Здравей Гост

Марс - кастриран и потиснат

• 48 Отговора
  • 5414 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Марс - кастриран и потиснат
« -: Март 09, 2013, 12:03:28 am »
Хареса ми израза на Енигма.
За да е по-прилежно...ми се иска тук да поговорим за този вид Марс.
Изявата му..,кога може да се отключи проявата му...,има ли значение коя планета го е потиснала? :rolleyes:

Моите лични наблюдения-колкото повече физически труд, толкова по-малко психически проблеми
Абсолютно съм съгласна, щях да го пиша в темата за психическите разстройства. Неизразеният марс прави белите обикновено.

Имаш ли наблюдения? Защо мислиш така?
Имам-върху 4-ма мъже-марс везни-квадрат или опозиция сатурн, имам от потиснати марсове-ретро с опозиции и така...Имам и личен опит с моя си марс-пак е потиснат в стила на гореписаното, малко по-различно...Ама аз що-годе мога да осъзная себе си чрез астрологията, а другите...
Имам една книга за серийните убийци-българска авторка,астрологично разгледани. Освен това имаше цитиран пример на /При друг автор/  сериен килър пак, при него имаше дилема марс-луна,освен другото. Потискан марс -в детствто, неизразен. Та, майката-казва:Той дори не притворечеше като малък, а е изобретателен садист в убийствата, това не е дошло отведнъж. Значи, тя го е кастрирала психологически още съвсем отрано.
Избягахме от темата...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Papy

• 4343
Re: Марс - кастриран и потиснат
« Отговор #1 -: Март 09, 2013, 12:07:38 am »
Има значение и дали е мъжка картата

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Март 09, 2013, 12:12:42 am »

Да разгледаме и двата вида карти...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Март 09, 2013, 12:39:23 am »
Какво ще кажеш за този
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?wgid=wgeJw1jr0OwjAMhJ-GzUMcKqBEnjogsbDB7JL-icZBSUPUtydFQt_iO1u-y9NrIm0GR4xGLN3m6AWaeep7Hyw4wI26UqD1GRWMpwxDiqDgzvL06dMFaFjYMqDeZ3WEqhY8QCoXBcO2FXYd_T_utPpFbAvLS0dYnCtL4rCWaUsy7bK-Sye3jDRkM8a1iBAJH5cvhVw2mw

Марс опозиция Нептун...връх на таото е Меркурий...Мутабелни знаци.... :rolleyes: Нептун е ретро...Този да не е психично болен... :-\

*

Papy

• 4343
« Отговор #5 -: Март 09, 2013, 12:40:10 am »
Сериен убиец

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #6 -: Март 09, 2013, 12:43:06 am »
Марс У8 в Риби опозиция Нептун - мисля, че е проявявал извратена изобретателност и въображение в убийствата, може и да е убивал от *религиозни* подбуди  :-\.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Papy

• 4343
« Отговор #7 -: Март 09, 2013, 12:59:47 am »
Връх на таото-меркурий
Както пише по книгите-цял живот крадец и по затворите
Докато не убива първата жертва-после не спира. Общо 11-прави сделка за инфо с ченгетата и му плащат по 10 000$ на глава-общо 100 000$

*

Марая

• 28287
« Отговор #8 -: Март 09, 2013, 12:59:59 am »
Сериен убиец

Папи... :blink: ,но щом е сериен....е ясно...

*

Papy

• 4343
« Отговор #9 -: Март 09, 2013, 01:02:17 am »
Има и обвинения в содомия, обикновено ги пребива до смърт

« Отговор #10 -: Март 09, 2013, 11:04:45 am »
има си и съвпад юпитер/марс в 7, У8/асп на килър/ и акцентиран юпитер и нептун в 1 да мина между капките,да му се разминава и така сериен....
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #11 -: Март 09, 2013, 02:02:47 pm »

Да разгледаме и двата вида карти...

Мога да дам за пример една карта, но без известен час, според мен би представлявала интерес.

Картата е на известната сексоложка Наталия Кобилкина - Марс във Везни (заточение) в квадрат с Луна.
Напоследък придобива все по-широка популярност, доста агресивна реклама използва - има хора, които просто го могат. :)

Успях да се докопам само до дата и място на раждане - 23.11.1983 г., в Ростов на Дон, Русия. Родена е в семейство потомствени лекари.

Струва ми се, че с нашия Весо са астрални близнаци, родени са на една и съща дата.  ;D

Пак уточнявам, че картата е без час на раждане, поставих Слънцето на хоризонта.

Нейният "кастриран" Марс в квадрат с тронова Луна я е насочил към психологията на човешките взаимоотношения, на сексуалността (Венера и Марс в един знак /Везни). Занимава се със семейна психотерапия - Луна в Рак (тригон с Плутон и Сатурн в Скорпион).

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #12 -: Март 09, 2013, 02:27:51 pm »
Слуховете са, че е работила като компаньонка. Не знам с какви семейни терапии се занимава, но нейните съвети най-често са свързани със сексуални практики.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #13 -: Март 09, 2013, 02:29:35 pm »
Не знам с какви семейни терапии се занимава, но нейните съвети най-често са свързани със сексуални практики.

Е, затова е сексолог, нали?  ;D

А що се отнася до есенциално слаби Марсове - совите не са това, което са.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #14 -: Март 09, 2013, 02:40:06 pm »
В сидералната карта на Кобилкина има рахувско влияние, поне що се отнася до сексуалните теми. Венера (дебилитирана) е отново в един знак с Марс, аспектирани от Раху. Зависи от часа на раждане, но е възможно Луната и Раху да са във взаимна рецепция по накшатри. А за Раху казват, че е нарушител на норми и табута.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #15 -: Март 09, 2013, 03:05:20 pm »
Успях да се докопам само до дата и място на раждане - 23.11.1983 г., в Ростов на Дон, Русия. Родена е в семейство потомствени лекари.

Струва ми се, че с нашия Весо са астрални близнаци, родени са на една и съща дата.  ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
И не само с мен, а и с брат ми също.  :P

*

adi

• *
  • 84
« Отговор #16 -: Март 09, 2013, 08:32:08 pm »
а какви ще кажете за този  опозиция марс- нептун  в 5-11 дом
тук марс е наранен само от нептун
и участва в големия триъгълник м/у Марс 5 дом, Плутон в 8 дом и слънце в 1 дом

*

Papy

• 4343
« Отговор #17 -: Март 09, 2013, 08:34:17 pm »
Ади, за марс/нептун никой не може да ти каже, този аспект е достаа..хлъзгав :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #18 -: Март 09, 2013, 08:35:34 pm »
Омайна работа..Допускам полигамно поведение...И доста лъжи..Агресивен подход...Но по незабравим начин може да удря и да гали...

« Отговор #19 -: Март 09, 2013, 08:41:15 pm »
А финансовото му/й състояние добро ли е? Или да произлиза от заможно семейство?
« Последна редакция: Март 09, 2013, 08:53:46 pm от Mirabella »