Здравей Гост

Къде е Доби?

• 42 Отговора
  • 3854 Прегледи
*

Asol

• 4140
Re: Re: Мидпойнт Венера-Юпитер в риби и овен
« Отговор #20 -: Март 20, 2013, 02:29:32 pm »
Е, и ? Светът е прагматичен, а доста хора разсъждават консуматорски. Тези с по-специалните дарби, ако слагаме тук астролозите, безплатно ли предлагат труда си ? Не съм чула някой професионален астролог да работи безплатно ? За софтуера има безплатен, да, но добрия е платен, при това не е евтин. Триал версиите какво са - сиренето е безплатно само в капана ? На мен лично специалисти в дадена област при зададен въпрос от мен в съответната, не са искали да споделят знанията и уменията си.
Нямала съм предвид, че ти смяташ някой за дойна крава. Само казвам, че такъв е принципа на взаимообмена.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #21 -: Март 20, 2013, 02:35:36 pm »
Не съм чула някой професионален астролог да работи безплатно ?

Те затова вземат пари за услугите си, защото са превърнали хобито в професия, упражняват астрологията като занаят.

А тук сме форум, никой никому не плаща, затова си пишем каквото искаме (често и спамим даже), без претенции за експертни познания и безпогрешност. А знаеш ли кога професионалният астролог ще признае, че греши? Изключително рядко. Някои хора, и без да са професионалисти, трудно признават незнанието си по някой въпрос.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #22 -: Март 20, 2013, 02:49:46 pm »
Не че съм мерила с линийка и калкулатор, де, ама на мидпойнта ми вен -юпи сега трябва де се кълчи транзитен плутон в козата. Хубуу, не е овен или риби, ама транзитния уран трябва там някъде де го квадратира този ми ти мидпойнт, чу и отизотзадзе натален марс да прави същото.

Е, не, нищо по темата венера-юпитер и радостта от живота. Дори напротив, по-далечна и затворена за тази тематика не съм била никога. Дори имам неправилното усещане, че изобщо съм приключила с тези аспекти от живота.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #23 -: Март 20, 2013, 02:54:52 pm »
Е, не, нищо по темата венера-юпитер и радостта от живота.

А днес е Международен ден на щастието, съвсем в унисон с тази тема.

Но и нея успяхме да я помрачим с разсъжденията си за прагматичното начало, което ни води в действията ни.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #24 -: Март 20, 2013, 03:00:26 pm »
Лили, това променя ли че имат дарба ? Но въпреки това си чакат петте лева ? Това е въпрос на избор дали човек ще превърне хобито си професия или не. И не винаги е гаранция за ценза. Безгрешни астролози няма дали такива, на които ще им платиш за труда или не.

Иначе спама по темата ;D е във връзка с диалога между Папи и Марая.

*

Нова

• 3491
« Отговор #25 -: Март 20, 2013, 03:09:26 pm »
Ама аз съм щастлива щастливка, бе Лили, просто мидпойнта при мен не работи, ,но няма пълно щастие... ;D
А дори не съм и прагматична, дори това качество изобщо ми липсва, май заради липсата на земя в натала. Но с възрастта, да, все по-голяма реалистка ставам, осъзнавам, а и няма какво да си поръчвам от Вселената на този етап.. Може би съм осакатена- човек без мечти, просто не мечтая.

Обаче виж, темата беше за мидпойнта и затова се изказах... ;D По-скоро коментарите по това трябва да са, че видиш ли ми точно таото кастрира мидпойнта. Ххахаха, ти какво си пожела в Деня на щастието, изпразнува ли го или по-късно днас ще го направиш?

*

Asol

• 4140
« Отговор #26 -: Март 20, 2013, 03:28:05 pm »
На Стив Джобс Слънцето му е било на този мидпойнт.

*

Нова

• 3491
« Отговор #27 -: Март 20, 2013, 03:31:52 pm »
Ееее, супер пример в подкрепа на астрологията, браво! :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #28 -: Март 20, 2013, 03:34:02 pm »
Ако се върнем на мидпойнта, може би отчасти защото Сатурн и Уран го аспектират, винаги ми е липсвало усещане за пълнота и щастие, просто не ми е присъщо. Твърде кратки са периодите, в които мога да кажа, че съм се чувствала щастлива, по-скоро можем да говорим за относително спокойствие, удовлетвореност. Вероятно се дължи на някаква вътрешна моя "липса", в съществена степен и на обкръжението/възпитанието в детска възраст.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #29 -: Март 20, 2013, 04:27:02 pm »
Типично по Български. ;D
Нищо вече не ме учудва.
Пролет..,всичко се ражда...светло..,усмихнато и слънчево...А толкова заключени сърца...

