Здравей Гост

Частично лунно затъмнение 25 април 2013

• 80 Отговора
  • 12022 Прегледи
Re: Частично лунно затъмнение 25 април 2013
« Отговор #60 -: Април 25, 2013, 01:41:44 pm »
Не ме плашите! Откакто се помня живея в ада!Докато беше директен Сатурн пак ми беше в съвпад с Плутон,после Сатурн стана ретрограден и затова отново двата злосторника са в съвпад! Вече съм губила всичко веднъж при Сатурнова опозиция към Слънцето. В същия момент Луната ми е била Саде Сати! Съдбата буквално ме премаза,но оцелях...И пак ще оцелея!
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #61 -: Април 25, 2013, 02:06:13 pm »
Добре,че Юпитер ми се върти около МЦ вече повече от половин година. Определено усещам някаква протекция...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #62 -: Април 25, 2013, 02:53:30 pm »
При мен е в 4ти дом.
В съвпад с лилит,секстил с юпитер в 6ти. 

Марая,предскажи ми и на мен? :-[

Работата..,ежедневието ще бъдат на фокус тези дни..Възможно е да получиш и някакъв бонус от шефа си...,а така също и повече пари...за сметка на повече задължения... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #63 -: Април 25, 2013, 02:54:26 pm »
Сънили,по натал Юпитер ми е в 6-ти дом,управител на 3-ти. Когато за пръв път съвпадна с МЦ миналата година есента,започнах да се занимавам съвсем неочаквано с нова дейност! Получих възможност за допълнителен доход свързана с писане. Доста буквално,нали? Не мога да се похваля,че изкарах много пари,но може би нещата щяха да стоят по друг начин ако в същия момент не бях в Сатурнова криза на квадрата  :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #64 -: Април 25, 2013, 03:40:46 pm »
При мен е в 4ти дом.
В съвпад с лилит,секстил с юпитер в 6ти. 

Марая,предскажи ми и на мен? :-[

Работата..,ежедневието ще бъдат на фокус тези дни..Възможно е да получиш и някакъв бонус от шефа си...,а така също и повече пари...за сметка на повече задължения... ;D
Усещам,че ще така още от сега :blink:Днес получих похвала от един подшеф.Той ми каза,че на съвета са ме обсъждали и много им харесва това което правя :blink:
Благодаря ти,че откликна.
Всъщност,лунното затъмнение колко време траеше? И още един въпрос,в колко часа започва? :-[

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #65 -: Април 25, 2013, 03:58:56 pm »
При мен попада в д12, тригон Слънце, секстил Юпитер и Мц....напоследък все едни неприятни случки се нанизаха,които основно финансово ме затормозяват...мисля в коментар на Марая пишеше ,че в случая от тригон нищо хубаво да не се очаква  :(
Бях се настроила негативно, но поне от вчера до момента отчитам само положителни емоции,лекота в отношенията с мъжа до мен и неочаквани финанси по негова линия....мисля тригона със Слънцето ми в случая се прояви класически...

« Отговор #66 -: Април 25, 2013, 04:19:15 pm »
Тригона на Луната с нат. Юпитер,дали поне той ще ми донесе нещо хубаво?  :rolleyes:

*

Asol

• 4140
« Отговор #67 -: Април 25, 2013, 07:23:08 pm »
Лунните затъмнения са следствие и са свързани с наличието на слънчеви - случват се две седмици преди или след слз. В този ред на мисли, утрешното лунно затъмнение като тема и тенденции може да има връзка с предстоящото слънчево.

