Здравей Гост

Лъжците

• 135 Отговора
  • 16727 Прегледи
*

Freya

• **
  • 1178
Re: Лъжците
« Отговор #60 -: Март 13, 2013, 01:47:37 pm »
Човек лъже средно по 6 пъти на ден.  Мъжете малко-повече от жените  :blink:ю

Който казва че не лъже, значи лъже  ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #61 -: Март 13, 2013, 01:49:15 pm »
Човек лъже средно по 6 пъти на ден.  Мъжете малко-повече от жените  :blink:ю

=
6 пъти?  ;D

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #62 -: Март 13, 2013, 02:00:39 pm »
Колко често в ежедневието си в различни ситуации лъжем за дребни неща.. Може и да са изопачаване на истината, изкривяване, премълчаване или просто казваме нещо, което не е точно така  :rolleyes:

Примерно снощи снимах на един приятел мебелите които ще продава, направих снимки и като ги отворихме на компа се видя едно петно точно на стола най отпред..  ;D Даже ми хрумна да го махна на фотошоп, че да не се занимавам да снимам отново..   това сега какво се води  ;D замазване на истината... лек едит

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #63 -: Март 13, 2013, 03:04:52 pm »

[/quote] в темата става на въпрос за умишлени лъжи, дали в хороскопите на отявлени измамници има показатели за това
[/quote]
Абсолютно правилно това имах предвид при пускането на темата.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #64 -: Март 13, 2013, 04:01:49 pm »
Не е виновен само Нептун... ;D

Склонност към /преувеличаване/ ...лъжи носи и аспекта Луна каре/опозе Марс... 

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #65 -: Март 13, 2013, 04:09:05 pm »

?? Това го знам за твърд аспект луна/юпитер. Аз имам квадрат и съм се хващала да го правя, после се поправям.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #66 -: Март 13, 2013, 04:13:09 pm »

?? Това го знам за твърд аспект луна/юпитер. Аз имам квадрат и съм се хващала да го правя, после се поправям.

Луна= интуиция, емоция , отражение
Марс= импулс , действие , ...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #67 -: Март 14, 2013, 01:16:54 am »
Сигурно си права, ами дай една тема със смисъл ти, щом е стойностна ще се включат много и аз също.

Enigma, отговарям ти, по Луна без курс ;D
Каква полза има изобщо от една такава тема, в която се пише за другите, колко големи лъжци са, а никой например не написа кога е изрекъл лъжа при кои астро. фактори и какво го е провокирало да го направи?

Нямам желание да пиша теми тук. За мен лично цялото знание е вече дадено. Сега само се правят обобщения и се пускат уж нови теми (не се ползва търсачката!), а те всъщност са добре забравените стари.
Днешния век, не е за нови открития, а за осмисляне на вече казаното до тук.
А и астрология от форум не се учи.

Предпочитам да си подготвя семената на кореноплодните и да използвам Луната в Телец, за да ги засадя, и да се радвам на добра реколта :blink:

*

Asol

• 4140
« Отговор #68 -: Март 14, 2013, 08:05:35 am »

;D

Няма хора, които да не са излъгали за нещо, с което де факто темата се изчерпва. Ние сме бели и добри, а в другите се е събрала цялата лошотия и ние ги гледаме от трона на кристалната капка - няма такъв филм. ;D
Може човекът отсреща да провокира да бъде излъган - да е прекалено настоятелен и за да не го засегнеш или да не се занимаваш да се обясняваш, финтираш по някакъв начин.
По начало мазниците, уж дащните повече се харчат и обират симпатиите от тези с позиция "право куме в очи".

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #69 -: Март 14, 2013, 08:39:58 am »
Само дето тук се говореше за патологични лъжци,хората чиито карти коментирах, лъжат и двамата за всичко,единият специално няма човек докоснал се до него дето да не е завлечен с пари и то големи суми.За такъв тип лъжци говорех не за това дали има хора, които лъжат или не.То е ясно ,че всички в дадем момент сме лъгали в живота си.Май има разлика между това да излъжеш един или два, пъти и това целият ти живот от до да е низ от лъжи и измами.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #70 -: Март 14, 2013, 08:49:08 am »
Ако говорим за патологични лъжи, мога да дам за пример такава карта.

