Здравей Гост

Тежки времена за Бойко Борисов

• 410 Отговора
  • 76842 Прегледи
*

Нова

• 3491
Re: Тежки времена за Бойко Борисов
« Отговор #40 -: Март 04, 2013, 04:06:03 pm »
Не искам да преча на тълкуванието ви на кармичните заслуги на Б. Борисов...... Искам само да вметна, че той не е с Асцендент Скропион, нито Асцендент Лъв, както се тиражира последните няколко години (може би защото звучи по-тържествено и свързано с успеха му, а скоро може и овенски асцендент да му лепнат, понеже рита топка и е лидер....), НО Б. Борисов е с простия Асцендент Дева .

Е, сега вече направо му отне всичко свято на този човек  ;D ;D ;D

« Отговор #41 -: Март 04, 2013, 04:12:35 pm »
Не искам да преча на тълкуванието ви на кармичните заслуги на Б. Борисов...... Искам само да вметна, че той не е с Асцендент Скропион, нито Асцендент Лъв, както се тиражира последните няколко години (може би защото звучи по-тържествено и свързано с успеха му, а скоро може и овенски асцендент да му лепнат, понеже рита топка и е лидер....), НО Б. Борисов е с простия Асцендент Дева .

Е, не мисля, ако е така, то ще е само в рамките на форума :) . Мисля, обаче, че преднамерено се подхожда разглеждането и "четенето" на картата му, както и че, който го прави, не успява да се абстрахира от себе си.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #42 -: Март 04, 2013, 04:14:47 pm »
Дотук версиите са:
- Лъв
- Скорпион
- Везни
- Дева
- Близнаци - за онези астролози, които работят без час на раждане, но със слънчева домификация  ;D

Остават още седем знака, може да пробваме и с тях.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #43 -: Март 04, 2013, 04:20:58 pm »

Е, не мисля, ако е така, то ще е само в рамките на форума :) . Мисля, обаче, че преднамерено се подхожда разглеждането и "четенето" на картата му, както и че, който го прави, не успява да се абстрахира от себе си.

Значи..ти ще си първата... ;D Чакаме  да започнеш да "четеш" картата му.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #44 -: Март 04, 2013, 04:25:42 pm »
Нали мерк за У1 прави хората по-млади от колкото са. При мен е така (асц Дева). Аз съм на 28, а ме бъркат за 18 годишна, а и съм миньонка. Ако важи, Дева и Близнаци отпадат. Поне според мен. :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #45 -: Март 04, 2013, 04:26:44 pm »
Дотук версиите са:
- Лъв
- Скорпион
- Везни
- Дева
- Близнаци - за онези астролози, които работят без час на раждане, но със слънчева домификация  ;D

:haha:

Каквато и да е кардиналната ос...Фиксаж, мутабелна..кардинална...Годината е сигурна 1959...или нещо бъркам... :haha:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #46 -: Март 04, 2013, 04:28:53 pm »
Годината е сигурна 1959...или нещо бъркам... :haha:

Преди или след новото летоброене?  :rolf:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #47 -: Март 04, 2013, 04:38:19 pm »
Нали мерк за У1 прави хората по-млади от колкото са. При мен е така (асц Дева). Аз съм на 28, а ме бъркат за 18 годишна, а и съм миньонка. Ако важи, Дева и Близнаци отпадат. Поне според мен. :)
  :blink: и аз съм с асц дева и минавам спокойно за под 30 годишна, а съм на 49 вече
но явно това с младежкото излъчване, което носи асц дева се отнася повече за жените- мъжът ми е с този асц и младее предимно по дух, иначе отдавна оплешивя в челото,има бръчки,а е по-млад от мен ;)

е...те тВа е тормоз.... :rolf: :haha: за АСЦ -то Дева при мъжете.....

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #48 -: Март 04, 2013, 04:38:25 pm »
  :blink: и аз съм с асц дева и минавам спокойно за под 30 годишна, а съм на 49 вече
но явно това с младежкото излъчване, което носи асц дева се отнася повече за жените- мъжът ми е с този асц и младее предимно по дух, иначе отдавна оплешивя в челото,има бръчки,а е по-млад от мен ;)
Един приятел също с асц Дева, Акрукс, като момченце е.  ;D След 3 месеца ще стане на 30. Не много висок, слаб, даваш му 20-22, без да се замислиш. Аз пък изумявам всички с годините си. Особено по входове на дискотеки, мислили са си, че картата ми е фалшива.  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #49 -: Март 04, 2013, 04:41:37 pm »
Аз пък изумявам всички с годините си. Особено по входове на дискотеки, мислили са си, че картата ми е фалшива.  ;D

