Здравей Гост

Имам проблем

• 68 Отговора
  • 10091 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Имам проблем
« -: Март 22, 2013, 10:01:29 pm »
Ами, мен не ме отчайват безпаричието и безработицата, съвсем за други проблеми става дума, но не ми се говори за това.

Ползвам този цитат..,провокира ме да създам темата.
Убедена съм...,че всички в този форум имат някакъв проблем. Без значение какъв е той...,ако някой иска да сподели...би било добре.
За проблемите трябва да се говори...решават се с действие..,осмисляне...
А от гледна точка на астрологията би било уникален шанс...за изследване.
Разбира се, че никой не е длъжен...да споделя. Ако има желаещи....да заповядат! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Re: Имам проблем
« Отговор #1 -: Март 22, 2013, 10:21:30 pm »
айде кой пръв ще легне на кушетката :mellow:
аз не обичам да лежа и да споделям,а да го разрешавам до където ми стигат силите,ако не мога тогава помощ от приятел е като погалване от Бог
всеки е с различен подход към проблема,разрешаването  започва с осъзнаването,с признанието пред себе си ,а после и пред другите ,че "имаш проблем"
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #2 -: Март 22, 2013, 10:38:32 pm »
Имам проблем, цялото ми женско същество не желае като мъж бившия.Обаче т.к. не получавам никаква помощ около отглеждането на синът ми, маман ме е зарязала, баща ми е влюбен 73год. Ромео и младоженец.Имам чисто човешкия страх, че ако нещо ми се случи нямам на кого да поверя синът си. Споделям че най-сметкаджииски се нуждая от бившия чисто физически до  синът ми и финансово. ..Меркантилна ли съм?
Обаче съм си обещала в другия живот, далече от мъже под 180см и плешиви, пък и били те с най-благия характер..
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Март 22, 2013, 10:44:15 pm »
Имам проблем, цялото ми женско същество не желае като мъж бившия.Обаче т.к. не получавам никаква помощ около отглеждането на синът ми, маман ме е зарязала, баща ми е влюбен 73год. Ромео и младоженец.Имам чисто човешкия страх, че ако нещо ми се случи нямам на кого да поверя синът си. Споделям че най-сметкаджииски се нуждая от бившия чисто физически до  синът ми и финансово. ..Меркантилна ли съм?
Обаче съм си обещала в другия живот, далече от мъже под 180см и плешиви, пък и били те с най-благия характер..

Неее..,не си меркантилна. Никак. Просто си изплашена. Изплашена от липсата на отговорност...на другите. От очакванията...и разочарованията....

Акъла на мъжа мислиш ли, че корелира с ръста.... ;D ;)

Ако искаш си качи картата.... :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #4 -: Март 22, 2013, 10:52:23 pm »
Хайде аз... повечето хора ще кажат, че нямат проблеми, но не само в този форум, но всички изобщо имаме трудности, страхове.
Нека не ги наричам проблеми, но аз примерно много трудно допускам хората до себе си. Много съм чувствителна, но никога не го показвам, защото имам голям страх да не бъда наранена, уязвима. Трудно споделям (в момента правя обратното, защото от др. страна често предизвиквам себе си и стигам до ръба) трудно говоря за истинските си чувства, много по-лесно ми е да говоря за очевидните, материални, ежедневни неща. А най-трудно говоря и споделям с най-близките си хора. За това понякога отношенията ми с хората изглеждат повърхностни, външно.

Също имам голям страх от отхвърляне. Това се сещам сега. Ех че готино да си излееш страховете. Всъщност чувството е, сякаш правейки го се освобождаваш и ставаш по-малко зависим и уязвим от тях :)

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #5 -: Март 22, 2013, 11:08:58 pm »
Хайде аз... повечето хора ще кажат, че нямат проблеми, но не само в този форум, но всички изобщо имаме трудности, страхове.
Нека не ги наричам проблеми, но аз примерно много трудно допускам хората до себе си. Много съм чувствителна, но никога не го показвам, защото имам голям страх да не бъда наранена, уязвима. Трудно споделям (в момента правя обратното, защото от др. страна често предизвиквам себе си и стигам до ръба) трудно говоря за истинските си чувства, много по-лесно ми е да говоря за очевидните, материални, ежедневни неща. А най-трудно говоря и споделям с най-близките си хора. За това понякога отношенията ми с хората изглеждат повърхностни, външно.

Също имам голям страх от отхвърляне. Това се сещам сега. Ех че готино да си излееш страховете. Всъщност чувството е, сякаш правейки го се освобождаваш и ставаш по-малко зависим и уязвим от тях :)
В кой знак са ти луна,венера?Имаш ли аспект венера-уран?

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #6 -: Март 22, 2013, 11:15:23 pm »
Sunnily, а как се чувстваш относно любовта в своя живот? остави проблемите на другите..

