Здравей Гост

Пръстеновидно слънчево затъмнение. Новолуние на 19 градуса в Телец

• 235 Отговора
  • 41577 Прегледи
Луната е в секстил с Десцендента и в секстил с наталната Луна. Образува още бинонагон с Вертекса и куинконс с Уран. А Венера е в тригон с Меркурий и в квадрат с Вертекса...Вертекса по натал ми е в 6-ти дом,Уран е У6,разположен е в 4-ти,а Меркурий е управител на 1-ви и 10-ти дом,разположен е в 5-ти. Така като гледам вероятно ще се отрази на работата и на връзката ми. Вие как мислите?
« Последна редакция: Април 29, 2013, 12:15:41 pm от Just_a_Dream »
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

carmen

• *
  • 188
При мен е в съвпад с ДСЦ, тригон Сатурн и опозиция Уран. Сега тр.Юпитер е в съвпад с У7-Венера в Д7.Някой с подобна картинка?Какво най-общо мога да очаквам, явно акцента е в партньорските отношение, но положително или негативно се изразява?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Освен Луната и Венера като управител на затъмнението за какво друго гледате?

Всичко е важно..при лунациите.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

tania

• **
  • 743
В астрологията, както знаете има цикличност. За тези от вас, които са преминали възрастта 20г., върнете се назад - 10 май 1994г.  Слънчевото затъмнение е в същия градус - 19гр Телец и съответно повтаря аспектите към натала ви. Разбира се, останалата планетна картина е различна, но едно връщане назад би могло да ви даде добра насока какво да очаквате покрай това затъмненеие. Върнете лентата - какви значими събития сте преживели през 1994г. ?
Ужас! Затъмнение в съвпад със Слънцето във 2-ри и опозиция към Марс в Скорпион 8-ми, 1994г. почина майка ми от рак, точно по Скорпион и 8-ми дом. Дано на това затъмнение събитията са по Слънцето и 2-ри дом, ама имам и Сатурнов възврат в 8-ми, направо не знам  :-X.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

В астрологията, както знаете има цикличност. За тези от вас, които са преминали възрастта 20г., върнете се назад - 10 май 1994г.  Слънчевото затъмнение е в същия градус - 19гр Телец и съответно повтаря аспектите към натала ви. Разбира се, останалата планетна картина е различна, но едно връщане назад би могло да ви даде добра насока какво да очаквате покрай това затъмненеие. Върнете лентата - какви значими събития сте преживели през 1994г. ?

14 дни по-късно почина дядо. Неочаквано и внезапно получи мозъчен инсулт, и катастрофира в оградата, която сам със собствените си ръце е правил. Бил е забравил да сложи каската си... Три дни беше в кома.
Той беше изключително здрав човек, никога не е боледувал сериозно. Освен като млад от една бъбречна криза.
А за мен лично това беше най-ужасният период в моя живот, който ми остави огромен белег още на 7г. Родителите ми бяха в чужбина, баба с дядо на болница, а аз сам сама в къщи за няколко дни. Никой от роднините (лели, чичовци, братовчеди и пр.) не ми каза две думи, всички бяха заети уж с работата си, но им оставаше време да идват и да тършуват из дома. Последния ден помня, че припаднах у нас от изтощение и се събудих в къщата на съседите...
Осъзнах нещата доста години след това, но поне зная на какво са способни и най-близките уж родини, и че от никой не трябва да се очаква нищо. 
« Последна редакция: Април 29, 2013, 11:14:01 pm от romantica »

В този градус ми е нат.Венера У4 и У11 в 11-ти.През 94г.,малко след затъмнението,се преместих в друго жилище,в което живея и до днес.Сега не знам как ще се отрази,нямам планове да се местя,само планирам ремонт,но предпочитам да ми се случи нещо,по естествените сигнификации на Венера  ;)

*

Veselin

• 2737
На мен Венерата ще ми е в точен съвпад с Хирона в 3 дом и в точно опозиция със Слънцето ми (У7).
През 1994 не си спомням нищо друго забележително освен, че тогава през септември баба ми, която беше Телец с Луна в Коризог и асцендент Рак, получи инсулт и беше дълги месеци на легло (вече не е жива).
Сега се надявам нищо подобно да не се случва.