Цитат
Вавилонците са открили, че лунно затъмнение може да се случи само при наличието на слънчево и че лунни затъмнения може да има или не в период от две седмици от която и да е страна на слънчевото затъмнение. В тази връзка и от гледна точка на цикличността може да се разглеждат само слънчевите затъмнения, а лунните са математически "вторични продукти" на слънчевите затъмнения. Лунните затъмнения са "вторичен продукт" на геометрията на дадено слънчево затъмнение.
« Последна редакция: Май 02, 2013, 09:31:43 pm от Asol »

*

Veselin

• 2737
« Отговор #68 -: Април 25, 2013, 08:49:33 pm »
При мен е в 8 дом, в тригон с Луната ми в Рак, която е У6 и е в 5 дом. Какво да очаквам? Да започна работа в някоя погребална агенция ми хрумна.  ;D Жалко само, че досега не съм видял да търсят хора, а и не знам какви изисквания имат.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #69 -: Април 25, 2013, 11:13:50 pm »
ха,..  аз се чудех дали това не е лунно затъмнение.. малко странно ми се виждаше това пълнолуние, даже наблюдавах луната през телескопа преди малко.

« Отговор #70 -: Април 26, 2013, 08:20:38 am »
Така,
луната се падна точно върху Уран, У5. Дотук добре  :blink:, но в квадрат със Сатурн.
Отдавна се точех на това затъмнение, все пак имам Уран който е У5.
Какво направих: пуснах тото, купих си талони от националната лотария и талони от тотото (за изтриване).
Имам печалби от всичките  ;D
но малки, не можах даже да си избия вложенията. Ех, Сатурнееее ;D
Дадох 20 лв общо, а спечелих чисто 6лв.  ;D, но за някои талони все още има шанс за допълнителна печалба.

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #71 -: Април 26, 2013, 02:23:34 pm »
Как най общо се разглежда случая, в който лунното затъмнение съвпада с рожденния ден.Луната е в точна опозиция на натално Слънце?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #72 -: Април 26, 2013, 03:11:47 pm »
Как най общо се разглежда случая, в който лунното затъмнение съвпада с рожденния ден.Луната е в точна опозиция на натално Слънце?

Трудни семейни взаймоотношения през соларната година..,и въобще трудни отношения с другите...
Възможни са проблеми с родителите...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #73 -: Април 26, 2013, 05:43:43 pm »
Искам да задам един малко тъп въпрос...При затъмнения,пълнолуния и пр. гледате само аспектите,които Луната образува в момента на фазата или мислено придвижвате Луната до края на знака и следите за аспектите,които тепърва ще образува преди окончателно да напусне знака? Както е в хорарните карти...

« Отговор #74 -: Април 27, 2013, 11:51:10 am »
Защо не казвате бе хора? Гледате само аспектите,които Луната образува във фиксирания момент на фазата или гледате и тези,които тепърва ще образува до окончателното и напускане на знака?

*

Grace

• 2257
« Отговор #75 -: Април 27, 2013, 01:05:39 pm »
ето, казвам ти - гледат се само аспектите с обичайния орбис и не се разглеждат както в хорарната карта.

« Отговор #76 -: Април 27, 2013, 01:16:02 pm »
Много благодаря!

« Отговор #77 -: Април 27, 2013, 01:22:02 pm »
А осносно маникюристката,която си мислех,че ми е вързала тенекия се оказа,че е претърпяла катастрофа и е в болница нощтта преди затъмнението. Вече знам какво е Бясна Луна! Беше пълен ад за всички около мен!

*

Нова

• 3491
« Отговор #78 -: Април 30, 2013, 08:17:20 am »
Хм, не знам, ама аз с тази луна върху юпитера ми в скорпи се сдобих с нови златни обечки.
Ама може и да е заради венерата във втори, разходяща опозиция на юпито и сходящо каре на нея си, но вече орбисите са по-големки.

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #79 -: Април 30, 2013, 04:56:53 pm »
Според това което бяхте писали , точката на брака ми е в 5 градуса Скорпион , там където беше последното затъмнение, на 3 май ставам кум на свадба  , това е доста буквално проявление :-) жалко че не е моята свадба. Mога ли да очаквам нещо от това затъмнение още повече че е в пети дом при мен? Първото и последното затъмнение за тази са в пети дом
« Последна редакция: Април 30, 2013, 08:48:02 pm от gogo07 »