Милки, пак ще си постна картата да не се обяснявам..
По въпроса, мисля че Луната в Риби е винаги мн чувствителна, а в случая е в опозиция на Слънцето в Дева, което е мн рационално, от там знам че имам голям конфликт между разум и чувства... Хм... после Асц ми ги квадратира и двете. Мисля, че Асц квадрат Луна, в моя случай играе някаква роля в разминаването на вътрешното състояние и чувства с външното им проявление и държание. За това понякога външно показвам повърхностно и неангажиращо отношение а вътрешно мога да изгарям.

Но не виждам много по картата си относно тези мои страхове.
П.С. Сега обърнах внимание, а Меркурий опозиция Луна, не би ли се тълкувал сякаш и комуникацията и изразяването ми отново е в конфликт с чувствата? ;) (макар и да е широка опозиция)
« Последна редакция: Март 22, 2013, 11:23:45 pm от Freya »

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #7 -: Март 22, 2013, 11:26:19 pm »

Неее..,не си меркантилна. Никак. Просто си изплашена. Изплашена от липсата на отговорност...на другите. От очакванията...и разочарованията....

Не мога да качвам карти. Това са ми данните 28.11.1965 21.40 София
Да мисля че колкото един мъж е по-висок , толкова по-благ характер има, опита ми го доказва. А баба ми ме учеше видиш ли нисък мъж, бягай далеч. Не случайно има " Наполеонов комплекс" всички диктатори са ниски на ръст ;D
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Марая

• 28287
« Отговор #8 -: Март 22, 2013, 11:41:14 pm »

Да мисля че колкото един мъж е по-висок , толкова по-благ характер има, опита ми го доказва. А баба ми ме учеше видиш ли нисък мъж, бягай далеч. Не случайно има " Наполеонов комплекс" всички диктатори са ниски на ръст ;D

С удоволствие ще го направя...Картата..,но...сигурно утре.

Мдаа..Вярно е..,ниските мъже са комплексари....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #9 -: Март 22, 2013, 11:45:43 pm »
Виждала съм ниски комплексари - злобни джуджета  ;D, но и сред високите има агресивни типове.

Бившия обаче потвърждава версията на Блуд - в сравнение с всички останали доста благ характер има, дружелюбен, неконфликтен и услужлив (около 190 висок).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #10 -: Март 23, 2013, 12:18:05 am »
аз имам проблем със себе си, който естествено се отразява и на барака ми, който между другото е на около 7 месеца....
всичко започна от преди коледните празници някъде там, кулминацията беше януари ....но все още нямам решение вътре в себе си, осъзнавам някои неща по-добре, което определено ми помага...но проблема си стои..ходих и на психолог......там стигнахме до извода, че съм си изгубила целта, а от там и смисъла....освен това не мога да се видя по никакъв начин в бъдещето...като нищо...просто никаква представа за себе си и живота си......нищо ей така все едно живея в безтегловност в момента и все едно и за в бъдеще ще е така....
състоянието ми е някакво депресивно, но с много и резки смени на настроението, освен това доста гняв, ентусиазъм, желание, после силна тъга и чувство за изгубване......днес пак съм така....през деня ужасно зле се чувствах, исках да се скрия от себе си и от това, което чувствам, да избягам...ужасно потънало.........изгубено...а сега сякаш имам надежда пак.....
всичките ми действия и грешки, които допуснах през този период предполагам се дължат на това ми състояние, то естествено външните фактори не ми помагат а правят нещата по-зле...както каза една приятелка уж всичко ти е наред, но нищо не е наред.....всичките ми маниакални състояния, които не мога да контролирам и всички постове тук са резултат от това мое изгубване.......и лошото е, че го осъзнавам, но все още не мога да го спра......много е гадно....лошото е, че почти всяка вечер съм с чашката.....
мога да ви удавя в проблеми, извинете ме ако съм издразнила някой с постовете си и ненормалните състояния....
от време на време е доста весело, щото откачам.......и се държа безотговорно.....страх ме е от отговорности...мнооогоо....

*

Papy

• 4343
« Отговор #11 -: Март 23, 2013, 12:51:49 am »
И аз преди и малко след като се ожених щях да откача
Само дето не драснах в неизвестна посока

*

Марая

• 28287
« Отговор #12 -: Март 23, 2013, 02:15:34 am »
аз имам проблем със себе си, който естествено се отразява и на барака ми, който между другото е на около 7 месеца....
всичко започна от преди коледните празници някъде там, кулминацията беше януари ....но все още нямам решение вътре в себе си, осъзнавам някои неща по-добре, което определено ми помага...но проблема си стои..ходих и на психолог......там стигнахме до извода, че съм си изгубила целта, а от там и смисъла....освен това не мога да се видя по никакъв начин в бъдещето...като нищо...просто никаква представа за себе си и живота си......нищо ей така все едно живея в безтегловност в момента и все едно и за в бъдеще ще е така....
състоянието ми е някакво депресивно, но с много и резки смени на настроението, освен това доста гняв, ентусиазъм, желание, после силна тъга и чувство за изгубване......днес пак съм така....през деня ужасно зле се чувствах, исках да се скрия от себе си и от това, което чувствам, да избягам...ужасно потънало.........изгубено...а сега сякаш имам надежда пак.....
всичките ми действия и грешки, които допуснах през този период предполагам се дължат на това ми състояние, то естествено външните фактори не ми помагат а правят нещата по-зле...както каза една приятелка уж всичко ти е наред, но нищо не е наред.....всичките ми маниакални състояния, които не мога да контролирам и всички постове тук са резултат от това мое изгубване.......и лошото е, че го осъзнавам, но все още не мога да го спра......много е гадно....лошото е, че почти всяка вечер съм с чашката.....
мога да ви удавя в проблеми, извинете ме ако съм издразнила някой с постовете си и ненормалните състояния....
от време на време е доста весело, щото откачам.......и се държа безотговорно.....страх ме е от отговорности...мнооогоо....

