Здравей Гост

Новолуние в риби 2013

• 81 Отговора
  • 13142 Прегледи
*

ini

• **
  • 597
Re: Новолуние в риби 2013
« Отговор #60 -: Март 11, 2013, 12:20:42 pm »
Някой имал ли е новолуние на 3 градуса от ЮЛВ ?!  Много ли е орбиса? На майка ми ще и предстои това, в 5ти дом. В 5ти в риби са също луна, мерк, венера, а на 4 градуса орбис, новолунието влиза в конфигурация Божи пръст (Луна в 5ти риби, сатурн козирог в 3ти и уран в лъв в 10) ...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #61 -: Март 11, 2013, 12:27:13 pm »
По новолуние в 4 дом сигурно ще се наложи да купувам нова прахосмукачка, колкото и да не ми се ще да го правя по ретро Меркурий.  ;D Имам три стари, нито една не работи вече, така че въпросът не търпи отлагане, с пет пухени котки и мокет.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #62 -: Март 11, 2013, 12:35:28 pm »
По новолуние в 4 дом сигурно ще се наложи да купувам нова прахосмукачка, колкото и да не ми се ще да го правя по ретро Меркурий.  ;D Имам три стари, нито една не работи вече, така че въпросът не търпи отлагане, с пет пухени котки и мокет.
Баш по ретро мерк си избрах нов абонаментен план в М-тел( тоест стар с повече безплатни минути), с подписи, с всичко. Още не съм чела договора ....чак ме е страх :))))))

*

Lillie

• 30532
« Отговор #63 -: Март 11, 2013, 01:17:25 pm »
Не съм ги раздавала на никой - предлагала съм, но никой не пожела или впоследствие премислят и се отказват, а котките вече са големи, за тях всяка такава промяна е огромен стрес (както и за мен да се сбогувам с тях, като деца ги гледам).

Старите прахосмукачки вече са амортизирани, надали ще могат да се ремонтират, а и същата сума ще дам за някоя нова, по-лека и функционална, няма да купувам супер скъп модел.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #64 -: Март 11, 2013, 01:25:09 pm »
На мен Новолунието ми е в първи том, съвпад АСЦ. Има секстил към мерк у4,7  :rolleyes:

охоо...Новолунието е точен съвпад до милимунди с натален Антивертекс. :lol: Супер. Сроред мен ще има някакви събития в интимен план.
« Последна редакция: Март 11, 2013, 02:26:42 pm от zikovu »
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #65 -: Март 11, 2013, 01:25:26 pm »
4-ти дом...и покупка не ми се връзва... ;D
Няма да купиш на ретро Меркурий...според мен. Решенията в такъв период никога не са последни...Освен , ако Меркурий не е ретро в натала. Сиреч това е нормалното му състояние... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #66 -: Март 11, 2013, 01:27:27 pm »
Едно от най-правилните си решения съм взела именно по ретро Меркурий - през м. юли миналата година, когато беше в Лъв и в съвпад с наталния ми Сатурн. Става въпрос за смяна на работа, а тук говорим за евтина прахосмукачка.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #67 -: Март 11, 2013, 01:32:49 pm »
Едно от най-правилните си решения съм взела именно по ретро Меркурий - през м. юли миналата година, когато беше в Лъв и в съвпад с наталния ми Сатурн. Става въпрос за смяна на работа, а тук говорим за евтина прахосмукачка.  ;D

В лъв... :blink:
Правиш разлика м/у Лъв и риби...,както и домовете...Съвпад с натален Сатурн също...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #68 -: Март 11, 2013, 01:36:34 pm »
По принцип не се влияя много от ретро фазите на Меркурий, не че не правя разлика.  ;D Но често някои планове търпят отлагане поради външни и независещи от мен обстоятелства, друг път ангажименти се провалят поради чужди грешки. Всичко, което зависи от мен, си го изпипвам и по директен, и по ретро Меркурий, но за чужди грешки не мога да нося отговорност.