Честита пролет на всички...И нека през този мидпойнт премине планетата Уран....за да Ви донесе късмет и отключи любовта! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Papy

• 4343
« Отговор #30 -: Март 20, 2013, 04:31:27 pm »

Ами не ти разбрах позицията, но разговорът беше в съвсем друга посока, който трябваше-разбра, което е добре
Ако искаш да кажеш, че знанието на Доби не трябва безплатно-ок, но самият той съвсем не дава приоритет на парите-веднъж съм го виждала и много неща научих, цената беше смешна

*

Нова

• 3491
« Отговор #31 -: Март 20, 2013, 04:33:54 pm »
Типично по Български. ;D
Нищо вече не ме учудва.
Пролет..,всичко се ражда...светло..,усмихнато и слънчево...А толкова заключени сърца...

Честита пролет на всички...И нека през този мидпойнт премине планетата Уран....за да Ви донесе късмет и отключи любовта! ;D

Не заключени, Марая, бетонирани! Ако само няква ключалка ще ми го пазииии.... хахахаххаах ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #32 -: Март 20, 2013, 04:35:38 pm »
Типично по Български. ;D
Нищо вече не ме учудва.

Не заключени, Марая, бетонирани! Ако само няква ключалка ще ми го пазииии.... хахахаххаах ;D
Не ми е познато това чувство... ;D
Моето сърце винаги е било отключено...за всеки и всичко!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #33 -: Март 20, 2013, 04:36:35 pm »
Ако искаш да кажеш, че знанието на Доби не трябва безплатно-ок, но самият той съвсем не дава приоритет на парите-веднъж съм го виждала и много неща научих, цената беше смешна

Той си има стабилна практика в чужбина, не му е нужно да се занимава с печалбарство тук и да бие тъпан. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #34 -: Март 20, 2013, 04:39:19 pm »
Дам...

Обаче ти в сайта изглеждаш студена, дистанцирана, дори някакси надменна. Сигурно в реалния живот си топла и сърдечна, а тук държиш останалите на разстояние, вероятно да не ти се качваме на главата.

Това е моето усещане.

Хубава пролет и на теб, още любов и още светлина!

*

Марая

• 28287
« Отговор #35 -: Март 20, 2013, 04:40:44 pm »
Консултацията му е на час. Цената , която аз съм плащала е 120лв. И мисля, че е съвсем ниска цена...Разбира се, че за 1 час...хороскоп не се прави...
А иначе с чужбина работи на други цени...
Книгата космобиология още не е издадена...Мисля, че първо ще я издаде навън. :blink:
Доста често сме били на маса..,карахме и една нова година с него..,рожден ден също.... ;D Доби е невероятен сладур...и знае своята цена като един стелиумен лъв!
Да е жив и здрав!

*

Марая

• 28287
« Отговор #36 -: Март 20, 2013, 04:44:40 pm »
Дам...

Обаче ти в сайта изглеждаш студена, дистанцирана, дори някакси надменна. Сигурно в реалния живот си топла и сърдечна, а тук държиш останалите на разстояние, вероятно да не ти се качваме на главата.

Това е моето усещане.

Хубава пролет и на теб, още любов и още светлина!

:o ;D

Ако се върнеш назад във времето...и прочетеш постовете ми..,ще разбереш.., много неща....
Радвам се, ако изглеждам такава....

*

Asol

• 4140
« Отговор #37 -: Март 20, 2013, 05:22:11 pm »

Ами не ти разбрах позицията, но разговорът беше в съвсем друга посока, който трябваше-разбра, което е добре

Няма значение, идеята ми е че всичко стойностно си има и съответната цена. И ако не беше репликирала за дарбите и петте лева нямаше да продължа със спама.
Доби не го знам какъв астролог e имайки предвид телеграфния му стил на писане докато участваше във форума.

*

Papy

• 4343
« Отговор #38 -: Март 20, 2013, 05:37:00 pm »
Аха :)

Такъв, че мога да си мечтая да знам колкото него
Пък ако са ти важни краснописът и дългописът-друга работа
Особняк е, но наистина е сладур

*

Asol

• 4140
« Отговор #39 -: Март 20, 2013, 05:46:28 pm »
Краснописът колко да ми е важен, ако е само красива опаковка ? Дългописът, ако е кух не ме хваща, важно ми е съдържанието. Единственото, което съм прочела от него в коментарите му за мидпойнтите е стандартното им тълкуване, което го има и в книгата на Ебертин. Не съм прочела разсъждения, а само представяне на суха теория.