*

Grace

• 2257
Имайте впредвид, че планетната картина сега е доста по-различна от тази през 1994. Тогава Уран и Нептун са били в съвпад в Козирог, а Юпитер и Сатурн във воден тригон.
Сега основния тежък аспект е квадратурата Плутон/Уран в знаците Овен/Козирог. Юпитер тепърва ще навлиза в Рак и ще затвори голям воден тригон с Нептун и Сатурн. Същевременно с това, обаче, ще активира и тежкия квадрат на Плутон и Уран. :blink:
Ще бъде интересно да проследим разликата, преди и сега.

*

satin_

В деня на затъмнението е точния съвпад на дир. ми  Венера с нат. Северен възел (затъмнението е върху него)  :blink:

Ааа и пр. Луна е в съвпад тр. Северен възел
« Последна редакция: Април 30, 2013, 10:11:20 am от satin_ »

На мен Венерата ще ми е в точен съвпад с Хирона в 3 дом и в точно опозиция със Слънцето ми (У7).
През 1994 не си спомням нищо друго забележително освен, че тогава през септември баба ми, която беше Телец с Луна в Коризог и асцендент Рак, получи инсулт и беше дълги месеци на легло (вече не е жива).
Венера и Хирон :) Веско,да не те женим? :)

*

Нова

• 3491
Венера и Хирон :) Веско,да не те женим? :)

Че що да го жените, бе? Това ли показва венерата с хирона??? Ай, сига )))))) Ми на 19* градуса е и моя хирон, точна каре с венерата ))))))))))))
Вескоооо, да не ни оженят?

*

Veselin

• 2737
Къде сте чули и видели Стрелец да бърза към олтара?  ;D ;D ;D

Пепеляшкови аспекти уж....Абе действат! Миналата година едновременно и Венера и Юпитер и Нептун бяха я в паралел я в контра-паралел към Хирон и стана страшно.Постоянно някой ме харесваше,спираха ме на улицата да се запознават с мен и какво ли не...Интересно беше,че когато Венера мина директно през Хирон нищо не се случи,но когато стана ретроградна и се върна пак върху Хирон се отключи всичко.Много беше забавно  :blink:

Къде сте чули и видели Стрелец да бърза към олтара?  ;D ;D ;D
За стрелеца разбирам,ама Луната в Рак не те ли пришпорва?  :blink:

*

Veselin

• 2737
Да, ама не чак толкова, че да вземе надмощие над стрелешкия стелиум.
Иначе, и аз искам да имам куп обожателки.  :P А защо не и любовни триъгълници, четиръгълници и пр.  ;D

*

Нова

• 3491
Да, ама не чак толкова, че да вземе надмощие над стрелешкия стелиум.
Иначе, и аз искам да имам куп обожателки.  :P А защо не и любовни триъгълници, четиръгълници и пр.  ;D

Много искаш )))))))))))))

Мръсник! )))))))))))))
А ние си мислим, че си такова скромно момче.

*

Grace

• 2257
Стига сте спамили темата, много свободни дискусии станаха .. преместете се и си пишете

Огледайте картите освен Венера в съвпад с Хирон,дали Нептун и Юпитер аспектират Хирон по някакъв начин  :blink:

*

Нова

• 3491
Ми то е по темата, Грейс )))) Шегувам се. Не се ядосвай! Виж, кво хубаво пролетно временце е навън, едни хубави зелени дървета, не си натоварвай сърцето.

Виж, ся, ако Веско и Дрийм са прави, още само един градус на венерката иииии... ))))))

Въобще при мен 19* да искаш, "аман от аспекти" ))))

*

carmen

• *
  • 188
При мен е в съвпад с ДСЦ, тригон Сатурн и опозиция Уран. Сега тр.Юпитер е в съвпад с У7-Венера в Д7.Някой с подобна картинка?Какво най-общо мога да очаквам, явно акцента е в партньорските отношение, но положително или негативно се изразява?
Хайде де,няма ли предположения, съжалявам,че мрънкам, но си мисля,че точно на това място в картата ще си е от значение..