Здравей Гост

Къде е Доби?

• 42 Отговора
  • 3845 Прегледи
*

Papy

• 4343
Re: Re: Мидпойнт Венера-Юпитер в риби и овен
« Отговор #40 -: Март 20, 2013, 05:51:50 pm »
Добре де-няма да споря, за всеки си има път, и за всеки ученик-негов учител
Кое е новото в бълг астрология, което е лично творчество, кое гарантира, че тълкуването е качествено?

Както и да е-прогноза за бъдещето не ми е правил, така че не мога да кажа на 100%, пък както знаете, за мен астрологията, ако не е предсказателна, значи си чешем езиците
В което няма лошо

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #41 -: Март 20, 2013, 10:33:04 pm »
Добре де-няма да споря, за всеки си има път, и за всеки ученик-негов учител
Кое е новото в бълг астрология, което е лично творчество, кое гарантира, че тълкуването е качествено?

Както и да е-прогноза за бъдещето не ми е правил, така че не мога да кажа на 100%, пък както знаете, за мен астрологията, ако не е предсказателна, значи си чешем езиците
В което няма лошо

Така е... ;D И се срещат..когато и двамата са готови...за знанието. ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #42 -: Март 21, 2013, 05:49:12 pm »
Дам...

Обаче ти в сайта изглеждаш студена, дистанцирана, дори някакси надменна. Сигурно в реалния живот си топла и сърдечна, а тук държиш останалите на разстояние, вероятно да не ти се качваме на главата.

Това е моето усещане.

Хубава пролет и на теб, още любов и още светлина!

:o ;D

Ако се върнеш назад във времето...и прочетеш постовете ми..,ще разбереш.., много неща....
Радвам се, ако изглеждам такава....
Нова, аз съм на друго мнение, не познавам Марая, никога не съм я виждала даже на снимка, но имам дарбата да усещам хората, за което съм благодарна на Бога, и знам, че тя гори. Това се усеща от всеки нейн коментар, просто трябва да четеш между редовете, за да я разбереш. Докато се реша да пиша, за 3 месеца изчетох почти целия сайт и научих много, но с ръка на сърцето казвам, че най-много съм научила от Марая (може би защото Слънцето й попада точно върху Урана ми в 9 дом), за което съм благодарна :wub:

Радвам се!  :-[

БЛАГО-ДАРЯ! За мен думите ти ме карат да бъда още по-отговорна! Струва си...
Чрез теб обаче осъзнах нещо много важно...
Вибрациите- , ако не вибрираме на едни и същи честоти...няма как да се опознаем, да се разберем...да достигнем до същността.
С две думи...кажи го , напиши го..,ако някой трябва да го намери, да го сподели и разбере...ще го направи! :kissd:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците