Марая, моят отец, е близнак, но луната му съвпада с моето слънце, така, че различията там са сведени до нула. Но с маман е много трудно
Цитат на: blud в Март 17, 2013, 02:57:14 pmМарая, моят отец, е близнак, но луната му съвпада с моето слънце, така, че различията там са сведени до нула. Но с маман е много трудноМайка ми е Дева..,баща ми водолей... Луната и е в/у Слънцето му...Класика за брак. Водолей при мен е к3. Дева е МЦ...Във Водолей имам Юнона...,управителя е на МЦ...,в Дева...Плутон...и Уран...и МЦ. :blink:
и на баща ми луната е върху слънцето на маман, което не му попречи да си бие шута на стари години, и да стане младоженец А бе, старческа им работа..на младини си бяха нормални и обични
Цитат на: Марая в Март 17, 2013, 03:00:55 pmЦитат на: blud в Март 17, 2013, 02:57:14 pmМарая, моят отец, е близнак, но луната му съвпада с моето слънце, така, че различията там са сведени до нула. Но с маман е много трудноМайка ми е Дева..,баща ми водолей... Луната и е в/у Слънцето му...Класика за брак. Водолей при мен е к3. Дева е МЦ...Във Водолей имам Юнона...,управителя е на МЦ...,в Дева...Плутон...и Уран...и МЦ. :blink:и на баща ми луната е върху слънцето на маман, което не му попречи да си бие шута на стари години, и да стане младоженец А бе, старческа им работа..на младини си бяха нормални и обични
Земни тъся..,земни Нещо от типа на Дева, Телец...Козирог.
Цитат на: Марая в Март 17, 2013, 02:46:08 pmЗемни тъся..,земни Нещо от типа на Дева, Телец...Козирог. Нептун в дева, телец, козирог-или са много стари за точен час, или много млади, за изграден характер
Ето ви една дева на квадрат и тя е все на нож с дъщеря си
Съпругът й почина преди 8 г , баща ни е още жив но си е тук в Бгама тя ме побърква с чистенето й, иначе ми дава страхотни съвети, призванието й е да е учител , каквато е и по професия
твърдо не , само в 68 г е бил изпратен в Чехия да потушава пражката пролет