Но тук по-скоро става въпрос за лъжи на дребно, продиктувани от личен интерес, стремеж към някаква облага или измъкване от неудобна ситуация. Накратко човекът може да бъде описан като хитър тарикат. Хитър и прост.

Часът навремето бе ректифициран от друга астроложка, но има вероятност да мръдне с няколко минути. Според друг практикуващ астролог съвпадът Слънце/Нептун трябва да е във 2 дом - темата за паричните измами и далавери е много силно застъпена при натива (склонна съм да приема неговата версия, а не на онази астроложка).  :blink:

Тоя крадеше и лъжеше дори баща си, баща му навремето бе кредитен милионер и известен човек във Варна.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #71 -: Март 14, 2013, 08:52:52 am »
Правилно ме разбра ,точно за такъв тип лъжци говорех тарикати и мошеници.Благодаря за картата. :blink: :blink:Прави впечатление, че меркури е много зле аспектиран няма нито един положителен аспект.Плутон също. 

*

Veselin

• 2737
« Отговор #72 -: Март 14, 2013, 08:57:49 am »
Как да няма? Нали има тригон с Луната? Или може би се гледат само сходящите аспекти?

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #73 -: Март 14, 2013, 09:05:37 am »
Съжалявам грешката е моя недоглеждане ,да има тригон с луната, но от там нататък  е пълна скръб ,квадрат с марс,квадрат с уран,квадрат плутон и квадрат с хирон.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #74 -: Март 14, 2013, 09:09:58 am »
Тоя човек е толкова елементарен... Основна тема в живота му е жени, секс до откат и далавери.
Завличал е жени с пари - онези, които са му били любовници, с които е имал интимни отношения. Имал е сексуални отношения с 20 години по-възрастни от него жени поради материален интерес. Изключително циничен.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #75 -: Март 14, 2013, 09:20:16 am »
Точно това имах предвид ето този е същия под ножа минава всичко живо ,няма майки, няма бащи,баби дядовци всички наред .Да не говорим за другите и всичко се постига, чрез манипулации измами,изнудване. 

*

Lillie

• 30532
« Отговор #76 -: Март 14, 2013, 09:40:48 am »
Как да няма? Нали има тригон с Луната? Или може би се гледат само сходящите аспекти?

Да, Луната е в разходящ тригон с Меркурий.

Но вече неведнъж съм се убеждавала в това, че всяка планетна позиция (екзалтация/падение, трон/заточение) и всеки аспект действа различно, в зависимост от нивото на съзнание на натива.

Така например, аспект Луна/Меркурий в картата на писател или драматург ще даде пъргав ум, богато въображение, а в картата на измамник или крадец - съобразителност, умение да се измъква от неудобни ситуации, пресметливост, тарикатлък.

Същото се отнася и за Венера във Везни в горепосочената карта - няма нищо общо с възвишените й прояви, много е прехвалена тази позиция. Чарли Шийн също е с Венера във Везни, а всички знаем какъв тип жени и отношения предпочита. Тоест важна е цялата карта, не отделните позиции. :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #77 -: Март 14, 2013, 09:48:31 am »
Елодия, ти май много си му набрала  :P - вече знаем и как се казва, и от кой град е. Ще внимаваме!  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #78 -: Март 14, 2013, 09:50:49 am »
И аз съм с Венера везни

А аз съм с тронова Луна  ;D - заменям я за всяка друга.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #79 -: Март 14, 2013, 10:04:33 am »
Елодия, ти май много си му набрала  :P - вече знаем и как се казва, и от кой град е. Ще внимаваме!  ;D
Не съм отдавна ми мина ,но тук говорим за човек ,който в лицемерието си стига до такава наглост ,че в зависимост от ситуацията и хората наоколо ,и как ни е изгодно се представяме,като мъж или като жена въпросът е да влачим пари от някъде.