Това е проблем...,но не е толкова сериозен...Интересен е..,аз лично съм го изживяла...Щесподеля и житейския си опит и картата ще погледна в близките 2 дни....
Ужасно е...изпитано е...но сепреживява.

*

Марая

• 28287
« Отговор #13 -: Март 23, 2013, 02:21:09 am »

Познато...,преживяно...преодоляно..осъзнато...прието- свобода...

Дай карта!Плс...

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #14 -: Март 23, 2013, 08:21:18 am »
Дай карта!Плс...
Качих я по-нагоре Марая..
Ти какво имаш в предвид с това, че ти си го преодоляла и си минала през това ли? Честно, мисля си че много хора имат като моите страхове. Или пък все аз забелязвам тях и покрай мен са такива хора :)
Но аз конкретно за тези неща от вече две години се опитвам да се справя и съм ги осъзнала. Вече съм минала през най-трудния период, предполагам. Аз мисля че това е осъзнаването и приемането. strelichka е права, че всеки подхожда към 'проблемите' различно. Но аз също като други, първоначално се опитвам да се справя сама, също ми е мн трудно да призная пред друг за слабостите си, защото да призная е все едно да помоля за помощ.. с което пък отново се показваш уязвим :) Сигурна съм, че има и мн други като мен тук, на които им е много трудно да си "поискат" и да "приемат" помощ. Прекалено сме горди или пък смятаме, че никой не би ни помогнал или не иска, или пък че не заслужаваме.

Sunnily, а как се чувстваш относно любовта в своя живот? остави проблемите на другите..
Няма как да оставя проблемите на другите, аз живея заради другите и ако те са щастливи и аз съм щастлива и обратното, като попивателна съм, ако някой плаче - плача и аз. Имам Плутон в 7 дом - променям се в отношенията си с хората като огледало. Може би това е моят проблем :blink:
Не отговори на въпроса.. питам, точно защото другите са наше отражение.. аз също съм като попивателна... но много често страдаме и се опитваме да помогнем на друг, защото в него виждаме себе си и нашите собствени страхове. Помагайки на другия ние се опитваме да помогнем на себе си, но така избягваме да се срещнем с проблема лице в лице... За това те попитах какво ще кажеш за любовта в своя живот.
« Последна редакция: Март 23, 2013, 08:29:04 am от Freya »

« Отговор #15 -: Март 23, 2013, 10:44:56 am »
аз пък имам проблем,когато нямам проблеми,с тоя пълен  1 дом,скука
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Марая

• 28287
« Отговор #16 -: Март 23, 2013, 11:56:42 am »

Прикачвам картата ти...
И си мисля, че разочарованието и липсата на разбиране от страна на мъжете идва от Слънцето. :rolleyes:

Дали при всички слънца е така? :rolleyes:

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #17 -: Март 23, 2013, 12:01:46 pm »
Де е картата? :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #18 -: Март 23, 2013, 12:02:31 pm »
Дай карта!Плс...
Качих я по-нагоре Марая..
Ти какво имаш в предвид с това, че ти си го преодоляла и си минала през това ли? Честно, мисля си че много хора имат като моите страхове. Или пък все аз забелязвам тях и покрай мен са такива хора :)
Но аз конкретно за тези неща от вече две години се опитвам да се справя и съм ги осъзнала. Вече съм минала през най-трудния период, предполагам. Аз мисля че това е осъзнаването и приемането. strelichka е права, че всеки подхожда към 'проблемите' различно. Но аз също като други, първоначално се опитвам да се справя сама, също ми е мн трудно да призная пред друг за слабостите си, защото да призная е все едно да помоля за помощ.. с което пък отново се показваш уязвим :) Сигурна съм, че има и мн други като мен тук, на които им е много трудно да си "поискат" и да "приемат" помощ. Прекалено сме горди или пък смятаме, че никой не би ни помогнал или не иска, или пък че не заслужаваме.

Отново тао с участието на Слънцето. Интересно ми е как определяш влиянието на Меркурий-Нептун.? :rolleyes:
Страхуваш ли се , да не разпознае някой , че в определен момент си слаба...по отношение на ситуации, хора? :-\

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #19 -: Март 23, 2013, 12:03:58 pm »
Марая, няма карта, бе ;)