А прахосмукачката ми е в списъка с най-належащи приоритети още от началото на декемри... Мисля, че три месеца за размисъл са достатъчни. Не мога да чакам до април и да вдишвам прах и косми.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #69 -: Март 11, 2013, 03:04:32 pm »
И при мен,както при Yaya-Новолунието попада в 5 натален дом.
По-рано попитах за ОРБИСИТЕ,които използвате,но никой не ми отговори.Ако приемем ,че има аспект при 3 гр.орбис-то при мен Новолунието ще  е- каре Нептун/във 2 натал.дом-Стрелец/, и тригон с Марс /във 9 нат.дом Рак/.
Някой да има идея какво означава карето към Нептун във 2 дом???

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #70 -: Март 11, 2013, 03:10:52 pm »
Относно обрбисите- аз за това от Астрокома си изкарвам карта тип Swissastroforum или нещо от сорта беше- там дават само най- най- точните апсекти- но и те броят до 3гр.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #71 -: Март 11, 2013, 03:18:03 pm »
На мен Новолунието ми е в първи том, съвпад АСЦ. Има секстил към мерк у4,7  :rolleyes:

охоо...Новолунието е точен съвпад до милимунди с натален Антивертекс. :lol: Супер. Сроред мен ще има някакви събития в интимен план.
ще започнеш роман, докато изредиш 12 тома ;D
Новолуние в 1д- време да направиш нещо за себе си, подобрение на външност, здраве, в съвпад с АСЦ подходящо време за начало на диета, но само ако Луната е в неподвижен знак, в обратния случай диетата трябва да се стартира, когато Луната премине в неподвижен знак, в твоя случай в телец
но като цяло Новолуние на АСЦ може да предизвика благотворни промени на външността и характера, когато лунация или затъмнение съвпадат с върха на някой дом, то делата на този дом излизат на преден план.

Въх, ДАНО ;D
Имам нужда от освежаване ;D ;D ;D

Аз съм ти споменавала в синастрията как уважавам темата вертекс, антивертекс- нямам търпение да мине този месец, за да видя как ще ми подейства и да дам обратна връзка.

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #72 -: Март 11, 2013, 03:36:44 pm »
Ръшман е писала в книгата си, че е виждала как се случват големи неща, когато лунация и затъмнение са на 5гр от планета или връх на дом, независимо дали наближава или отминава, забелязвала е въздействие...

Разглеждам карта, в която днешното новолуние е в изключително точен съвпад със Северния възел /натална позиция/ и съответно опозиция на натален Плутон /който е в съвпад с Южния възел естествено/. Случва се по оста 10 - 5-ти дом.

Като тълкуване: човекът е в началото на нова динамична връзка и мисля, че новолунието ще даде ход на по-пълното й развитие; както и задвижване на проекти по 10-ти дом...
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

« Отговор #73 -: Март 11, 2013, 06:25:22 pm »

миналата година ,когато си купувах печката и хладилника Меркурий беше ретро и много се притеснявах от този факт,но вече близо 8м не се е проявил никакъв дефект/да чукам на дърво,всъщност,че то  не е късно и сега да се прояви нещо такова/...пожелавам ти да направиш най -правилния си избор,напук на ретро Меркурия :P
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

« Отговор #74 -: Март 11, 2013, 09:02:45 pm »
 :blink:Благодаря ОТНОВО Akruks.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #75 -: Март 11, 2013, 09:08:07 pm »