Навремето, когато бях на 21-22, и мен ме мислеха за непълнолетна, същия проблем имах на входовете. Асцендентът ми не е в Дева/Близнаци, нито имам Меркурий в първи дом/на Асцендента.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #50 -: Март 04, 2013, 04:42:28 pm »
Един приятел също с асц Дева, Акрукс, като момченце е.  ;D След 3 месеца ще стане на 30. Не много висок, слаб, даваш му 20-22, без да се замислиш. Аз пък изумявам всички с годините си. Особено по входове на дискотеки, мислили са си, че картата ми е фалшива.  ;D
Не всички с АСЦ Дева са младолики....Много зависи къде е Меркурий , какви аспекти прави...в каква връзка е със знака Дева...Куспидата на АСЦна кой градус е ..в каква Терма.., фас....

Аз също изглеждам с 10г. по-млада...и АСЦ-то ми не е Дева.... ;D

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #51 -: Март 04, 2013, 04:43:56 pm »
Аз пък изумявам всички с годините си. Особено по входове на дискотеки, мислили са си, че картата ми е фалшива.  ;D

Навремето, когато бях на 21-22, и мен ме мислеха за непълнолетна, същия проблем имах на входовете. Асцендентът ми не е в Дева/Близнаци, нито имам Меркурий в първи дом/на Асцендента.  :blink:
Преди много се дразних и започвах да се цупя на хората, докато с годините не осъзнах какъв плюс е това. А като стана на 40-50, тогава ще е най-големия плюс. :)

« Отговор #52 -: Март 04, 2013, 04:44:29 pm »
ББ е асц близнак с изгряващо слънце - роден е към 5 сутринта - поне това го чух с ушите си/часа/.Аз съм го писала преди време,ама като ме нападнаха някои съфорумци - то не бе плюене,то не бе "от къде накъде пък точно ти ще знаеш"....... ;DТова му е часът - 4.30 - 5 сутринта.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #53 -: Март 04, 2013, 04:46:48 pm »

Не всички с АСЦ Дева са младолики....Много зависи къде е Меркурий , какви аспекти прави...в каква връзка е със знака Дева...Куспидата на АСЦна кой градус е ..в каква Терма.., фас....

Аз също изглеждам с 10г. по-млада...и АСЦ-то ми не е Дева.... ;D
Ами аз никъде не съм писала 'всички'.

*

Asol

• 4140
« Отговор #54 -: Март 04, 2013, 04:47:38 pm »
Дотук версиите са:
- Лъв
- Скорпион
- Везни
- Дева

Пробвай тогава. :blink: Иначе всеки един астролог може с помощта на астрологията, да се опита да го направи, ако проявява такова желание. За това се отделя съответното време и труд. Погледнато отстрани на приказки винаги може да бъде забавно.

*

Марая

• 28287
« Отговор #55 -: Март 04, 2013, 04:47:40 pm »
ББ е асц близнак с изгряващо слънце - роден е към 5 сутринта - поне това го чух с ушите си/часа/.Аз съм го писала преди време,ама като ме нападнаха някои съфорумци - то не бе плюене,то не бе "от къде накъде пък точно ти ще знаеш"....... ;DТова му е часът - 4.30 - 5 сутринта.

От кой?

« Отговор #56 -: Март 04, 2013, 04:50:48 pm »
от Него
 - обади се на някой това беше през 2004

*

Марая

• 28287
« Отговор #57 -: Март 04, 2013, 04:50:58 pm »
скарлет

Аха... ;D

:rakeattack: :haha: Тя да не го е раждала? :rolleyes:
Опс...,забравих, че е персоналната астроложка на ББ и правителството...

Ех..,че съм... ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #58 -: Март 04, 2013, 04:51:25 pm »
Много разнопосочни версии се получават  ;D - той казва един час, жена му друг, любовницата трети...

Някой да се е замислял, че политиците могат да блъфират включително и съобщавайки часа си на раждане?

Според мен са доста предпазливи и не доверяват тези данни на кой да е, добре си пазят насраните задници.  ;D

(постът ми не е персонално към Наталия, да не вземе да се обиди сега  :blink:)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #59 -: Март 04, 2013, 04:52:22 pm »
от Него
 - обади се на някой това беше през 2004

Последно от Скарлет или от него...? :haha: :cry3: :rolf: