонни да повярват на когото и да е било, дори и да имат честен и истински човек пред себе си ...

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Февруари 23, 2013, 08:05:16 pm »
Радвам се да видя, че има хора, които наистина мислят. Наистина хубаво е да бъдем идеалисти и да се стараем към някакви концепции и да се доверяваме на хората, но не винаги нещата в реалността може да се осъществят по начина по който мислим, заради това е добре да имаме реалистично виждане над фактическата ситуация.  :blink:

Кула, Смърт и обърнат паж жезли ти се паднаха на въпроса, който зададе. Според мен си дай повече време да помислиш или поне задай въпроса след няколко дни, в тези карти виждам само настъпилото анархично положение в страната към момента, протестиращите сякаш не са склонни да повярват на когото и да е било, дори и да имат честен и истински човек пред себе си ...

ТОЧНО! БРАВО!
ПРЕДЛОЖЕНИЕТО Е ОТ ХОРА..КОИТО МИ ЕБАХА МАЙКАТА!
НО СЕГА ЗНАЯТ, ЧЕ САМО ТАКА МОГАТ ДА МЕ ВЪРЖАТ! САМО, ЧЕ ...МАЛКО ТРУДНО! ;D

О.К. Ако позволиш..,може ли още два въпрос...
Конкретен...

Ще имам  ли и други предложения за предстоящите парламентарни избори?

Ще има ли ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ?

БАГО-ДАРЯ!

*

Марая

• 28287
« Отговор #12 -: Февруари 23, 2013, 10:20:24 pm »
Такива хора като теб са необходими в политиката. Имаш силни уран и плутон, а и с това слънце в 1ви си родена за шеф :sagittariuss:
Въпросът е там, че много пъти цената да успееш в политиката, е твърде висока и ако си готова да я платиш, няма никаква пречка да действаш. Все пак политиката като първоначало е различни видове идеологии и сама по себе си не съдържа нищо отрицателно, опорочаването е в следствие на допълнителни процеси.
Не знам обаче с тази карта, която имаш дали ще търпиш заповедите на дадена партия :33:

Ако има КАУЗА..,ИДЕЯ...ЧИСТОТА...няма проблем. Ако ги няма...СБОГОМ!
Обаче...онзи, който умее да командва...умее и да изпълнява!

Винаги са ми казвали желязна ръка...в кадифена ръкавица... ;D

Слабо място-емоцията...За някой слабостта ми е сила....

http://www.youtube.com/watch?v=8pIrQKtbluM

не съм безгрешна..,но съм истинска
« Последна редакция: Февруари 23, 2013, 10:29:41 pm от Марая »

*

Yaya

• 2265
« Отговор #13 -: Февруари 23, 2013, 10:35:58 pm »
И мен днес ме викаха. Питат ме - на ползу род искаш ли да си на ясла....

И аз викам - един лев не съм взела от тази държава... само за майчинство, ама то веднъж. Наистина веднъж.......

Ето ви датата 23,02,2013г., 06,50ч - Бермудския триъгълник, откъм Гиза.

Чаках тази покана, харесаха ме във Фейса..........  безучастно някак си съм наблюдавала ставащото, та съм била подходяща.... ВИЕ как СМЯТАТЕ........
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #14 -: Февруари 23, 2013, 10:40:23 pm »
« Последна редакция: Февруари 23, 2013, 10:47:50 pm от romantica »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #15 -: Февруари 23, 2013, 10:47:47 pm »
На мен пък днес една нагла врана ми кацна на терасата, тъкмо бях излязла да врътна антената, за да хвана Алфа Атака от съседите, директно от гълъбарника я излъчват... Изцвъка се върху изсъхналите ми мушката, смръкна прашец от саксиите, погледна ме замислено и рече: "Га-га... искаш ли да си новият Вожд? Ще имаш мавзолей и лична лимузина! И всички ще те лайкват във фейса!". И сега се чудя дали да й приема предложението. Да взема да пусна хорар? :thinking:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #16 -: Февруари 23, 2013, 10:49:47 pm »
На мен пък днес една нагла врана ми кацна на терасата, тъкмо бях излязла да врътна антената, за да хвана Алфа Атака от съседите, директно от гълъбарника я излъчват... Изцвъка се върху изсъхналите ми мушката, смръкна прашец от саксиите, погледна ме замислено и рече: "Га-га... искаш ли да си новият Вожд? Ще имаш мавзолей и лична лимузина! И всички ще те лайкват във фейса!". И сега се чудя дали да й приема предложението. Да взема да пусна хорар? :thinking:

:rolf: :rolf: :rolf:
Това ми хареса с хорара... :haha:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #17 -: Февруари 23, 2013, 10:51:28 pm »
За*би хорара, трябва да е писано в натала!  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #18 -: Февруари 23, 2013, 11:01:48 pm »
Искам Марая като влезе да разреши пушенето навсякъде, да намали акциза на ракията и както казва Кошлуков - жените да са общи  :08:

Това го записваме в тефтерчето с пожеланията.  :blink:

Да не вземе да нА забрави после, когато се издигнИ?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #19 -: Февруари 23, 2013, 11:02:13 pm »
За*би хорара, трябва да е писано в натала!  ;D

:08: :rolf: :rolf: :rolf:
ВАНГА казваше пиШано....

Прибирам  се към-то  8-ми март...По-силна от всякога..,по-мъдра...по-свободна...и най-вече....чувствам се на 20.

Преминала през ада.... ;D КРАСИВ Е...,АКО МОЖЕШ ДА ГО ВИДИШ...

А...предишните постове...са жалки..и смешни...като електората на ГЕРБ...НЕма страшно..,ще ги образоваме...
Помниш ли...,оная сутрин...Хепи...и онази маса...Председателя на една политическа партия закусваше...,а ние се прибирахме...с теб..,май и Митко беше с нас...от ДЖАМБОРЕ! ;D