Новолунието още не е отминало, така че има време, а и времето не е няколко часа, а период от цял месец- до следващото Новолуние, което ще е в знак овен, най-мощното за годината и подходящо за поръчки в космоса
извинявам се за тъпия въпрос, но щом новолунието има влияние от дата до дата(примерно), пълнолунието как се вписва в картинката в смисъл и двете са цикли на луната със слънцето и двете имат такова влияние от цикъл до цикъл.....а двете заедно ........навързани........?
извинявам се за объркания пост....имам предвид, че това новолуние прави хубави аспекти към натални точки много важни(секстил Венера на ИЦ, тригон Сатурн на МЦ), а пълнолунието следващото и то прави аспекти към натални точки, но аспектите са квадрати....към Слънцето, което е в 6-ти, а У7.......и се чудя щом новолунието е хубаво за мен и има "давност" 1 месец то се припокрива с пълнолунието, което пък ще е доста гадно..... :-\ :umnik: :-\
« Последна редакция: Март 11, 2013, 09:17:22 pm от vanilla »

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #76 -: Март 11, 2013, 09:51:49 pm »

Новолунието още не е отминало, така че има време, а и времето не е няколко часа, а период от цял месец- до следващото Новолуние, което ще е в знак овен, най-мощното за годината и подходящо за поръчки в космоса
извинявам се за тъпия въпрос, но щом новолунието има влияние от дата до дата(примерно), пълнолунието как се вписва в картинката в смисъл и двете са цикли на луната със слънцето и двете имат такова влияние от цикъл до цикъл.....а двете заедно ........навързани........?
извинявам се за объркания пост....имам предвид, че това новолуние прави хубави аспекти към натални точки много важни(секстил Венера на ИЦ, тригон Сатурн на МЦ), а пълнолунието следващото и то прави аспекти към натални точки, но аспектите са квадрати....към Слънцето, което е в 6-ти, а У7.......и се чудя щом новолунието е хубаво за мен и има "давност" 1 месец то се припокрива с пълнолунието, което пък ще е доста гадно..... :-\ :umnik: :-\
при Пълнолунието и Новолунието се  гледа Луната по знак и в кой дом попада
Новолунието е месец- до следващото Новолуние, започнатото по време на Новолуние достига кулминация по време на Пълнолуние, т.е. след две седмици вече може да се видят някакви резултати по делата, стартирали по време на Новолуние и Пълнолунието ще покаже как усилията ще доведат до край започнатото.
мерси akruks.....значи ужас......много съм се притеснила от това пълнолуние, че такива подобни(Слънце, Уран, Луна, Плутон) ме ръгат цяла соларна(голям кръст ми беше и солара точно с тези 4-те) година......

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #77 -: Март 12, 2013, 01:02:03 am »
Благодаря за споделеното, Марая!  :blink: Следващите лунации в Овен / Везни ще са в знака на прогресивната Луна и ще мога да споделя впечатления.
Това новолуние в съвпад с Венера е в 1-ви дом, в съвпад с АСЦ-та ми и опозиция на наталната ми Луна. Да видим ще има ли събития.  :rolleyes: Новолунието образува и тригон към Марс в 8-ми и секстил към Слънцето във 2-ри. Много аспекти, надявам се да доведат до нещо.  :rolleyes:
Луната ми е У5. Обхвана ме творческо вдъхновение, нещо което не се беше случвало отдавна  ;D.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #78 -: Март 12, 2013, 07:07:22 am »

Да, ама не! От сутринта събирам хора да се организираме да помогнем на едни деца. В София Емил Кошлуков ще бъде организатор на пункта.

къде и кога тук в София
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #79 -: Март 12, 2013, 02:59:53 pm »

Да, ама не! От сутринта събирам хора да се организираме да помогнем на едни деца. В София Емил Кошлуков ще бъде организатор на пункта.

къде и кога тук в София
В профила си във фейсбук Кошлуков ще обяви пункта, още не е обявен, дано се съберем повече хора да помогнем, все пак става въпрос за деца. В Пловдив събирахме пари за една болна майка - за нула време се събраха страшно много пари за лечението й, но сега, когато не се искат пари, няма желаещи :-\
Предполагам, че могат да се пратят и като колет на посочения адрес. Ако децата бяха по-малки, имам кашони с чисто нови дрехи, останали малки на сина ми, изобщо не ги е носил някои. Но и сега ще измисля нещо. Хубаво е да има такива инициативи.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх