Здравей Гост

Пак Юпитер

• 222 Отговора
  • 33327 Прегледи
*

Grace

• 2257
Re: Пак Юпитер
« Отговор #220 -: Февруари 12, 2012, 12:40:56 pm »
Всички аспекти на Юпитер са положителни, най-общо казано, с уговорката, че не се изхвърляш, надценяваш, самозабравяш, и т.н. да не се повтарям. Напрегнатите носят посланието " имай едно наум, да не се подведеш ".
С Марс - прилив на позитивна енергия, амбиция, желание да реализираш нещо голямо, стига да не поемеш зле преценен риск. Не бъди импулсивна. Внимавай за конфронтация с някой.
С Венера - може да означава от начало на връзка до конфронтация с партнъора на тема - " имам нужда от повече свобода" срещу обсебване " аз пък те искам само за мен и близо до мен" от страна на партъора.
С Уран - вероятно ще засегне сферата на връзките, ще имаш желание да се освободиш от всичко, което смяташ, че по един или друг начин те ограничава. Гледай да не изхвърлиш и бебето, заедно с мръсната вода. 

« Отговор #221 -: Февруари 12, 2012, 12:58:38 pm »
Уран към Юпитер е много хубав транзит и аз мисля, че щастливата случайност или късметът ще се намесят в твоя случай и това може да бъде неочаквана финансова помощ. Опозицията на Юпитер не е толкова страшна мисля в дългосрочен план, тъй че дори и да имаш преразходи сега, ако не се надцениш / себе си или ситуацията / в дългосрочен план нещата ще се развият добре. Особено ако в следващите 2-5 години на Уран и Сатурн им предстоят добри аспекти в натала.
Да наистина очаквам финансова помощ ,която не знам дали ще я получа а нещата ,които имам желание да направя ще касаят целия ми живот от този момент нататък.Но освен много внимателна и разумна преценка ще ми е нужен и късмет.
Относно следващите 2-5 год.Транз .Сатурн ще мине през Скорпионския ми стилиум и върха на 4 дом но пък нат Сатурн прави тригон с Плутон,и секстил Сатурн.При Уран никакви мажорни аспекти няма.
« Последна редакция: Февруари 12, 2012, 06:27:36 pm от proserpine »
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

« Отговор #222 -: Февруари 12, 2012, 06:31:40 pm »
По едно и също време ми предстои тригон на тр.Уран с нат Юпи  и нат Юпи опоцизия с нат Венера Уран МАрс и мерк.Единия аспект обещава хубави неща и печалби и останалите все не много хубави .Какво според суфорумците се случва,когато по едно и също време има напрегнат и хармоничен аспект на тези две Планети?
Ще се радвам ако някой пише!
Eдно печелиш, друго- губиш.
При мен поне е било така защото съвпадите активират опозиции и квадратури.
По въпроса за печалби и загуби сега се сещам когато Юпи е бил на върха на 7 дом въпреки,че не е имал точно тогава хармонични аспекти получих неща,за които дълго съм мечтала но е квадратирал нат.Венера и Марс-за да получа мечтаните от мен неща загубих безвъзвратно други за които все още ми е мъчно.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent